עבור לתוכן

בעיה בgeforce expenince

Featured Replies

פורסם

היי אנשים 

יש לי את התוכנה geforce expenince ומשום מה לא יודע למה התוכנה מזהה רק 3 משחקים שמותקנים ויש לי עוד מחקים שמותקנים והם לא מופיעים בתוכנה בכלל אם משהו יוכל להסביר לי למה אשמח 

ועוד דבר קטן יש לי gtx970 ןמעבד i7 4790 ואני מעוניין לקנות מסך עם רזולוציה של 2560*1440 השאלה האם הכרטיס מסך הזה יכול להריץ משחקים כבדים בהגדרות גבוהות ברזולוציה כזו 

אשמח לקבל תשובות תודה מראש

פורסם

מה אכפת לך מהתוכנה הדבילית הזאת?
רוב המשחקים החדשים לא יעבדו בהגדרות גבוהות מעל 60 FPS.

פורסם

יש גירסא חדשה לזה. אני חושב שכדאי לנסות את הגירסא החדשה, אולי זה יפתור לך בעיות.

פורסם
ציטוט של SHARON2016

ועוד דבר קטן יש לי gtx970 ןמעבד i7 4790 ואני מעוניין לקנות מסך עם רזולוציה של 2560*1440 השאלה האם הכרטיס מסך הזה יכול להריץ משחקים כבדים בהגדרות גבוהות ברזולוציה כזו 

התשובה היא לא.. כרטיסים חזקים ממנו כמו RX480 ו GTX1060 מצליחים להריץ 1440p באופן סביר כשמתפשרים על הגדרות בינוניות.. אתה תצטרך GTX1070 בשביל רזולוציה כזו עם הגדרות גבוהות.

פורסם

בהגדרות של ge יש רשימה של נתיבים איפה לחפש משחקים. כברירת מחדל כמה שזכור לי זה מחפש רק ב c:/program files. אם יש לך עוד נתיבים בכוננים אחרים או בתיקיות אחרות צריך להוסיף אותם ידנית (לדוגמה נתיב אל תיקית steam/steamapps של סטים)

אחרי שהוספת את הנתיבים תלחץ על סריקה מחדש

פורסם
  • מחבר
ציטוט של SHARON2016
ציטוט של Idanh

התשובה היא לא.. כרטיסים חזקים ממנו כמו RX480 ו GTX1060 מצליחים להריץ 1440p באופן סביר כשמתפשרים על הגדרות בינוניות.. אתה תצטרך GTX1070 בשביל רזולוציה כזו עם הגדרות גבוהות.

עידן ראיתי אתמול בלילה ביוטיוב אנשים עם 970 שמריצים משחקים כבדים בהגדרות גבוהות ורץ להם דיי יפה ועוד ברזולוציה יותר גבוהה ועם חומרה פחות או יותר כמו שלי מה אתה אומר על זה?

פורסם

תלוי במשחק.

970 לדוגמה לא יריץ לך את witcher 3 על 1440p בהגדרות מקסימליות עם פריימים סבירים (למען האמת אפילו אצלי עם כרטיס שמומהר מהמפעל לא תמיד מצליח להחזיק 60fps בהגדרות גבוהות על 1080p)

פורסם
  • מחבר

אז אילן איך יכול להיות שאנשים מריצים משחקים עם 970 כמו gta5 battiefield 4 shadow of mordor ועוד ברזולוציה של 3840 איך לעזאזל הם עושים את זה ולא שיש להם חומרה איי איי

פורסם

כי אלו משחקים עם אופטימיזציה מעולה ורצים מצויין גם על כרטיסים חלשים יותר. ה- GTX 760 הישן שלי הריץ גם את SOM וגם BF4 מעולה על הגדרות גבוהות ברובן (למרות שכן, גבוהות, לא אולטרה) וFPS ממוצע מעל 60

GTA 5 קצת פחות, אבל עדיין הוא רץ לא רע בכלל.

למרות שגם עדיין יכול להיות שיהיה צריך להוריד הגדרות, במיוחד ברזולוציות כאלה גבוהות

אגב נזרוק כמה benchmarks ברזולוציה גבוהה, הם בטוח התפשרו משמעותית בהגדרות אם הם מריצים על קרוב ל- 60 fps

r_600x450.png

** הם מריצים פה עם 4xMSAA שכנראה גורם לפגיעה משמעותית ב- fps ובמיוחד ברזוצוליה הזו. גם ברזולוציה הזו אתה בכלל לא תצטרך MSAA

r_600x450.png

אני לא זוכר מה יש ב- ultra preset אבל נראה לי שגם כאן מופעל MSAA על 4x

ואם כבר, כי זה נמצא באותה הכתבה, benchmark ל- witcher 3 על 1440p

r_600x450.png

פורסם
  • מחבר

אז מה אני צריך לעשות בשביל להריץ משחקים ברזולוציה של1440p בהגדרות גבוהות עם fps מצויין 

פורסם

לקנות 1070 ומעלה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

^ מה שהוא אמר....
@SHARON2016

כל האלה שמריצים את המשחקים עם GTX970 ויש להם FPS מעולה, זה אומר שהם נגעו בהגדרות המשחק.. זה לא אומר שאי אפשר להריץ משחקים ב 1440p ב GTX970, זה אפשרי ביותר אפילו! אבל קומבו של הגדרות גבוהות ופריימים מעולים - זה לא יהיה.

פורסם
  • מחבר

ציטוט של OR2OOO

לקנות 1070 ומעלה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

עידן אני לא צריך ultra או very high בהגדרות מספיק לי high או אפילו medium לא יותר מזה ואולי להוסיף fxaa נראה לך יספיק גבר?

פורסם

זה ימחיש לך בגדול איך ה 970 יתמודד עם 1440.. הוא מדגיש שההגדרות גבוהות אבל לא אולטרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים