עבור לתוכן

עושים סדר בפרסומות ברשת

Featured Replies

פורסם

מפתחת התוסף הפופולרי Adblock Plus משיקה פלטפורמה שתייעל את הצגתן של ״פרסומות טובות״ ותקל על חייהם של המפרסמים

לכתבה

פורסם

גוגל יחסמו אותם בסוף.

פורסם

נכון להיום כל הדפדפנים העדכניים הם מסחריים! הכי טוב זה FIREFOX מגירסאה מאובטחת ותומכת בגירסאות של תוספים (כולל ישנים) אז נגיד FF מגירסא 3 ועד 5. עם ADBLOCK עם NOSCRIPT עם FLASHBLOCK ולעולם לא טוטרדו עם פרסומות לא נחוצות! _ (ואפילו את זמן ההמתנה של אותם דפים של 5-10 שניות ניתן לקצר ל 0) בגלל שהדפדפנים הם בגירסאות מסחריים (ז"א זה הסטנדרד ועשו עימו כאוות נפשכם), המשתמשים מחוייבים לקוד הנוכחי! אבל זה לא קיים בגרסאות ישנות! _ (רק צריך לבדוק איזה גירסאה מספיק בטוחה לצרכים שלכם) ורצוי גם גרסאה ניידת

פורסם

לי יש אדבלוק פלוס כבר שנה והוא חוסם פרסומות מצוין! השאלה היא האם ברירת המחדל תופיע אצל מתקינים חדשים בלבד או אצל כולם???

פורסם

uBlock Origin הרבה יותר טוב.

פורסם

uBlock Origin

פורסם

גם אני עם uBlock Origin (כמובן שהוא כבוי בעת גלישה ב-Hwzone).

פורסם

פלא שבעלי אתרים לא התאגדו להציע קוים מנחים לפירסומות לא פולשניות (או שאולי אני עוד חי בימים שהיו WEB RINGS...) . גוגל היתה צריכה גם לחשוב על משהו. כיום גלישה בלי חוסם היא חוויה גרועה, נקודה. אם בעלי האתרים המובילים לא יגבשו מדיניות, רק חברות החוסמים יציעו. וההפסד - של המפרסמים והגולשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים