עבור לתוכן

מעוניין ב GTX 1060 - שאלה לגבי בדיקת תאימות

Featured Replies

פורסם

מחזק.... נתתי מתנה לחבר 770 4gb והוא נהנה ממנו מאוד! כל המשחקים המודרניים 60fps קבוע הגדרות גבוהות

• תגובות 34
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מבין על מה הדיון בכלל. שישדרג את הכרטיס מסך דחוף. אני עברתי ממחשב גרוטאה למכונת משחקים על ידי החלפת הרדאון 7850 שלי ל1060gtx. דום נהפך מתצוגת שקופיות ל60-120 פריימים לשניה. המפרט שלו סבבה, אולי כדאי להוסיף עוד קצת זיכרון, אבל בסה"כ אין צורך ממשי לשנות כלום חוץ מכרטיס מסך מיושן. כן יהיה צוואר בקבוק, אבל השינוי יהיה מורגש עד מאוד. אפשר לנהל פה דיון על אם לקנות מהמחנה הירוק או מהמחנה האדום, אני אישית הייתי הולך על הירוק, מעבר לזה יכולתם פשוט לענות לו בכן ולחסוך 4 עמודים של דיונים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של DrShawarma

לא מבין על מה הדיון בכלל. שישדרג את הכרטיס מסך דחוף. אני עברתי ממחשב גרוטאה למכונת משחקים על ידי החלפת הרדאון 7850 שלי ל1060gtx. דום נהפך מתצוגת שקופיות ל60-120 פריימים לשניה. המפרט שלו סבבה, אולי כדאי להוסיף עוד קצת זיכרון, אבל בסה"כ אין צורך ממשי לשנות כלום חוץ מכרטיס מסך מיושן. כן יהיה צוואר בקבוק, אבל השינוי יהיה מורגש עד מאוד. אפשר לנהל פה דיון על אם לקנות מהמחנה הירוק או מהמחנה האדום, אני אישית הייתי הולך על הירוק, מעבר לזה יכולתם פשוט לענות לו בכן ולחסוך 4 עמודים של דיונים.

חחח כן הדיון קצת גלש מעבר למה שהיה צריך. לפחות אני יכול להגיד שהדיון שפתחתי היה חם חחח xD

בכל מקרה, אתה אומר שכן יהיה צאוור בקבוק? 

ולא הבנתי מה רשמת לגבי המחנה הירוק או המחנה האדום, חח.

פורסם

המעבד כמעט שלא יגביל אותך , ואין טעם להחליף אותו.

מה שיכול להגביל אותך זה דווקא הזיכרון ראם , אז רצוי שתוסיף עוד 8 גיגה.

מה שהוא התכוון זה nvidia מול amd .

או gtx 1060 מול rx480.

ה1060 עדיף.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של your humble servant

המעבד כמעט שלא יגביל אותך , ואין טעם להחליף אותו.

מה שיכול להגביל אותך זה דווקא הזיכרון ראם , אז רצוי שתוסיף עוד 8 גיגה.

מה שהוא התכוון זה nvidia מול AMD .

או gtx 1060 מול rx480.

ה1060 עדיף.

הבנתי, תודה!

ומעדיף Nvidia. פחות את ה-AMD.

לגבי הזיכרון, שקלתי את זה האמת... לקנות 2 סטיקים חדשים של 8 ג'יגה כל אחד, בתדר 1866Mhz.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים