עבור לתוכן

דרוש ייעוץ למחשב נייד לצרכי פיתוח תוכנה בעיקר...

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן, אלא אם הזול יותר הוא טוב יותר או זהה ביכולות...

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאד שלא, אבל אם ההבדל הוא שמיים וארץ אני אשמח להצעות כמובן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, לימודים (מכל הסוגים, אולי גם עבודה עם כלים מסויימים לדיבאגינג או דיסאסמבלי...), קצת ויראוטליזציה כנראה ולא חושב שהרבה יותר מזה, מבחינתי סרטים וכאלה לא ממש חשובים, ובטח לא משחקים. חשוב לציין שבמידת הצורך אני אחבר מסך נוסף(לנוחות העבודה).

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כמו שאמרתי... תוכנות VM וסביבות פיתוח. מן הסתם שהשימוש יהיה די תדיר. יהיה גם כנראה קצת פיתוח עם GUI אם זה משנה משהו.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא כזה מעניין אותי, עדיף סביר לא חייב להיות מטורף(כל עוד יפעיל מה שאני ציינתי למעלה בצורה טובה, לא שזה כזה אתגר).

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא ממש.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 2

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני מעדיף מאד שלא תהיה מערכת הפעלה. אם מצורפת מערכת הפעלה אני אקנה רק אם המחשב הוא בכל אופן אופציה טובה יותר מאשר מחשב בלי מערכת הפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה אבל שלא יהיה באילת כזה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב, עדיף.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: https://www.live-shop.co.il/MyBasket.aspx?GUID=2cc483eb-2ae0-4e67-87fc-24dac5f84d0d&SGUID=220d53ed-ec6f-4d0b-8b84-c85424486679 ראיתי את המחשב הזה פה בפורום, נראה די זול יחסית למה שמקבלים. רציתי לדעת אם יש לכם המלצה למשהו טוב יותר לצרכים שלי, בעיקר אם אפשר להשיג איזו מציאה בלי ווינדוס. (בכל אופן אני מעדיף להשתמש בלינוקס, לא שמפריע לי שיהיה ווינדוס אבל אם זה יעלה את המחיר אני לא רוצה)

תודה רבה מראש!

נערך על-ידי maxzxzo

פורסם

היי

זה מתאים לך, עם או בלי חלונות.

הבנתי שאתה סולד מהחלונות, אבל בנייד שהבאת את הקישור, זה "החיסרון" היחידי שיש.

בייחוד אם תחבר מסך חיצוני.

נערך על-ידי askme

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

היי

זה מתאים לך, עם טו בלי חלונות.

הבנתי שאתה סולד מהחלונות, אבל בנייד שהבאת את הקישור, זה "החיסרון" היחידי שיש.

בייחוד אם תחבר מסך חיצוני.

מעולה! תודה רבה. ואם היית ממליץ על מחשב כלשהו מהדף הבא, בהשוואה של מחיר יכולות כמובן... על איזה היית ממליץ לי? http://www.b-student.co.il/?GUID=2cc483eb-2ae0-4e67-87fc-24dac5f84d0d , תודה מראש, מעריך מאד!

פורסם

מהדף שהבאת, הייתי נשאר עם הבחירה הקודמת.

פשוט זה מתאים לצרכים שלך, ומהווה איזון בין גודל המסך למשקל וביצועים.

השאר או כבדים / גדולים מידי או לא מביאים שום שיפור מהותי יחסית למה שנדון מקודם.

זה לא אומר שאין ניידים אחרים טובים יותר , אבל באמת שזה מספיק לצרכים שלך והוא פשוט בחירה מוצלחת עבורך. בעיני לפחות.

נערך על-ידי askme

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה רבה לך!

פורסם

בבקשה.

תתחדש ובהצלחה בלימודים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים