עבור לתוכן

עזרה בשדרוג כרטיס מסך - והתייעצות כללית

Featured Replies

פורסם

יש לנו מחשב נייח . רוצים לשדרג את הכרטיס מסך שלו.
אשתי מתעסקת באנימציה תלת ודו מימד (לא עובדת בזה כרגע. אבל למדה את זה וחושבת על לעשות קאמבק).
אני רוצה קצת משחקים (לא משהו מטורף - שירוץ אפילו על הגדרות נמוכות, אבל שירוץ).

תקציב - עד 1000 ש"ח - אבל רצוי כמה שיותר נמוך 

צרפתי תמונה של המפרט של המחשב 
ותמונה של המדבקה של הספק כח

מפרט.PNG

IMG_20161005_144449.jpg

פורסם

מחשב חזק למדי. חבל שמה שאחראי לספק לו חשמל זו היחידה העלובה הזאת.

בכל מקרה במסגרת התקציב לדעתי ספק כח חייב להכנס, אין פה ברירה. הבעיה היא שכל הספקים האיכותיים שמתאימים מתחילים מאיזור 170 שקלים, מה שמשאיר בערך 850 לכרטיס מסך.

אנחנו לא בתקופה הכי טובה לקנות עכשיו כרטיס מסך בתקציב הזה, שכן במשך החודש ישוחרר כרטיס מסך חדש בשם Geforce GTX 1050 Ti באיזור התקציב הזה, והוא יהיה חזק משמעותית מכל דבר באיזור התקציב.

פורסם

500W זה עלוב.

כול המערכת בתוצרתה הנוכחית אולי מגרדת את 150-200W בקושי. 

אמינותו של הספק כוח אינה ידועה לי. סביר להניח שספק כוח קקמייקה לא יתקשה לספק 50% מהעומס המקסימלי ללא בעיות.

פורסם

תתייחס אל הספק הזה כאל 400W בקושי... הכרטיסים שהייתי ממליץ לך להביא זה GTX750Ti או RX460... שניהם לפי דעתי צריכים לעלות פחות מ 1000 שקל (ה RX460 עדיף וגרסת 2GB).
בוא נאמר שראיתי ספקים גנריים גרועים מזה, לפי דעתי אתה יכול להישאר איתו עם הכרטיסים שציינתי... רק תדאג לניקיון של המחשב פעם בכמה חודשים, וכשאני אומר ניקיון זה בעזרה אוויר דחוס או שואב חזק עם אפשרות לפלוט אוויר..

אם היה לך ספק קצת יותר רציני - הייתי אפילו ממליץ על RX470 4GB.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Idanh

תתייחס אל הספק הזה כאל 400W בקושי... הכרטיסים שהייתי ממליץ לך להביא זה GTX750Ti או RX460... שניהם לפי דעתי צריכים לעלות פחות מ 1000 שקל (ה RX460 עדיף וגרסת 2GB).
בוא נאמר שראיתי ספקים גנריים גרועים מזה, לפי דעתי אתה יכול להישאר איתו עם הכרטיסים שציינתי... רק תדאג לניקיון של המחשב פעם בכמה חודשים, וכשאני אומר ניקיון זה בעזרה אוויר דחוס או שואב חזק עם אפשרות לפלוט אוויר..

אם היה לך ספק קצת יותר רציני - הייתי אפילו ממליץ על RX470 4GB.

אם אחליף ספק (כחלק מהתקציב [אגב, יש המלצות?] )  איזה כרטיס יהיה כדאי לקחת? 

עוד שאלה - כדאי לחפש יד שניה?

פורסם
ציטוט של see the magic

500W זה עלוב.

כול המערכת בתוצרתה הנוכחית אולי מגרדת את 150-200W בקושי. 

אמינותו של הספק כוח אינה ידועה לי. סביר להניח שספק כוח קקמייקה לא יתקשה לספק 50% מהעומס המקסימלי ללא בעיות.

זה לא עניין של הספק. הספק לא קשור פה לכלום. זה נטו אמינות נמוכה של ספקי Huntkey ברשות החמאס. החלפתי יותר מדי כאלה בשביל לא לדעת

המלצות לספקי כח - עד 200 ואולי קצת ביותר יש לך את Seasonic SS-500ET ו-Antec VP550 שהם חזקים מאוד ובעלי אמינות גבוהה.

יד שניה - נסה לחפש כרטיסי מסך מסוג GTX 970 שיכול להמכר באיזור 650 שקלים. גם כרטיס כמו GTX 960 יכול לבוא בחשבון אם זה באיזור 450-500

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

יד שניה - נסה לחפש כרטיסי מסך מסוג GTX 970 שיכול להמכר באיזור 650 שקלים. גם כרטיס כמו GTX 960 יכול לבוא בחשבון אם זה באיזור 450-500

זה המחירים של יד שנייה?
לפי מה שאני מוצא  970 - סביבות ה800-900 .  960 -  סביבות 650-750

פורסם

אנשים עדיין מסרבים להבין שהחומרה שלהם היא בעלת ערך נמוך משמעותית ממה שהם חושבים בגלל השקה של חומרה חדשה, לפעמים צצים כרטיסים במחירים נורמליים.

GTX 1050 TI שיהיה מהיר מ-GTX 960 ויעלה 850 שקל אמור לשטח קצת את השוק הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שהשקיע מזמנו, הגיב ועזר!

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים