עבור לתוכן

מחפש המלצה למחשב נייד עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה למחשב נייד עוצמתי שישמש בין היתר לעריכת מוזיקה ופוטושופ.
אומנם רוב הזמן רק יפעיל דפדפן וסרטים אבל חשוב שיהיה מהיר עוצמתי ויתמודד עם המשימות שציינתי בלי לגמגם.
המחשב לא ישמש למשחקים לכן אין מבחינתי חשיבות לכרטיס מסך. אך עם זאת שיוכל להפעיל סרטים ברזולוציית FULL HD ללא בעיה.

המחשב שהסתכלתי עליו הכי הרבה לאחרונה זה Lenovo Ideapad Y700
המחשב עולה 5190 ש"ח ומגיע עם מסך מגע LED ברזולוציית 4K
מגיע גם עם המפרט הבא:
i7 6700HQ
16GB RAM DDR4
M960GTX
256GB SSD

אני מודע לזה שהכרטיס מסך פה יחסית לא רע, והמחשב הזה מוגדר מחשב לגיימינג, אבל פשוט לא מצאתי מחשב חזק יותר במחיר.
מבחינתי להתפשר על כרטיס מסך ולקבל אחסון SSD גדול יותר, או לקבל מחשב עם ביצועי סוללה טובים יותר.

כמו כן אין לי שום בעיה שיהיה מסך קטן יותר, ואפילו רצוי שהמחשב יהיה קל יותר, אבל שוב, פשוט לא מצאתי אחד עם מסך יותר קטן, במחיר הזה, ששומר על אותו מפרט לפחות.

אני לא רוצה להתפשר על הזכרון, המעבד, והדיסק קשיח שחשוב שיהיה SSD. 

מה דעתכם על הדגם הנ"ל? יש אפשרויות מתאימות יותר בהתחשב בתנאים שנתתי?

תודה מראש חברים.

פורסם

הכרטיס היה לא רע לפני שנתיים וחצי שהוא הוצג (960M זה 860M עם OC קליל ומדובר על 750TI תחלס) היום הוא דיי חלש... 

המחשבים האלה ירדו למחירים האלה עכשיו כי בקרוב יהיה רענון וזה חיסול מלאים אני מהמר שהY700 הבא יקבל מעבד kaby lake וכרטיס 1050TI אבל אז הם שוב יהיו מחוץ לתקציב שלך.

(המחשב שאתה מדבר עליו עלה מעל 7 אלף כשהם רק נכנסו לשוק) 

אישית אני חושב ש4K מיותר במסכי 15-17", ומסך מגע אומר מסך מבריק שזה חסרון מחוץ לבית, קח את אלו בחשבון.

אם כבר מחשב כזה בגלל הדיל אז לדעתי:http://ksp.co.il/?select=.211.&list=1&sort=2&glist=1&uin=34124&txt_search=Y700&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

+ הוספה של SSD M.2 איכותי עצמאית.

נערך על-ידי עידן פ.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Eladious

אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה למחשב נייד עוצמתי שישמש בין היתר לעריכת מוזיקה ופוטושופ.
אומנם רוב הזמן רק יפעיל דפדפן וסרטים אבל חשוב שיהיה מהיר עוצמתי ויתמודד עם המשימות שציינתי בלי לגמגם.
המחשב לא ישמש למשחקים לכן אין מבחינתי חשיבות לכרטיס מסך. אך עם זאת שיוכל להפעיל סרטים ברזולוציית FULL HD ללא בעיה.

המחשב שהסתכלתי עליו הכי הרבה לאחרונה זה lenovo Ideapad Y700
המחשב עולה 5190 ש"ח ומגיע עם מסך מגע LED ברזולוציית 4K
מגיע גם עם המפרט הבא:
i7 6700HQ
16GB RAM DDR4
M960GTX
256GB SSD

אני מודע לזה שהכרטיס מסך פה יחסית לא רע, והמחשב הזה מוגדר מחשב לגיימינג, אבל פשוט לא מצאתי מחשב חזק יותר במחיר.
מבחינתי להתפשר על כרטיס מסך ולקבל אחסון SSD גדול יותר, או לקבל מחשב עם ביצועי סוללה טובים יותר.

כמו כן אין לי שום בעיה שיהיה מסך קטן יותר, ואפילו רצוי שהמחשב יהיה קל יותר, אבל שוב, פשוט לא מצאתי אחד עם מסך יותר קטן, במחיר הזה, ששומר על אותו מפרט לפחות.

אני לא רוצה להתפשר על הזכרון, המעבד, והדיסק קשיח שחשוב שיהיה SSD

מה דעתכם על הדגם הנ"ל? יש אפשרויות מתאימות יותר בהתחשב בתנאים שנתתי?

תודה מראש חברים.

ציטוט של עידן פ.

הכרטיס היה לא רע לפני שנתיים וחצי שהוא הוצג (960M זה 860M עם OC קליל ומדובר על 750TI תחלס) היום הוא דיי חלש... 

המחשבים האלה ירדו למחירים האלה עכשיו כי בקרוב יהיה רענון וזה חיסול מלאים אני מהמר שהY700 הבא יקבל מעבד Kaby Lake וכרטיס 1050TI אבל אז הם שוב יהיו מחוץ לתקציב שלך.

(המחשב שאתה מדבר עליו עלה מעל 7 אלף כשהם רק נכנסו לשוק) 

אישית אני חושב ש4K מיותר במסכי 15-17", ומסך מגע אומר מסך מבריק שזה חסרון מחוץ לבית, קח את אלו בחשבון.

אם כבר מחשב כזה בגלל הדיל אז לדעתי:http://ksp.co.il/?select=.211.&list=1&sort=2&glist=1&uin=34124&txt_search=Y700&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

+ הוספה של SSD M.2 איכותי עצמאית.

היי עידן, תודה על התגובה.

לגבי הכרטיס, הכוונה שלי הייתה שמבחיני הוא יכול להיות אפילו יותר חלש, אם זה אומר לקבל רכיב אחר ברמה יותר גבוהה.

לגבי הקישור לKSP, ראיתי את זה, אבל מדובר במוצר משומש לא? האם באמת כדאי ללכת על מחשב נייד שהשתמשו בו?

ועוד משהו לגבי הדגם Y700, מישהו בפורום אחר אמר לי שיש עליו מלא תלונות, ושאנשים אמרו שרכיבים נשרפו אחרי חודש וכאלה. 

אבל הוא לא הביא לי קישור, ואני בעצמי מצאתי רק ביקורות משבחות על המחשב הזה.

שמעת משהו על זה?

והאם יש לך המלצה לעוד מחשב שכדאי לבחון?

לדוגמא - מחשב עם מסך 14 אינץ' שעדיין יהיה לו את המעבד הזה, עם זכרון 16GB וכונן SSD

תודה!

עריכה:

אם כבר המציאון של KSP, לא היית מעדיף ללכת על משהו כזה?

http://m.ksp.co.il/cart.php?cart&uin=33910

נערך על-ידי Eladious

פורסם

למיטב ידיעתי מציאון בKSP אומר חיסול מלאי לפני דגם חדש, לא משומשים אשמח אם יתקנו אותי במידה ואני טועה... (אתה יכול להתקשר לשאול)

שם לב כמה דברים יש להם שם במציאון, KSP זו לא חנות שמתעסקת עם יש שניה ממה שאני יודע.

ואני לא חושב שזה עדיף (המחשב מהקישור שלך) הSSD המקורי במחשבים האלה הוא לא להיט, משהו של lite on אם אני זוכר נכון, לכון עדיף שיהיה HDD ולהוסיף SSD עצמאית ולא להפך (למחשב בקישור שלך אין HDD).

היו הרבה תלונות על (איכות) המסך בY50 שזה הדגם לפני הY700 לא שמעתי על בעיות נשנות עם הY700, חשבתי על קניה שלו בעצמי לפני שנה אבל הביצועים של ה960M אכזבו אותי...

אני מחכה לראות אם החדשים יקבלו 1060 או 1050TI ובהתאם למחיר להחליט בינו לבין הGL502VM.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של עידן פ.

למיטב ידיעתי מציאון בKSP אומר חיסול מלאי לפני דגם חדש, לא משומשים אשמח אם יתקנו אותי במידה ואני טועה... (אתה יכול להתקשר לשאול)

שם לב כמה דברים יש להם שם במציאון, KSP זו לא חנות שמתעסקת עם יש שניה ממה שאני יודע.

ואני לא חושב שזה עדיף (המחשב מהקישור שלך) הSSD המקורי במחשבים האלה הוא לא להיט, משהו של lite on אם אני זוכר נכון, לכון עדיף שיהיה HDD ולהוסיף SSD עצמאית ולא להפך (למחשב בקישור שלך אין HDD).

היו הרבה תלונות על (איכות) המסך בY50 שזה הדגם לפני הY700 לא שמעתי על בעיות נשנות עם הY700, חשבתי על קניה שלו בעצמי לפני שנה אבל הביצועים של ה960M אכזבו אותי...

אני מחכה לראות אם החדשים יקבלו 1060 או 1050TI ובהתאם למחיר להחליט בינו לבין הGL502VM.

אהה אוקיי הבנתי.

לגבי הSSD, זה לא בעיה להוסיף לבד בעצמי?

וזה לא פוגע באחריות של המחשב?

בנוסף רציתי שיגיע כבר עם SSD כי אני לא יודע כמה אני צריך הארדיסק בנוסף, הוא סתם יוסיף משקל למחשב ואני יכול להשתמש פשוט בהארדיסק חיצוני

פורסם

היי לכם.

הוספת SSD על פי רוב לא מסובכת, וגם לא פוגעת באחריות.

הרבה ניידים חדשים עושים שימוש בתצורת M2 של כונני SSD ,

מה שיכול להביא להוצאה לא מבוטלת במקרה של הוספה, וגם

צריך לשים לב באיזה ממשק נעשה שימוש, SATA או PCI -E.

בקיצור, כאב ראש לא קטן.

מנגד, לא בכל נייד זה כך.

רצוי להתבייט על נייד ולקרוא ביקורת עליו בכדי לראות במה כרוכה כל פעולה

כמו הוספת / החלפת כונן וכו'.

נערך על-ידי askme

פורסם

הSSD זה הסטיק הארוך בין הסאב לבין הHDD, בורג אחד ושליפה והוא בחוץ.

https://www.youtube.com/watch?v=dI2UXm3lrcE

אין צורך לקנות M.2 מפלצתי ב1100 שקל ל256GB כמו ה950PRO, ה850EVO לא באמת נופל ממנו ה99% מהשימושים הרגילים.

http://techreport.com/review/29221/samsung-950-pro-512gb-ssd-reviewed/4

והוא זמין בממשק sata M.2:

http://ksp.co.il/?select=.1033..152..2255.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26611&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים