עבור לתוכן

FPS נמוך במחשב סביר במספר משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש (RX 480) ושמתי לב שה FPS שאני מקבל בהמון משחקים הוא נמוך בהרבה ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה. אם לדוגמא אני אקח את GTA V, מחשב עם מעבד חלש יותר ועם nvidia 970 עם אותן הגדרות כמוני מקבל FPS גבוה בהרבה (כמעט כפול!)

המחשב שלי הוא:

מעבד: I5 3570K Ivy Bridge

לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H

כרטיס מסך: MSI RX 480 GAMING X 8G

זיכרון: 4 סטיקים של 4 GB כל אחד (שתים של micron technology ושתי של corsair)

ספק כוח: Seasonic S12II-620

המחשב עבר פירמוט לאחר התקנת הכרטיס ואני משתמש בדרייברי הבטא האחרונים של AMD, עשיתי בדיקה עם 3dmark והתוצאות מצורפות בקבצים המצורפים, בנוסף הטמפרטורה של כרטיס המסך לא עלתה על 84 מעלות.

אשמח לייעוץ :)

תודה רבה וחג שמח!

Screenshot_4.png

פורסם

תעלה בבקשה צילום מ-GPU-Z כאשר סימן השאלה שם לחוץ (מופעל מאמץ קל)

פורסם
  • מחבר

מצורף, כמו כן טעות קטנה שלי. הכרטיס מסך הוא של Asus ולא msi

temp.gif

פורסם
  • מחבר

בבקשה

temp2.gif

פורסם

טוב, נראה תקין.

גם הציון שלך תקין בתוכנה, אגב. באיזה משחקים זה קורה? נסה לנטר שימוש במעבד ובזיכרון תוך כדי ולראות אם אחד מהם מתמקסם

פורסם
  • מחבר

זה קרה לי בעיקר ב GTA V ו fallout 4,

אני אריץ אותם עם ניטור למעבד ולזיכרון

תודה רבה!

פורסם
ציטוט של Eyal Arditi

זה קרה לי בעיקר ב GTA V ו fallout 4,

אני אריץ אותם עם ניטור למעבד ולזיכרון

תודה רבה!

דווקא משחקים עם OPTIMIZATION מצויין!! יש מצב אתה משחק בעותקים פרוצים? תמיד יש בעיות עם ATI בהשקה ולמי שאין משחק מקורי לא מקבל את העדכונים שמסדרים את העניין

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Sylum

דווקא משחקים עם OPTIMIZATION מצויין!! יש מצב אתה משחק בעותקים פרוצים? תמיד יש בעיות עם ATI בהשקה ולמי שאין משחק מקורי לא מקבל את העדכונים שמסדרים את העניין

לא, מדובר במשחקים מקורים לחלוטין. אני מתחיל לחשוב שזה משהו באופטימיזצייה של המשחק עצמו. כי ב Fallout 4 אני רק צריך להוריד שוב ושוב את רמת הפירוט וב witcher 3 אני משחק עם כל ההגדרות על high למעט צל שהוא על low וה fps שלי הוא 50 בממוצע. 

בנוסף שמתי לב שהנפילות ב Fallout מתרחשות לרוב כשאני באזורים עם הרבה בניינים. באזורים פתוחים יותר היא רץ די טוב. 

פורסם

RX480 לא בהרבה יותר מהיר מ-GTX970 לפחות לא במשחקים הנ"ל.

פורסם

תנסבה להמהיר את המעבד שלך ולראות מה קורה לביצועים, משחקים עם עולם פתוח כמו fallout או gta בדרך כלל צריכים הרבה עזרה מהמעבד.

פורסם
ציטוט של Eyal Arditi

לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש (RX 480) ושמתי לב שה FPS שאני מקבל בהמון משחקים הוא נמוך בהרבה ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה. אם לדוגמא אני אקח את GTA V, מחשב עם מעבד חלש יותר ועם NVIDIA 970 עם אותן הגדרות כמוני מקבל FPS גבוה בהרבה (כמעט כפול!)

על איזה מחשב אתה מדבר?

של מי המחשב?

איפה ראית את זה?

אתה מודע לכך שגם בדריוור עצמו אפשר להגדיר הגדרות שמשפיעות על איכות וביצועים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים