פורסם 2016 בספטמבר 299 שנים שלום פתחתי נושא לפני כמה ימים, המלצתם על 1060 וקניתי, עכשיו אני מנסה להתקין אוריג'ין מראה לי שהחומרה לא תואמת, והרזולוציה (1920X1080) לא טובה, מטושטת יחסית והשוליים חורגים מהמסך. מה לעשות? בעיה במחשב עצמו או בכרטיס? אשמח לעזרה בנושא
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים מחבר ציטוט של none77 התקנת דרייבר? באיזה כבל אתה מחובר? מה המסך? מסך של MAG, לא יודע דגם מדויק. התקנתי את הדרייבר האחרון ועכשיו זה עובד עם אוריג'ין, הורדתי את כל הבאטלפילד שלי וזה מראה לי directX setup error... והרזולוציה שלי היא 1920X1080, אבל היא קצת חורגת מהמסך והוא נראה קצת מטושטש כזה, כאילו העבירו עליו פילטר.. הבנת? כבל HDMI נערך 2016 בספטמבר 309 שנים על-ידי David Ell
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים מחבר ציטוט של urib מפרט מחשב? ספק כוח? 620W של סיסוניק, גם כן לא זוכר דגם מדויק, בכל זאת 5 שנים.. I5 2320 P67X-UD3-B3 4GB RAM
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים בלי קשר לבעיה, חשבת להוסיף עוד 4GB Ram? מה שיש לך לא מספיק היום למשחקים משלוש השנים האחרונות. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים מחבר ציטוט של OR2OOO בלי קשר לבעיה, חשבת להוסיף עוד 4GB Ram? מה שיש לך לא מספיק היום למשחקים משלוש השנים האחרונות. Sent from my SM-G930F using Tapatalk בטח, אני קונה כונן חדש ועל הדרך סטיק של 8GB
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים בקשר ל DIRECTX תתקין את זה - https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 לגבי השוליים, או שאתה מנסה לעבוד ברזולוציה שלא נתמכת, אם הדרייבר של המסך עצמו לא מותקן הוא יתן לך אופציות שלא נתמכות... בכל מקרה שוליים אפשר לסדר ולשנות דרך הדרייבר של NVIDIA.
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים מחבר ציטוט של Lanzar בקשר ל DIRECTX תתקין את זה - https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 לגבי השוליים, או שאתה מנסה לעבוד ברזולוציה שלא נתמכת, אם הדרייבר של המסך עצמו לא מותקן הוא יתן לך אופציות שלא נתמכות... בכל מקרה שוליים אפשר לסדר ולשנות דרך הדרייבר של NVIDIA. התקנתי דרייבר, התקנתי את ההכי חדש, את הקודם שלפניו ולא ראיתי שום שינוי... תיקנתי את בעיית הדירקט עכשיו כל מה שנשאר זה התצוגה עצמה, הדבר קורה גם במשחקים (רק החלק של הטשטוש הקל) וזה משגע
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים תמצא את הדגם של המסך שלך ותרשום אותו כאן... חייב להופיע איפה שהוא... בקשר לשוליים, לא אמרתי שהדרייבר הוא הבעיה, אמרתי שניתן לתקן את זה דרך הדרייבר, יש בהגדרות... אבל קודם צריך לראות שהמסך בכלל תומך FHD...
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים הדרייבר פעיל? אתה יכול לפתוח אותו? Gpu-z מזהה את הכרטיס (כולל נתונים מהחיישנים)?
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים מחבר ציטוט של Lanzar תמצא את הדגם של המסך שלך ותרשום אותו כאן... חייב להופיע איפה שהוא... בקשר לשוליים, לא אמרתי שהדרייבר הוא הבעיה, אמרתי שניתן לתקן את זה דרך הדרייבר, יש בהגדרות... אבל קודם צריך לראות שהמסך בכלל תומך FHD... תומך, עד עכשיו הייתי על FHD כולל משחקים. איך אני יכול לסדר דרך הדרייבר ? ציטוט של HuGeMouTh הדרייבר פעיל? אתה יכול לפתוח אותו? Gpu-z מזהה את הכרטיס (כולל נתונים מהחיישנים)? מה זאת אומרת פעיל ויכול לפתוח אותו ומזהה את הכרטיס ?
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים האם ה control panel נפתח? תוריד את התוכנה gpu-z ותבדוק אם היא מזהה הכל כמו שצריך.
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים מחבר ציטוט של HuGeMouTh האם ה control panel נפתח? תוריד את התוכנה gpu-z ותבדוק אם היא מזהה הכל כמו שצריך. הורדתי ואני חושב שהיא מזהה הכל כמו שצריך.. בלשונית של הכרטיס הכל מלא בלשונית של הסנסורס הכל דופק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.