עבור לתוכן

מפרט למחשב קטן עד 2K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי (אינטרנט, סרטים ותוכנות בסיסיות)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך בסביבות ה20 אינצ', מקלדת ועכבר אלחוטיים

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? שהמחשב יגיע מורכב, ועם מערכת הפעלה (לא הכי חשוב לי איזה).

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור המרכז (אני גר בבת-ים), אך אפשרי לתת אופציה לאילת אם יצא יותר זול משמעותית, כי סיכוי גדול שאוכל לקנות משם.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חיבור HDMI (אני לא כזה מומחה במחשבים חדשים אז לא יודע אם זה סטנדרטי חיבור HDMI בכל מחשב)

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב לי שמארז המחשב יהיה קטן ככל היותר אבל מבלי שייפגעו הביצועים משמעותית (ראיתי את אופציות המיני ואת הall in one, אך דיי ירדתי מזה כי קראתי ביקורות לא טובות),

פורסם

היי

לדעתי זה יספיק ואף יותר מזה -

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17960

לא יודע על מה קראת, בתקציב שלך לא יצא משהו יותר טוב,

יותר גדול כן.

פורסם
  • מחבר

ואם אני בוחר להתפשר על הגודל ולקבל מוצר יותר טוב זה אפשרי?

מלכתחילה כשאמרתי קטן לא התכוונתי למחשב מיני, אלא למארז שהוא יחסית קטן למארז הרגיל (מכיר לפחות מהצבא מארזים שהם בערך באורך של כונן דיסקים וחצי ולא עבים במיוחד - זה גם פיתרון שהוא מספיק טוב מבחינתי.

כמו כן, לא ציינתי בהודעה הראשונה אבל אני רוצה שיהיה במחשב כונן דיסקים, ורצוי זיכרון איחסון של 1T.

אם נסחפתי והתקציב לא מאפשר את כל הבקשות האלה, אז אשמח לדעת מה הסכום שפחות או יותר אני צריך לדעת להתכוונן עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים