פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים שלום רב חברים, יש לי מחשב די ישן, אך עד כה מנגן יפה אבל רציתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל GTX 1060. התהיות שלי... מאחר והמחשב שלי בכל מקרה הינו מחשב ישן, אם כרטיס מסך כזה לא יצור לי צאוור בקבוק במחשב, במיוחד עם המעבד. הנה פירוט של כלל החלקים שלי: CPU: Intel Core i5 2500K 3.3Ghz @ OC to 4.00GhzMotherboard: GigaByte Z68X-UD3P-B3Memory: G. Skill 2x4GB RAM 1600GhzGPU: GigaByte GTX570 OC 1280MBPSU: SeaSonic 660W Gold X-SeriesCase: NZXT Phantom אני יודע בוודאות שהספק כוח יחזיק, קניתי בכוונה ספק כוח מעולה של SeaSonic. הלוח אם גם השקעתי בזמנו. השאלה... מה אם המעבד? כי לשדרג כעת מעבד (וכתוצאה מזה לוח-אם) כרגע זה לא בא בחשבון (תקציבית). אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם בעניין. תודה רבה מראש ושיהיה סופ"ש נעים!
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים מעבד מעולה ומהיר, כרטיס מסך 1060 מהיר פי 2 ממה שיש לך במחשב. לדעתי, כוחות השוק יעשו את שלהם. הזמנים הכי טובים לרכישות הינם בתחילות שנה לאחר ההשקות.
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים מחבר ציטוט של see the magic מעבד מעולה ומהיר, כרטיס מסך 1060 מהיר פי 2 ממה שיש לך במחשב. לדעתי, כוחות השוק יעשו את שלהם. הזמנים הכי טובים לרכישות הינם בתחילות שנה לאחר ההשקות. לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון בשורה השנייה. אתה בעצם מציע לי להמתין לתחילת שנה הבאה בשביל לרכוש איזשהו כרטיס מסך חדש שייצא? כי בעיקרון מיותר לי, אני כבר לא גיימר כמו שהייתי פעם, אך אני קופץ על מציאות טובות כשיש (סתם דוגמא אם יוצא GTA חדש, עכשיו שיוצא MAFIA וכדומה) ככה שאני לא צריך להמתין לאיזה סופר כרטיס מסך חדש שייצא שנה הבאה, כי 1060 בוודאות יספק את הסחורה ל-3 שנים הבאות. (ה GTX 570 אצלי כבר 5 שנים ועד כה עשה עבודה טובה) בכל מקרה, לפי מה שאני מבין ממך לא אמורה להיות לי בעיה. תודה
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים אחדד את מה שנאמר, לדעתי אינך צריך להחליף דבר. מחשב מעולה וכרטיס מסך בין הטובים. אם כבר הינך רוצה ביצועים פי 2 בקצב FPS בתמורה ל1100 ש"ח (למרות שלדעתי אין צורך) או להמתין לתחילת 2017 שככול הניראה המחירים ירדו ל600 ש"ח לכול היותר לכרטיס זה ויתכן ויצאו כרטיסים טובים יותר . בכל מקרה, אין שום סיבה שאם תמשיך לשחק באותה רזולוציה המשחקים לא יעבדו טוב.
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים מה? אם GTX 1060 יורד ל-600 שקל אני בטטת גינה. שום דבר לא הולך להשתנות מלבד כמה זיקוקים בשמיים בתחילת השנה. הירידה היא מתמשכת ואיטית כמו עם כל כרטיס אחר מהסוג הזה לאורך... כל ההסטוריה. פי 2 אגב זה אנדרסטייטמט, פי 3 יותר נכון להגיד. זה כרטיס ברמת GTX 480, או GTX 560 TI, זה אפילו פחות מ-GTX 660 שאי אפשר להגיד עליו שהוא חצי כח מ-GTX 1060. הנה מה שהולך לקרות בתחילת 2017 - יושק כרטיס מסך מדגם GTX 1080 TI והוא יעלה כמו ארבעה כאלה. זהו.
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים אני חולק עלייך הכרטיס שלו ללא OC שמוסיך כמה אחוזים במהירות -http://www.videocardbenchmark.net/video_lookup.php?gpu=GeForce+GTX+570 4400 בדירוג GTX1060 - http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GTX+1060&id=3548 9180 בדירוג בחישוב זריז, פי 2 בוודאות אם יריץ אותו משחק עם החלפת הכרטיס, במקרה הטוב הוא יקבל תוספת של 100% בFPS נערך 2016 באוקטובר 79 שנים על-ידי see the magic
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים מחבר ציטוט של see the magic אחדד את מה שנאמר, לדעתי אינך צריך להחליף דבר. מחשב מעולה וכרטיס מסך בין הטובים. אם כבר הינך רוצה ביצועים פי 2 בקצב FPS בתמורה ל1100 ש"ח (למרות שלדעתי אין צורך) או להמתין לתחילת 2017 שככול הניראה המחירים ירדו ל600 ש"ח לכול היותר לכרטיס זה ויתכן ויצאו כרטיסים טובים יותר . בכל מקרה, אין שום סיבה שאם תמשיך לשחק באותה רזולוציה המשחקים לא יעבדו טוב. ציטוט של djelectric מה? אם GTX 1060 יורד ל-600 שקל אני בטטת גינה. שום דבר לא הולך להשתנות מלבד כמה זיקוקים בשמיים בתחילת השנה. הירידה היא מתמשכת ואיטית כמו עם כל כרטיס אחר מהסוג הזה לאורך... כל ההסטוריה. פי 2 אגב זה אנדרסטייטמט, פי 3 יותר נכון להגיד. זה כרטיס ברמת GTX 480, או GTX 560 TI, זה אפילו פחות מ-GTX 660 שאי אפשר להגיד עליו שהוא חצי כח מ-GTX 1060. הנה מה שהולך לקרות בתחילת 2017 - יושק כרטיס מסך מדגם GTX 1080 TI והוא יעלה כמו ארבעה כאלה. זהו. חחחח, כן המחירים של הכרטיסים יורדים בקצב מסחרר. פשוט לקנות ב Amazon במחיר משתלם (יותר משתלם מהארץ הכוונה), ראיתי שאפשר להביא בכ-1200 ש"ח כרטיס Gigabyte GTX 1060 6GB, כמובן בלי משלוח ובתקווה לא להיתפס במכס חח.
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים לעניין גזרת המחירים, כיום הכרטיס הזה מתומחר ב1100 ש"ח, זה ניראה לי סביר ירידה ל600 ש"ח. יש לזכור שמבצעי סוף שנה לאלא מע"מ מוריד 17% וזה ללא השקות של כרטיסים http://www.ksp.co.il/?uin=35173&select=.1044..35. נערך 2016 באוקטובר 79 שנים על-ידי see the magic
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים 3GB היא גרסה לא רלוונטית, מוחלשת בעלת כמות מעבדים מופחתת של 1152 לעומת 1280. לא מומלצת בעליל. אין דבר כזה מבצעי סוף שנה ללא מעם. בטח לא כשבחנויות הגיימינג הרווח מהדבר הזה לרוב הוא אחוז חד-ספרתי. שתדע. לגבי האתר שקישרת - להמנע כמו מסרטן. זה אתר סרטן שעובד על אלגוריתמים ישנים ולא מייצג ביצועים במשחקים יש שם מלא nonsense במיקומי כרטיסים. חשוב להשתמש בהערכה ולגשר בין מבחנים בין הדורות. GTX 950 חזק בממוצע מ-GTX 660 ותראה איפה הוא ממוקם כאן בהשוואה ל-GTX 1060, כרטיס עם ביצועים דומים לאלו של GTX 980. זה לא "שדרוג", זה "וואחד שדרוג".
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים הערה ל- djelectric אם כך, אשמח שמישהו ילווה לפותח הפוסט כרטיס זה ליום ניסיון. אותם משחקים/אותו לוח /אותה מערכת ההפעלה ויציג לנו כמה FPS לפני ההחלפה ואחריו. אכן האתר הזה לא הכי אמין, אך אפשר לראות כיוון כללי. בכל מקרה כל משחק ואו אפליקציה מגיבה בצורה שונה לכל כרטיס. הצגתי כיוון כללי ובטח לא 100% דיוק
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים יש ברשותי GTX 660 ו-GTX 760 מביקורות עבר באתר. לצערי אין לי GTX 1060. מי שרוצה להלוות מוזמן. בכל מקרה אני מקווה שהנקודה עברה. אם משחקים חדשים מעורבים בעניין, אני כן חושב שהשקעה לא גדולה במיוחד של כ-1300 שקל ל-GTX 1060 6GB חדש תהיה טובה
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים הרוב פה מקשקשים שירכשו מחשב ב10K , בפועל קונים מחשב עגלה עם כרטיס מסך 210GT . יש חנויות מחשבים שמוכרות כרטיס מסך G210 עם מעבד G4400 . ממש טימטום הדור. הכרטיס המובנה יותר חזק מהחיצוני והחנויות רק רוצות לגזור קופון. האם לאחד מחברי הפורום יש כרטיס 1060 ? זאת שאלת המפתח
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים מעולה, הייה נחמד אם יצולם סירטון שמציג FPS בין 2 הכרטיסים. DJ הציע לבדוק את ביצועיו של כרטיס זה אל מול דור ישן. ולכן יש 2 אופציות : או לשלוח אלייך כרטיס ירוד ותספק לנו אינדיקציה על שיפור בFPS וכן ללא קריאה במדד FPS, האם המשתמש מבחין בהבדל ללא ידיעה איזה כרטיס מסך מותקן במחשב. לדעתי זה הייה מעולה להציג סרטון זה , ולא להיסתמך על אתרים עלומי שם בעלי אינטרסים
פורסם 2016 באוקטובר 79 שנים עלום שם בעל אינטרס? Techpowerup זה המכה של חובבי החומרה בעולם. הבעלים, שאותו אני מכיר דרך תוכנות מסרים, הקים אותו ב-2004 כשרק סיים לימודים ומאז מבלה שם במשרה מלאה בוחן חומרה בצורה גרמנית קפדנית לכל עניין ודבר. לאור יש גם GTX 570, אני חושב. הוא בעצמו עשה את הזינוק בין הכרטיסים הללו. אני משתדל לזכור את החומרה של המשתמשים בפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.