עבור לתוכן

Gigabyte GTX 1070 Xtreme Gaming

Featured Replies

פורסם

אני כנראה הולך לקנות את הכרטיס הזה והייתי רוצה לדעת אם יש חסרונות בדגם הזה פרט לעובדה שהוא הכי יקר מבין הוריאציות השונות?

פורסם
  • מחבר

תקרא שוב את מה שכתבתי אחי, אני מדבר על הגרסאות השונות של ה- 1070 לא השוותי אותו ל- 1080 או כל כרטיס אחר, אני מדבר נטו על גרסת ההפצה שלו

פורסם

מלבד היצרן שמשווק את כרטיסי הרפרנס במהירות סטוק עם קירור המפוח ששם החסרונות ברורים, לא

שווה להשקיע מאות שקלים עוד מעבר לכרטיס שאינו סטוק, מכוון שלרוב מי שקונה כרטיסי מסך ברמות

האלה ממילא ישדרג אותו בטווח של כשנתיים עד שלוש, ואת ההחזר לתוספת ההשקעה הזו לא תקבל 

שתרצה למכור ככרטיס יד שניה.

לא יודע כמה עולה הגרסה הזו של GB, אבל אם היא עולה כ-200~300 שקלים יותר מהגרסאות של MSI, EVGA 

וכ', חבל לדעתי על הכסף. בוסט קטן לביצועים תוכל לקבל בכל מקרה בהמהרה עצמית.

פורסם
  • מחבר

כן אני מודע לזה שמבחינה כלכלית זה לא Bang for the buck, אבל אני דיי נעול עליו הסיבה שפתחתי את האשכול הזה היא כדי  לאו דווקא להתייעץ על הכדאיות של הקנייה הזו אלא יותר כמו ששאלתי עם יש מישהו קנה או או עבד עם הכרטיס ויש לו רשמים שליליים עליו פרט לתוספת במחיר, לדוגמא: צריכת חשמל מוגזמת ביחס לשאר הגרסאות או אולי עקב היותו גדול יותר וכבד יותר משאר הגרסאות מעמיד יותר לחץ על תושבת ה- PCI-E בלוח ומסכן את היציבות שלה אלו הדברים שמדאיגים אותי לגביו ועל אלו אני מחפש מידע.

פורסם

לדעתי, מכל גרסאות ה 1070 , זאת הגרסה הטובה/ חזקה שיש.

באיזה מחיר אתה יכול לרכוש?

פורסם
  • מחבר

מעדיף שלא להכנס לנושא של המחיר

פורסם

אני מבין מדבריך שמחיר טוב...

אז ללא ספק זה הכרטיס שאני הייתי לוקח !

פורסם
ציטוט של Roy.T

מלבד היצרן שמשווק את כרטיסי הרפרנס במהירות סטוק עם קירור המפוח ששם החסרונות ברורים, לא

שווה להשקיע מאות שקלים עוד מעבר לכרטיס שאינו סטוק, מכוון שלרוב מי שקונה כרטיסי מסך ברמות

האלה ממילא ישדרג אותו בטווח של כשנתיים עד שלוש, ואת ההחזר לתוספת ההשקעה הזו לא תקבל 

שתרצה למכור ככרטיס יד שניה.

לא יודע כמה עולה הגרסה הזו של GB, אבל אם היא עולה כ-200~300 שקלים יותר מהגרסאות של MSI, EVGA 

וכ', חבל לדעתי על הכסף. בוסט קטן לביצועים תוכל לקבל בכל מקרה בהמהרה עצמית.

מה הכוונה מפוח ? הרי גם בדגם  1080 Xtreme gaming  יש מאווררים שזה גם מפוח , אז למה התכוונת ? 

( וגם  ASUS GTX 1070 STRIX   הוא עם מאווררים וזה לא הדגם הרפרנס של NVIDIA )

פורסם

הכוונה לדגמי הרפרנס של  נוידיה וamd שלא משודרגים בקירורי צד ג' עדיפים,  מה שקוראים לו היום בנוידיה ה-founders edition. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים