עבור לתוכן

חוות דעת על בנייה למחשב גיימינג בתקציב של 5K-5.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K, אפשר לחרוג קצת

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 

משחקים, לא כאלו עם בקשות מוגזמות, בעיקר CSGO, COD ו- BF. מעוניין לשחק במשחקים ברזולציה של 1080p עם הגדרות גבוהות. ב- CSGO מעוניין לקבל 200+ FPS ובשאר 60+

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועות הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא בעתיד הקרוב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

בינתיים בניתי את המחשב הבא:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=88279

אשמח להצעות לייעול \ החלפת חלקים. אני מאמין שה- GTX 1060 יספיק לצרכים שלי, אז השאלה היא בעיקר האם המעבד שבחרתי יהיה מספיק חזק והאם הגזמתי עם הבחירה של הלוח אם?

תודה מראש

פורסם

המעבד בסדר, לדעתי הלוח לא מוגזם, מישהו אחר יגיד שכן זה לא חד משמעי, ספק 550W מספיק מעל ומעבר, המארז מגיע עם 2 מאווררים מקדימה ואחד מאחורה במערכת כזו לא הייתי מוסיף, ביקשת שקט 6-8 המארז לא משתיק באופן מיוחד, הערה כללית, אישית אני בעד מפרט מהסוג הזה, ז"א ספק טוב עם dc-dc, לוח מושקע יחסית וכו', ניתן לקצץ ברכיבים ולשים gtx 1070, במידה והייתי רוצה, אישית לא הייתי עושה את זה, אלה מגדיל את התקציב וקונה gtx 1070, אבל בתקציב סגור זאת אפשרות, ברזולוציה הזאת 1060 מתאים.

פורסם

BF 1 יהיה משחק כבד ביותר לכן GTX 1070 ממש לא יהיה מיותר, הרי לא קונים מחשב לשנה שנתיים.

כדי לקבל רמת שקט גבוהה צריך מארז עם בידוד אקוסטי ורכיבים שקטים יחסית. מאווררים שעובדים בסל''ד נמוך ניתנים לשליטה, קשיח שלא מרעיש יתר על המידה כמו גם קירור מעבד וספק כח.

לא כללת קשיח רגיל ובכל אופן בסביבות המחיר הזה אפשר לקבל מחשב חזק יותר עם GTX 1070 ומארז שקט כאשר נשאר עוד תקציב ללא מעט שיפורים:

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1499 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 6600 3.3Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151
זכרון: 315 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 2170 ₪ - * מבצע חג  * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming
דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
באנדל (מארז + ספק): 510 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + ANTEC 650W 80+ MODULAR
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 5042 ₪ למזומן  
 5142 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם

לגבי הכרטיס אין פה משהו חד משמעי, זה מאוד תלוי כל כמה זמן מחליפים כרטיס ואם יש חשק להתעסק עם מכירת כרטיסים, ניתן כרגע להסתפק בכרטיס נמוך יותר ואת הכסף לחסוך לכרטיס הבא אחרי מכירה של הכרטיס הזה.

לא הייתי שם ספק בלי dc-dc עבור מערכת כזו, לא שזה הפרמטר היחידי בבחירת ספק, כל הספקים מהסדרות מעל הבינוניות של כל החברות עם dc-dc, למעט האורום של fsp שנחשב לא שווה את המחיר, הם התחילו לשנות את זה בדגמים החדשים, עם ה hyper g/x, מוציאים raider ii עם dc-dc.

גם חלק מהספקים הבינוניים מתחילים להגיע עם dc-dc למשל הcx החדש של corsair.

פורסם

^ לחסוך תמיד אפשר, זאת לא הנקודה. עובדה שאפשר לקבל מחשב חזק יותר שעונה על כל הדרישות ואף יותר במחיר נמוך עם רכיבים איכותיים ומומלצים.

כשמדברים על משחקים כמו COD ו BF זה כבר גיימינג כבד לכל דבר שבהגדרות גבוהות עם כל הפילטרים יכביד גם על הכרטיסים החזקים יותר.

אפילו ספק איכותי יותר ייכנס בלי בעיה, וזה עדיין יותר זול מהמפרט של פותח הדיון. בבקשה:

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1499 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 6600 3.3Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151
זכרון: 315 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 2170 ₪ - * מבצע חג  * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming
דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
מארז: 220 ₪ - Antec VSP-5000
ספק כוח: 411 ₪ - * מבצע * - Seasonic X-Series 560W GOLD Modular
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 5163 ₪ למזומן  
 5266 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם

לגבי המארז פותח הדיון יצטרך להחליט. הספק מצויין עם כוכבית, הוא כבר לא מיוצר, לא ברור מה עבר עליו ואיך הם הגיעו למכירה, כמה זמן הם שכבו, לא פוסל אותו בכלל, צריך להיות מודעים, בכל מקרה יש אחריות, בדר"כ נותנים עליהם 3 במקום 5 או 7.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה! כנראה הגזמתי עם דרישות השקט מהמארז, אני לא צריך שקט מוחלט אבל שלא יעשה רעש מוגזם, אני מניח שהדרישה היא בסביבות ה 5-6.

בנוגע לכרטיס מסך - אני לא רוצה שהוא יעמוד בדרישות ה- ULTRA של המשחקים עם כל האפקטים שמבזבזים המון משאבים, מספיק לי הגדרות HIGH, עדיין עדיף לעבור ל 1070?

עריכה:

חושב שאלך על הבילד של syszone, תודה :)

נערך על-ידי KliKliK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים