עבור לתוכן

forza horizon 3

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את המשחק למחשב אבל בחנות הרישמית של מייקרוסופט הוא עולה 300 ש''ח.

מישהו מכיר אולי מקום אחר ממנו אפשר לקנות?

אפילו חנות בארץ שמוכרת עותק פיזי כי אני לא מצליח למצוא.

תודה.

• תגובות 37
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מצטער אבל לא הצלחתי להבין איך זה עובד.

זה לא כמו קוד רגיל ששולחים במייל.

פורסם

^ זה בדיוק ככה.

אתה פשוט מקבל קוד למייל אחרי רכישה, שאותו אתה צריך להפעיל באפליקציה של הXBOX ONE אצלך במחשב.

ד"א זה נכון לכל חנות שבחרת לקנות ממנה (קוד\סיריאל), לא מחייב דווקא ממה שאני הצעתי...זאת רק דוגמא.

games on win10 (2).png

פורסם
  • מחבר

פשוט מה שכתוב באתר זה שהם שולחים שם משתמש וססמא חדשים לגמרי שאני מתחבר דרכם והמשחק כאילו קיים על המשתמש הזה וככה אני מוריד למחשב.

אני מכיר איך קונים קוד למשחק ומורידים כבר יצא לי לקנות ככה משחק בסטים אבל באתר שהבאת רשום שזה אחרת.

פורסם

במקרה הזה אתה צודק, הם אכן שולחים שם משתמש/סיסמה לחנות של מיקרוסופט עם המשחק מקושר לחשבון הזה

ציטוט

After your payment, you will receive an unused account login details, which can be entered into your Xbox in order to get a full digital download of the game

בד"כ זה לא ככה ומקבלים פשוט סריאל.
כנראה שאו שבחנות של מיקרוסופט אין אפשרות לאקטב סריאל חיצוני או שהחנות הספציפית לא השיגה את המשחק ממפיץ רשמי כלשהו (גם אם מפוקפק)

פורסם
ציטוט של YoniDahan

hbe

ציטוט

קניתי סריאל מהאתר הזה שנתת... בסופו של תהליך הוא סיפק לי ערמה של אותיות ומספרים לא קשורים שאפילו לא מזכירים מפתח נורמאלי... יש לך מושג ?

משהו בתבנית כזאת - siztpp33s@outlook.com.br,byfxdds3sy8,name,name,18:3:1984,cqol131ako@163.com,97233183792,m:10096

פורסם

^ אני קונה כל הזמן מהחנות הזאת, מעולם לא קבלתי משהו כזה.

תמיד זה הגיע כצילום של סיריאל של המשחק שרכשתי.

תפנה לתמיכה שלהם, הם עונים במיילים (מניסיון עבר).

רק אני אוסיף משהו....שברישום הראשוני הם מבקשים אימות דרך הודעת SMS לסלולרי שלך.

לאחר מכן (אחרי שפתחת אצלם משתמש), הם מזינים לך את הסיריאל לחשבון שלך (Autokey) באתר.

זה ניראה כך....(מהחשבון שלי)....

autokey (2).png

פורסם
  • מחבר
ציטוט של YoniDahan

^ אני קונה כל הזמן מהחנות הזאת, מעולם לא קבלתי משהו כזה.

תמיד זה הגיע כצילום של סיריאל של המשחק שרכשתי.

תפנה לתמיכה שלהם, הם עונים במיילים (מניסיון עבר).

מגלישה קצרה באתר ממה שהבנתי יש סוגים שונים של דרכים שהם מספקים בשביל לקנות משחקים.

מה שאתה ספציפית קנית זה אכן מספרי סיריאל של משחקים אבל הם גם לפעמים שולחים במקום משתמשי אקס בוקס חדשים בשביל להוריד את המשחק.

הforza כנראה מצריך משתמש חדש ולא סיריאל.

ועדיין לא הבנתי איך זה עובד כל כך המשתמשים שהאתר הזה מספק.

פורסם

מה לא מובן? הם נותנים לך שם משתמש וסיסמה, אתה מתנתק מהחנות מהמשתמש שלך ומתחבר עם זה שלהם, ואז כשאתה מחובר עם המשתמש שנתנו לך יהיה לך אפשרות להוריד את המשחק (במקום לקנות).

ככל הנראה אתה תצטרך להיות מחובר למשתמש הזה כשתרצה לשחק.

פורסם

אז זהו שלא...

התנתקתי מהיוזר שלי, התחברתי לשלהם, אין שום משחק בקטגוריה של ה " MY GAMES " וכשאני מחפש את המשחק בחנות זה כמובן מוצא, אבל מבקש לשלם 99$...

מצרף תמונה...

1.jpg

2.jpg

פורסם

אתה בטוח שקנית את ה-ultimate edition ולא את הרגילה?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

כן...

ניסיתי להוריד מהחנות את הגרסה הרגילה, גם עליה זה מבקש תשלום, כמובן פחות אבל עדיין מבקש...

tetetet.jpg

פורסם

למרות שכאן זה מראה ששולם... אני עדיין לא יכול להוריד והוא מבקש ממני לשלם שוב...

בכל מקרה בתהליך הקניה הוא מבקש להכניס פרטים בניהם מדינה, ישראל לא קיימת שם... יכול להיות שזאת הבעיה ? מישהו בארץ כבר הוריד ושיחק את המשחק ב PC ?

zzzzzzzzzzzzzzz55555555555555555555555.jpg

פורסם

טוב, הצלחתי סוף סוף... הייתי צריך לפתוח יוזר בווינדוס על המייל שהמוכר נתן לי, רק בצורה הזאת היה אפשר להתחבר לחנות על אותו היוזר ולהוריד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים