עבור לתוכן

מפרט חלקי - תקציב 5K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, תכנות.
א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה):

VM (בעיקר להרצת הפצות שונות של לינוקס, וווינדוס בגירסאות ישנות לשם בדיקות) - מזדמן

תכנות (אני משתמש בעיקר ב-IntelliJ IDEA) - תדיר

Plex Server - with 4K Streaming - כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Blizzard Games.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא.

4. איזה רכיבים יש צורך לכלול במפרט? ספק כוח + מארז, לוח אם, מעבד (Core i7 מהדור החדש), זיכרון (לפחות 16GB).

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מערכת הפעלה ואופיס וכן הרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך החודש - אין לחץ :)

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

יש לי כונן SSD EVO 850 250GB ועוד 3 כוננים של 2TB, אז חשוב שהמארז יהיה מרווח ועם מקום לעוד כוננים.

אני אקנה כרטיס מסך חדש יותר מאוחר, אבל חשוב לי שאני לא אהיה מוגבל בבחירה, אז שוב לא מארז קטן.

תודה מראש ושבוע טוב.

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151
זכרון: 618 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston DDR4 2133Mhz CL15 (כמות: 2)
באנדל (מארז + ספק): 639 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Glossy Black + ANTEC 650W 80+ MODULAR

מחיר סופי: 3142 ₪ למזומן  
 3204 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

זה מעל ומעבר עם רזרבות לכל שימוש, 5K זה לרוב תקציב של מערכת שלמה.

פורסם
  • מחבר

תודה רועי על התגובה המהירה, נראה טוב.

יש לי מספר שאלות:

1. אתה יודע איזה דגם ה-Antec?

2. נראה לך שהמארז גדול מספיק? לא יהיה צפוף עם כל הארדיסקים מבחינת זרימת אוויר וחום?

3. חשבתי גם על קירור שונה מהסטנדרט למעבד בשביל השקט?

תודה מראש.

פורסם

1. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NE650M

2. די והותר.

3. אתה יכול ללכת על זה - קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

קירור שקט ותקציבי. מספיק ללא OC.

פורסם
  • מחבר

תודה רועי!

יש לי עוד מספר שאלות לגבי הלוח אם ביחס לאופק שדרוג/תמיכה בתקנים חדשים:

1. נראה לך שחוסר תמיכה ב-USB3.1 זה משהו קריטי?

2. קראתי ששימוש בשני הסלוטים של ה-M2 מבטל את שאר יציאות ה-Sata, מה שלא נראה לי הגיוני, אני מניח שזה מבטל רק חלק מהיציאות אבל לא מצאתי באתר של גיגהבייט אישור ספציפי.

תודה מראש. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים