פורסם 2016 באוקטובר 179 שנים מיקרוסופט מפצלת את תהליך ה-scvhost הידוע לשמצה עבור מחשבים עתירי זיכרון בעדכון הגרסה הטרי שלה עבור מערכת ההפעלה, באופן אשר יעניק למשתמשים שליטה והבנה טובה יותר של המתרחשלכתבה
פורסם 2016 באוקטובר 179 שנים נפלא! הגיע הזמן! לא עוד "svchost" מטופש שזולל את כל הזיכרון/מעבד ולך תמצא עכשיו מה באמת מסתתר מאחוריו.. יופי.
פורסם 2016 באוקטובר 179 שנים אני בניסוי עצמי כבר חצי שנה מריץ 8.1 וגם 10 במקביל אני ממש יכול להגיד ש8.1 עולה על 10 בהרבה פרמטרים ה10 מאמץ יותר את המחשב וזה לא ניראה יעיל
פורסם 2016 באוקטובר 179 שנים עכשיו זה אפילו צורך יותר RAM? רק מביא לי עוד סיבות לא לעבור מלינוקס \ לשדרג את החלונות 7 אצלי שבמערך Dual boot.
פורסם 2016 באוקטובר 179 שנים מהנסיון שלי בויסטה ובווינדוס 7 התהליך הזה לקח הרבה זכרון . בווינדוס 8 ו 10 ( אולי זה גם אצל אחרים ככה ) לא לקח לי הרבה זכרון התהליך הזה .
פורסם 2016 באוקטובר 179 שנים הפעלתי את חלונות 7 כדי לבדוק ואני לא רואה בכלל את SVCHOST במנהל משימות ככה ש- או שזה לא גלוי לי או שזה לא עובד אצלי (מה שאומר שזה לא לוקח לי מהRAM) @Yehudaa נערך 2016 באוקטובר 179 שנים על-ידי MekoPelet
פורסם 2016 באוקטובר 189 שנים כבר שנים שהם מנסים לחקות את היעילות של LINUX, במיוחד את הצריכת המשאבים של תהליכים ותצוגה. יכול להיות ש MS יצליחו להביא ממשק יפה....... אבל צריכת משאבים מהחומרה... הם עדיין רחוקים!
פורסם 2016 באוקטובר 189 שנים ציטוט של MekoPelet הפעלתי את חלונות 7 כדי לבדוק ואני לא רואה בכלל את SVCHOST במנהל משימות ככה ש- או שזה לא גלוי לי או שזה לא עובד אצלי (מה שאומר שזה לא לוקח לי מהRAM) @Yehudaa לא בדקת נכון.! בוודאי שיש, ולא רק אחד אלה כמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.