עבור לתוכן

הכינו את מחשביכם: העדכון הגדול הבא של חלונות 10 יגיע במרץ

Featured Replies

פורסם

העדכון המאסיבי הבא של מערכת ההפעלה, הראשון מתוך שניים כאלה שצפויים להגיע ב-2017, יגיע בעוד כחצי שנה

לכתבה

פורסם

האם תהיה סוף סוף אפשרות לכבות עדכונים?!

פורסם

גם באייפון אתה מכבה עדכונים?

פורסם

תגובה ילדותית. ב-iPhone אפשר להימנע מעדכון אוטומטי. וגם ב-Windows 10 אפשר לשלוט במידה כלשהי בנושא: Go to: gpedit.msc > Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update > Configure Automatic Updates Change to: Enabled, 2 - Notify for download and notify for install Restart Go to: Settings > Update & security > Windows Update > Advanced options Tick the box "Defer upgrades".

פורסם

מה הסיכוי שהעדכון הזה יפרמט את המחשב ואשכרה יתקין מערכת הפעלה שעובדת טוב?

פורסם

הבעיה העיקרית עם כול העדכונים האלו שהם פשוט דופקים את המערכות הישנות. כשיצאה גרסה 8.1 כול מחשב בן 5-6 שנים שהתקנת עליו את ה8.1 קיבל בוסט משמעותי ולא הייתה כמעט בעיה של דרייברים. היום אני לוקח מחשב נייד של דל בן 6 שנים ומתקין עליו חלונות 10 , העדכון הגדול האחרון פשוט לא מצליח, למה? דרייברים!! הייתי חייב להשיג ISO שמכיל את העדכון הזה כבר ורק אז הכול עבד, כמובן ללא דרייבר של כרטיס מסך... עבד על Microsoft Basic, מה שמוכיח למה נכשל כול פעם השדרוג וזה מה שחייב אותי להתקין מחדש עם ISO שמכיל את העדכון. בקיצור, שארו עם 8.1 או 7, כי הם פשוט לא סופרים אותכם במערכת ההפעלה חלונות 10!!

פורסם

מה הסיכוי שווינדוס 10 יתחיל לתמוך במשחקי מחשב ? הם פשוט עובדים מזעזע להחריד שם.. גועל נפש של מערכת הפעלה. הכי מסריח שיצא להם בכול ההיסטוריה

פורסם

מי שמתלונן על המערכת מוזמן לבצע התקנה נקייה, ככל הנראה הבעיות שאתם חווים זה בגלל צבירת זבל מהמערכת הפעלה הקודם/ות לאחר שדרוג. ווינדוס 10 עובדת מעולה והרבה יותר טוב מ- 7 אחרי שמכבים את כל אפשרויות המעקב של מיקרוסופט

פורסם

לא התקנתי מחדש מאז ה XP . רק שידרגתי ואין ולא היו שום בעיות בכל המחשבים שלי, גם לאחר החלפת החומרות.

פורסם

גם אצלי ככה (מאז ויסטה) ואין שום בעיות, אבל יש והיו מקרים. עם התקנה נקייה לא נתקלתי בכלל בשום בעיה

פורסם

בהתקנה מחדש הכל חדש ואז תמיד אפשר להאשים בדיעבד "זבלים" משידרוגים.

פורסם

חחח יש לך את זה ביותר ממורמר?? מה קשור עכשיו אייפון? ואגב אפל לא מכריחה אותך לעדכן אף פעם. אני באייפד שלי עדיין על IOS 7 ומשהו. באייפון רק לפני חודש עברתי לIOS 9.3 בגלל שאפשר לעשות לו JB.... לא צריך לקשקש קישקושים אם אתה לא בקיא.

פורסם
ציטוט של IlanF

מי שמתלונן על המערכת מוזמן לבצע התקנה נקייה, ככל הנראה הבעיות שאתם חווים זה בגלל צבירת זבל מהמערכת הפעלה הקודם/ות לאחר שדרוג. ווינדוס 10 עובדת מעולה והרבה יותר טוב מ- 7 אחרי שמכבים את כל אפשרויות המעקב של מיקרוסופט

אולי לא הבנת אותי אז אסביר שוב:

התקנה נקייה של הגרסה האחרונה לפני העדכון הגדול שיצא באוגוסט עבדה בסדר ואפילו עדכנה לבד את דרייבר הכרטיס מסך במחשב הנייד של דל בן ה6. אז הגיע לו העדכון הגדול של אוגוסט ונכשל פעם אחר פעם כתוצאה מאי התאמה של הדרייבר.

יש להם הרבה בעיות כול פעם שמשחררים עדכון גדול, גם אי אפשר לעדכן עדכונים כול כך משמעותיים בפרקי זמן יחסית קצרים, המחשבים והחומרה פשוט לא עומדים בזה ואין שום סיבה שנזרוק לפח מחשב בן 5-6 שנים.

פורסם

אתה לא היחיד ^, גם אני נתקלתי במחשב דל מאיזור 2011 שהעדכון האחרון פשוט דפק אותו

פורסם

אני זוכר היה סיפור על איזה דרייבר של nvidia שדפק את המערכת לפני כמה חודשים ועכשיו שוב מקרה כזה - יצא בימים האחרונים עדכון חדש ששבר אותה שוב (היום יצא hotfix) אז יכול להיות שהבעיה לא בווינדוס אלא ב nvidia שמתחילים לזרוק דרייברים חצי אפויים

מה שמפתיע אותי שאני לא נתקלתי בשום בעיה בשני המקרים האלה... אולי יש לי פשוט מזל... זה נראה שלמישהו אחד המערכת עובדת נפלא ולמישהו אחר רק תקלות :nixweiss:

ציטוט של MrHicUp

ואפילו עדכנה לבד את דרייבר הכרטיס מסך

האמת פה אני יכול להאשים רק את מיקרוסופט, אני לא סומך עליהם להתקין דרייברים כאלה. שמעתי רק סיפורים על תקלות ושזה מתקין דרייברים לא תקינים פעם אחר פעם... אם יש לך כוח ל- display driver uninstaller יש אפשרות לבטל את זה (בטח אפשר גם ידנית איכשהו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים