עבור לתוכן

התיעצות רכישת לפטופ בסיסי

Featured Replies

פורסם

לצערי לא מצאתי מדור לניידים אז פונה מכאן.

מתכנן לקנות לפטופ הכי בסיסי והכי זול שאמור לשמש אותי בעיקר לגלישה בחול ואולי עוד מספר פעולות בסיסיות.
מסיבות מסוימות החלטתי ללכת על לפטופ ולא טאבלט.
מדבר על 11.6 אינץ' ,ככל הנראה מעבד אטום, שממה שהבנתי מגיע ללא מאוורר ,כך שחשוב לי גם שיהיה שקט ואני לא צריך כוח לפעולות הבסיסיות שלי.
באחת החנויות מישהו קרא לדגמים האלו נוטבוק .
כ"כ שיהיה קל במשקל.
ככל הנראה הולך על וינדוס. בין היתר כי רגיל לעבוד אתו וגם כי מתכנן לעבוד עם ווטסאפ ווב, דרך הוינדוס.

מספר שאלות:
יש לפטופ שיש עליו ביקורות טובות.
אין לי מושג מה זו מע' ההפעלה הזו כרום בוק.
מה דעתכם?

Lenovo Chromebook 100S 80QN000EIV

׳ž׳—׳©׳‘ ׳׳™׳™׳“ Lenovo Chromebook 100S 80QN000EIV - ׳–׳׳₪

שאלה נוספת מבין אלו שבאים עם מעבד אטום וונידוס 10 יש דגמים שכנראה חדשים יותר שבאים עם מעבד Intel Core Atom x5, Z8350
ויש שבאים עם
Intel Atom Z8300
או
Z3735E
וגם-
Z3735F
שני האחרונים טיפה יקרים יותר, אבל לא מאוד.
מה ההבדלים בין הנ"ל?

שאר הנתונים ביניהם זהים.

פורסם

לעניין המעבדים: המעבדים זהים בכוחם החישובי Z8300 הינו מעבד חדש יותר מZ3735F אף זהה בביצעי CPU. לעניין העיבוד הגרפי איני יודע.

המעבד Z8300 תומך בUSB3.

מחשבי כרום הינם מחשב PC עם מערכת הפעלה חינמית. אך במקרה שהינך רוצה להתקין חלונות צריך לחפש דריברים שככול הניראה לא היו זמינים באתר היצרן.

לדעתי המיקצועית, אין טעם לרכוש מחשבים מבוססים ATOM היות והפער הינו קטן.

לדוגמה,http://www.ksp.co.il/?uin=30433&select=.268..271. מערכת הפעלה כרום עם מעבד N3570 המעולה. חיסרון כונן SSD 32 גיגה. אין מידע האם ניתן לחבר כוננן SSD 2.5 .

ולכן , אפסול מחשב זה. הכי מומלץ בתג מחיר הזול הינו http://www.ksp.co.il/?uin=33715&select=.268..271.  עוד 165 ש"ח מקבלים כונן קשיח 500 גיגה יאפשר תמיכה בכוננים SSD רגילים. ללא מערכת הפעלה אפשר להתקין כרום OS

פורסם
  • מחבר

מה שאתה מציע ללא ספק עם מפרט טוב יותר מכל הבחינות.
העניין הוא שזה שוקל כפליים.
כמובן שזה נובע מהמסך הגדול יותר, מכונן דיוידי ועוד.
עם מע' הפעלה אין לי בעיה אבל לא בטוח שלצרכים המינימליסטיים שלי, שווה לי משקל כפול.
בין כרום לוינדוס, מעדיף וינדוס.

נערך על-ידי dog

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים