עבור לתוכן

נייד ב3.5K גלישה, אופיס, סדרות/סרטים(קודי), קצת fps - לא מולטיפלייר

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?  3500 שח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה מרובת טאבים, אופיס, סדרות/סרטים באיכות כמה שיותר גבוהה (כולל קודי פופקורן) קצת fps - קמפיין עלילתי בלבד (אני לא איזה גיימר כבד אבל נהנה מידיי פעם מה fps game התורן)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.  לדוגמא סדרות  battlefield, call of duty

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר עדיף

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשרי WIN10 אבל לא קריטי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, כל המרכז רלוונטי.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ברגע שאסגר על הדגם

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). פירוט בסוף

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

1.אני מעוניין במחשב חזק יותר מכפי שאני צריך. מניסיוני זו הדרך היחידה שבה המחשב מחזיק יותר זמן, מה שהיום הוא חזק מידיי לדרישות הממוצעות שלי ייחשב בעוד 3 שנים (במקרה הטוב) לסטנדרט באותן דרישות ממוצעות. לכן מעבד I7, זיכרון RAM 8 GB לפחות! ואז צריכה להיות אפשרות שידרוג ל16 GB בעתיד. ssd רצוי מאוד ופה שאלה, עד כמה ארגיש הבדל בין כונן SSD לכונן רגיל, לרוב 5400 rps ממה שאני נתקלתי? 

2. סיבה נוספת היא שהמחשב אמור גם לשרת את אשתי, כלומר, זה צריך לעבוד כשלוחצים, מהר, ומיד - אחרת זה לא עובר :D 

3. גודל מסך - רצוי 15.6" - בעיקרון זהו מחשב עיקרי בבית - לניידות/משקל אין כל משמעות, הוא יתנייד בעיקר מחדר לחדר.

4. יתכן ויחובר למסך 23" של dell לצרכי עבודה נוחה יותר. בטוח יחובר לטלוויזיה לצפייה בסרטים/סדרות

5. תפסו אותי בעיקר הדגמים של  5559 dell אתם מוזמנים להציע כל חברה אחרת.

2 דגמים שהסתכלתי עליהם (לא ברור מה ההבדל בינהם מלבד המחיר):

מחשב 1

מחשב 2

שניהם חורגים מהתקציב והשאלה האם לדעתכם יש תמורה למחיר?

שאלה נוספת, מה דעתכם על אפשרויות השדרוג לSSD שמוצעות בקישורים הנ"ל.

תודה רבה לעונים.

פורסם

(לא הבנתי מה ההבדלים בין שני המחשבים שהבאת...)

אתה צוחק אם אתה רושם לי battlefield ו call of duty במחשבים כאלה...

קודם כל שכח מהמשחקים.

המחשבים האלה יספקו אותך ואת אשתך אך קח את עצתי בעירבון מוגבל , אני לא כל כך מבין במחשבים נידיים.

חכה פה לתגובות נוספות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

יש מצב שהפרזתי ביכולתם להריץ משחקים. לכן חשוב לציין שעניין המשחקים הוא בונוס מבחינתי ולא העיקר.

אשמח לתגובות נוספות, הצעות לדגמים נוספים ע"פ הנתונים בשאלון

תודה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

טעות נפוצה לקחת ntel Core i7-6500U עם 2TB 5400 rpm Hard Drive ולצפות שהמחשב יהיה מהיר מכלב עם עגלה.

אתה לא תרגיש בהבדל בין I5 ו I7 ,כי גם ככה אתה לא מנצל 10% מהיכולת שלו.

בקשר לשאלה כמה תרגיש את ההבדל בין SSD וכונן 5400 ? בוא נגיד שמחשב עם מעבד AMD 1.3 ו SSD, לוקח את המחשב שלך I7 ו 5400.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אולי תוכל להמליץ על דגמים אחרים שיענו על הדרישות (שוב נשים את הגיימינג בצד, אני מבין שזה לא הולך לקרות), שיתנו את התמורה הכי טובה לכסף ושיחזיקו מעמד כמה שיותר זמן.

תודה.

פורסם

משהו כזה

https://www.pc365.co.il/product-10596-HP_15_ay103nj_Z3B17EA_ללא_מערכת_הפעלה?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

שים לב שזה לא המחיר הסופי.. אתה רוצה גם ווינדוס.. ורוצה שדרוג אחריות ל 3 שנים.

נערך על-ידי פי סי אדמין

פורסם

אם אתה רוצה - זה מחשב מצויין

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912794

מגיע עם מעבד מרובע (!!!) ליבות שצפוי להחזיק זמן רב במחשב (הרבה יותר חזק מהI7 שהבאת לדוגמא)

כרטיס מסך GTX960M - מתאים למשחקים בהגדרות בינוניות.

כונן 1TB עם 8GB מטמון פלאש (לא SSD, אבל יש גבול למה שאפשר בתקציב)

מסך FULL HD

ווינדוס כמובן.

נראה לי מחשב מעולה. למה שתוותר על לשחק משחקים מידי פעם?

נערך על-ידי אור כהן

פורסם
ציטוט של אור כהן

מגיע עם מעבד מרובע (!!!) ליבות שצפוי להחזיק זמן רב במחשב (הרבה יותר חזק מהI7 שהבאת לדוגמא)

כרטיס מסך GTX960M - מתאים למשחקים בהגדרות בינוניות.

כונן 1TB עם 8GB מטמון פלאש (לא SSD, אבל יש גבול למה שאפשר בתקציב)

נראה לי מחשב מעולה. למה שתוותר על לשחק משחקים מידי פעם?

לידיעה גם I5 וגם I7 בעלי 4 ליבות, 

המחשב שהצעת טוב מאוד, 

הכונן הזה היברידי, משולב טכנולוגיה HDD ו SSD, (המטמון זיכרון SSD), נכון שהביצועים לא SSD, אבל יש נפח גדול וביצועים טובים מ HDD.

https://www.youtube.com/watch?v=6iBhf8rpobo

פורסם
ציטוט של פי סי אדמין

לידיעה גם I5 וגם i7 בעלי 4 ליבות, 

לא, ברוב הניידים יש מעבדים מסדרת U שיש להם רק שתי ליבות וזה לא משנה אם כתוב עליהם i5 או i7, רק מעבדים מסדרת HQ הם עם ארבע ליבות.

פורסם

וואלה..

U=Dual Core

M=Socketed

Q=Quad Core

H=Soldered

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על התגובות

שנית, ניסיתי קצת יותר להתעמק בנושא היום לפני שאני חוזר לכאן אך אני מוכרח להודות שאני מתבלבל יותר ככל שאני בודק יותר.

אז נתחיל

1. תודה אור כהן שאתה מפיח תקווה חדשה לעתיד הלייט גיימינג שלי. כפי שכתבתי זה באמת בונוס מבחינתי אך יעשה לי ממש נחמד אם יתאפשר.

2. פי סי אדמין - תודה על התגובות המלמדות. סרטון היוטיוב שצרפת גורם לי להבין, מעל לכל ספק, שאני אכן צריך כונן SSD. 

3. זה בעצם החיסרון של המחשב שהציע אור - אין לו כונן SSD, הבנתי שיש לו כונן היברידי שמשלב בין השניים ונותן ביצועים יפים אבל נראה לי שאני צריך את האקסטרא מהירות הזאת, ונראה לי שהיא תהיה משמעותית יותר אחרי שנתיים,שלוש.

4. משום מה אני מתחבר יותר למחשבים של דל ופחות לאלו של HP, אולי זה רק עניין של עיצוב, אולי מיתוג, אבל סיבה זו יחד עם זיכרון ראם של 6GB (בלבד) גורמים לי להימנע מהמחשב הזה: מה דעתכם?

ציטוט

5. מצאתי מחשב של דל עם נתונים דומים (המסך קטן יותר, יותר זיכרון ראם). אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, על כרטיס המסך שלו (ויכולותיו המשחקיות), על גודל המסך כמחשב עיקרי, והאם יש עוד הבדלים מהותיים שפספסתי.

מחשב נייד Dell Vostro 5468 (כמובן שיש לי אפשרות לרכוש דרך חבר) לא הצלחתי לברר האם הוא תומך בהרחבת זיכרון ראם ל16GB?

וכמובן שתמיד אני שמח לשמוע הערות והארות נוספות, דגמים אחרים שאתם ממליצים, חוות דעתכם על החברות השונות וכל מה שרלוונטי בעינכם.

תודה רבה!!!

פורסם
  • מחבר

הקפצה,

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה לעונים.

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים