עבור לתוכן

מה המספר המקסימאלי של מסכים שאפשר לחבר למחשב?

Featured Replies

פורסם

מה המספר המקסימאלי של מסכים שאפשר לחבר למחשב?

אם מחברים שני כרטיסי מסך אז אפשר לחבר 8 מסכים שונים?

פורסם

אין קשר לשאר רכיבי המחשב אלא לכרטיס המסך. לכל כרטיס מסך כמות מסכים מקסימלית שהוא תומך בה. באתר היצרן של כל דגם רשום כמה ובאילו דרכים.

פורסם

עם שני כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE RX 460 4G 

תוכל לחבר 3 מסכים לכל כרטיס + 2 מסכים ללוח אם, סהכ 8 מסכים..

לצערך GTX750 ומטה תומכים ב 2 מסכים מקסימום..

רוצה יותר ? אתה כבר ב GTX1070 GAMING X 8G עבור 4 מסכים לכרטיס

פורסם

לא חייב GTX 1070 בשביל לקבל 4 מסכים. יש דגמי GTX 950 שיודעים לעשות את זה כמו ה-gigabyte extreme.

יש גם דגמים לא מיוחדים. כל GTX 960 שיש לו מערך של יציאות Displayport גם תומך

פורסם

נכון אבל זה הולך ונכחד, לא מוצר חדיש..

פורסם

אני מניח שזה עניין של כמה חודשים עד שהשוק יוצף בדגמי GTX 1050 למיניהם עם התמיכה מתבקשת. אמור גם להיות עוד אח קטן ל-RX 460 שיכלול תמיכה כזאת בעתיד הקרוב

כבר נהיה מאוס לדחוף לכל איש בורסה ומסחר כרטיסי גיימרים ב-800-1000 שקל.

פורסם

כפרה זה לא לדחוף, יש תמורה בהתאם זה לא סתם יקר יותר, חוץ מזה אני לא יכול להמליץ על מוצר שעוד לא קיים בשוק..

פורסם
  • מחבר

פשש מגניב!

אני הייתי מפזר את כל 14 המסכים ברחברי הבית ויוצר מחשב בסגנון המדע הבדיוני (הנוסע השמיני, מסע בין כוכבים), שבו יש "טרמינל" בכל פינה של החללית ;)

פורסם
ציטוט של פי סי אדמין

כפרה זה לא לדחוף, יש תמורה בהתאם זה לא סתם יקר יותר, חוץ מזה אני לא יכול להמליץ על מוצר שעוד לא קיים בשוק..

לאנשים שעוקבים אחרי גרפים אין שום תמורה בכרטיס גיימרים של 1000 שקל. לכן אני ממתין לכרטיסים ב-500 שיכולים לתת פשוט יותר תצוגות.

פורסם
  • מחבר

מחיפוש קצר באתר של KSP  עולה שישנם המון כרטיסים גרפיים פשוטים שלא מיועדים לגיימינג עם חיבורים לארבעה מסכים (HDMI*2 + DVI*2) במחירים סבירים ביותר.

פורסם

זה שיש x יציאות, לא אומר שהוא יכול לשדר בכולן בו זמנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים