עבור לתוכן

התלבטות בין שני מחשבים ניידים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני עומד בפני רכישת מחשב נייד, ואני מתלבט בין שני מחשבים ניידים של לנובו - IDEAPAD 510 לעומת YOGA510.

אני מתלבט בין שני דגמים עם מפרט זהה -מעבד U6200, RAM 8GB, SSD 256GB, כרטיס מסך של אינטל HD520, מסך 14".

לא הצלחתי למצוא יותר מדי ביקורות מעמיקות על שני הדגמים, אבל ממה שראיתי בנתיים:

יתרונות לטובת ה IDEAPAD - מסך מט.

יתרונות לטובת ה YOGA - סוללה מעט יותר חזקה (53 WH/H לעומת 45), מסך מסתובב (לא ייתרון כשלעצמו אך גם לא מזיק).

ההפרש במחיר בין שני הדגמים לא רלוונטי להשוואה לצורך העניין.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך יותר אור ולהכריע ביניהם, או לחלופין להציע מחשב אחר מאותו סדר גודל של מחירים (3500+-)

המחשב מיועד לסטודנט

תודה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

אם אתה הולך עם לנובו לך עם הזול. הגימיק של ה YOGA שהוא מתקפל והופך לטאבלט לא שימושי ולא שווה את הכסף.

ממליץ לך על

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=926384

בטריה יותר חזקה ואחריות של 3 שנים באתר הלקוח ולא רק של שנה כמו אצל לנובו (אלא עם אתה מרחיב אותה ב240 שקל)

החיסרון שזה לא מערכת הפעלה

חוץ מזה לכל נייד יש המון סרטוני ביקורת ביוטיוב , ממליץ לך לחפש שם כל דגם שאתה מתעניין בו לפני שאתה מחליט

נערך על-ידי lompy

פורסם
  • מחבר

הדל שהצעת עולה כמו הלנובו עם 3 ים אחריות ומערכת הפעלה. אני לא מבין מה הייתרון שלו

פורסם

לדל סוללת 4 תאים שתחזיק ליותר זמן.

חוץ מזה יש לי ניסיון עם הרבה דגמים של לונובו (לא אלו ששאלת עליהם) ותמיד היו לי בעיות איתם, באופן אישי אני נמנע מלקנות ניידים של לנובו.

היה לי גם ניסיון טוב עם מימוש אחריות אצל היבואן של דל אומנם של מסך ולא של נייד אבל עדין.

בכל מקרה זה רק הצעה תקנה מה שמתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים