עבור לתוכן

לפטופ לסטודנט/גיימר עד 6K

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל ללמוד בסוף החודש, ואני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בשנים הקרובות, שיתאים גם לצרכי לימודים, וגם ישמש כמחשב גיימינג.

(חשוב מאוד שגם יהיה מצב טאבלט למחשב)

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,700 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות להגיע כמה שיותר קרוב ל-5,000 ש"ח.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח (עד 6,000, ורצוי מאוד שלא).

2. מה שימושי המחשב? לימודים וגיימינג.

* במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל, אבל בואו נשתמש בדום החדש על דרישות גבוהות בתור אינדיקציה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד, הגודל לא משנה.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי נוח ומדויק.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול מערכת הפעלה ואופיס.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה לחנות, עדיף באזור המרכז (פ"ת/ר"ג/ת"א)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועיים הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). פונקצייה של טאבלט

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא במיוחד, אם אפשר אז נהדר (זו בכלל אופציה הגיונית עם לפטופ?)

נערך על-ידי RoiC

פורסם

מחשב לסטודנט לפסיכולוגיה זו לא בעיה אבל האמת היא שבתקציב הזה אי אפשר לקנות לפטופ גיימינג שעונה אפילו על הצרכים של כאן ועכשיו שלא לדבר על רלוונטי לעוד כמה שנים. הגודל של הדיסק הוא לא בעיה אבל כרטיס המסך הכי חזק שתוכל למצוא יהיה ה-960m שכבר עכשיו הוא כרטיס די חלש, משהו נוסף לקחת בחשבון שמחשבי גיימיניג הם כמעט תמיד גדולים ומסורבלים ככה לא בטוח שבאמת תרצה להסתובב עם זה בתור סטודנט.
מה שזמין זה דברים בסגנון הזה:
http://ksp.co.il/?uin=33693

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים