עבור לתוכן

חיבור כרטיס מסך עם thunderbolt 3.

Featured Replies

פורסם

האם יש מתאמים שמאפשרים לחבר כרטיסי מסך למחשבים ניידים עם thunderbolt 3 ?

אם כן אני רוצה לקבל המלצות איך ומה כדאי לקנות. 

פורסם

עדיין לא ממש, יש כמה חברות שהציגו כאלה בתערוכות, היחידים שנתנו מחיר (500$) ואפשר להזמין מהם זה razer וגם אצלם זה בינתיים רק הזמנה מוקדמת.

אם אתה ממש רוצה להכנס לזה יש פורום שלם של אנשים שמרכיבים כאלה בקומבינה DIY, עם הרבה השקעה ומאמץ כנראה שאפשר לגרום לזה לעבוד
https://www.techinferno.com/index.php?/forums/forum/4-notebooks-e-gpu-discussions/ 

פורסם
  • מחבר

הבנתי שזה רק למחשבי razer. ל alienware יש גם משהו עם חיבור ייעודי רק למחשבים שלהם. במחיר 120$ באמזון. רק אין לו את המהירות של ה thunderbolt. אני כנראה יקנה alienware. אבל אני רוצה להשקיע בעתיד שאצטרך את מלוא הפוטנציאל של ה thunderbolt. אז אני לא יודע האם כדאי לחכות למשהו טוב במחיר שפוי, או ללכת על הפתרון של alienware. 

פורסם

גם האליינוורים החדשים שצריכים לצאת החודש, אמורים לכלול חיבור אחד כזה (בנוסף לחיבור היעודים שלהם)

פורסם

גם האליינוורים החדשים שצריכים לצאת החודש, אמורים לכלול חיבור אחד כזה (בנוסף לחיבור היעודים שלהם)

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון גם thunderbolt וגם חיבור ייעודי? יש כבר thunderbolt בחדשים .

איפה אפשר להשיג מידע על האלנוורים החדשים שהולכים לצאת? 

פורסם

http://www.dell.com/us/p/alienware-17-laptop/pd

תסתכל על חיבור מספר 5 ועל חיבור מספר 9 (בנוסף לחיבור מספר 6)

Ports & Slots
1. Type-A SuperSpeed USB 3.0 Port | 2. RJ-45 Killer Networks e2400 Gigabit Ethernet Port | 3. Mini-Display Port 1.2 (certified) Output | 4. HDMI 2.0 Output | 5. Thunderbolt™ 3 Port (USB Type-C™ with support for SuperSpeed USB 10Gbps, 40Gbps Thunderbolt, and DisplayPort) | 6. Alienware Graphics Amplifier Port | 7. Power/DC-in Jack | 8. Noble Lock port (cable and lock sold separately) | 9. Type-C SuperSpeed USB 3.0 Port | 10. Type-A SuperSpeed USB 3.0 Port with PowerShare technology | 11. Headphone 1/8" Port (retaskable for Microphone/Line-In analog audio input) | 12. Audio Out 1/8" Ports (Compatible with inline mic headset)
פורסם
  • מחבר

שדרוגים רציניים. 

פורסם
ציטוט של שמואל דקל

הבנתי שזה רק למחשבי Razer.

רשמית אולי הם לא תומכים במחשבים אחרים אבל זה סתם מתאם pcie על Thunderbolt ואין סיבה שזה לא יעבוד. נדע עוד שבועיים כשזה יצא לשוק, אני בטוח שמישהו כבר יבדוק את זה.

לא הבנתי למה מישהו שקונה alienware שכבר יש לו כרטיס מסך רציני יצטרך גם כרטיס חיצוני.

פורסם
  • מחבר

1060 זה עדיין לא כרטיס רציני מידי. חוץ מזה יתכן שאם יהיה הפרש רציני במחיר, אז אני ילך על דגם r3 עם 970m שזה בכלל רחוק מאוד.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

לא שווה.

חכה שיצאו הדגמים החדשים של דל בסוף החודש

פורסם
  • מחבר

כמובן שאני מחכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים