עבור לתוכן

חלונות 10 תצרוך מעתה יותר זכרון RAM, ויש לכך סיבה טובה

Featured Replies

פורסם

מיקרוסופט מפצלת את תהליך ה-scvhost הידוע לשמצה עבור מחשבים עתירי זיכרון בעדכון הגרסה הטרי שלה עבור מערכת ההפעלה, באופן אשר יעניק למשתמשים שליטה והבנה טובה יותר של המתרחש

לכתבה

פורסם

נפלא! הגיע הזמן!

לא עוד "svchost" מטופש שזולל את כל הזיכרון/מעבד ולך תמצא עכשיו מה באמת מסתתר מאחוריו.. יופי.

פורסם

רק הזמן יגיד אם זה טוב או לא אבל שיזהרו להם לגרום ל8gb להיות ללא-מספיק

פורסם

Yoni Maist

פורסם

יש לכם טעות בשם התהליך בכתבה ובפייסבוק, השם הנכון הוא svchost.

פורסם

מזל טוב. אחד התהליכים המציקים.

פורסם

Orit Doron Haleva

פורסם

כהה קראתי מעכשיו הסטנדרט יהיה 16

פורסם

רשום 4 ומעלה.. מי שמתחת לא מקבל את העידכון

פורסם

אני בניסוי עצמי כבר חצי שנה מריץ 8.1 וגם 10 במקביל אני ממש יכול להגיד ש8.1 עולה על 10 בהרבה פרמטרים ה10 מאמץ יותר את המחשב וזה לא ניראה יעיל

פורסם

עכשיו זה אפילו צורך יותר RAM? רק מביא לי עוד סיבות לא לעבור מלינוקס \ לשדרג את החלונות 7 אצלי שבמערך Dual boot.

פורסם

מהנסיון שלי   בויסטה ובווינדוס 7   התהליך הזה לקח הרבה זכרון .
בווינדוס  8 ו 10 ( אולי זה גם אצל אחרים  ככה )   לא לקח לי הרבה זכרון  התהליך הזה . 

פורסם

הפעלתי את חלונות 7 כדי לבדוק ואני לא רואה בכלל את SVCHOST במנהל משימות ככה ש- או שזה לא גלוי לי או שזה לא עובד אצלי (מה שאומר שזה לא לוקח לי מהRAM)

@Yehudaa

פורסם

כבר שנים שהם מנסים לחקות את היעילות של LINUX, במיוחד את הצריכת המשאבים של תהליכים ותצוגה. יכול להיות ש MS יצליחו להביא ממשק יפה....... אבל צריכת משאבים מהחומרה... הם עדיין רחוקים!

פורסם
ציטוט של MekoPelet

הפעלתי את חלונות 7 כדי לבדוק ואני לא רואה בכלל את SVCHOST במנהל משימות ככה ש- או שזה לא גלוי לי או שזה לא עובד אצלי (מה שאומר שזה לא לוקח לי מהRAM)

@Yehudaa

לא בדקת נכון.!

בוודאי שיש, ולא רק אחד אלה כמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים