פורסם 2016 בספטמבר 69 שנים אהלן, כמו שכתוב בכותרת - יש לי הזדמנות לקנות בניו יורק את כרטיס המסך ב445 דולר (ועל זה להוסיף 40 דולר מס קניה בניו יורק 8.875%) ואני מתלבט אם זה דיל משתלם מספיק. המחיר בהמרה לשקלים יוצא באזור ה-1830 ש"ח שזה כ-600 ש"ח פחות ממחירו בארץ. בנוסף, בכל מקום משבחים את EVGA על שירות הלקוחות המצוין שלהם ועל זה שהאחריות היא למעשה בינלאומית (וזו הסיבה שבחרתי בדגם הזה ולא בSTRIX של ASUS). דעתכם?
פורסם 2016 בספטמבר 69 שנים אני קניתי RX480 8GB רפרנס של ספיר בחו"ל, זה יצא בשקלים 924 במדוייק.. כשפה בארץ עוד מוכרים את הכרטיס ב 1400 שקל (עושקים אותנו) - הכל עובד סבבה והכרטיס אשששששששששש.. אם יש לך אפשרות לחסוך, ויש לך וואחד אפשרות פה - אז לך על זה, נדירים המקרים ששמעתי שכרטיס מסך הגיע מת - ואם הוא עובד כמו שצריך בהתחלה הוא כנראה גם יעבוד לך ככה במשך שנים. בדקתי מול Newegg עכשיו - המחיר שלך הוא זה שמופיע שם - לך על זה.
פורסם 2016 בספטמבר 69 שנים אני גם חושב ששווה ללכת על זה, באמת נדיר יהיה אם הכרטיס תקול. אגב, יש לי בדיוק את הכרטיס הזה, מפלצת אמיתית והוא ניראה ממש טוב במיוחד אם יש לך מארז עם חלון.
פורסם 2016 בספטמבר 69 שנים אין שום אחריות בין לאומית....לך ליבואן בארץ והוא יצחק לך בפנים. היבואן נמצא בכרמיאל, לא נגיש בכלל.
פורסם 2016 בספטמבר 69 שנים יש אחריות בינלאומית - אין מה ללכת ליבואן בארץ. לא מעניין את CRG שקנית כרטיס בחול. השירות הוא באתר מול EVGA ישירות
פורסם 2016 בספטמבר 69 שנים כרטיס מסך מחול- רק evga , בגלל האחריות. אבל הבנתי, במקרה שתרצה לממש אחריות, כאשר הם שולחים לך את הכרטיס חזרה לארץ, אתה עלול לשלם מיסים. כך את זה בחשבון... נערך 2016 בספטמבר 69 שנים על-ידי deelad
פורסם 2016 בספטמבר 69 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות. @deelad אני מודע לנושא תשלום המיסים כאשר הכרטיס חוזר מתיקון/החלפה בחו"ל - בעבר שמעתי שיש דרך להימנע מהתשלום אבל זה לא משהו שמטריד אותי כרגע. גם אם אצטרך לשלם מע"מ, עדיין חסכתי עלויות בהשוואה לקנייה בארץ. @djelectric תודה רבה ליאור על אימות העובדות :-) - באופן כללי אתה ממליץ על הרכישה של הכרטיס במחיר הנ"ל? נערך 2016 בספטמבר 69 שנים על-ידי XTZ-Mike
פורסם 2016 בספטמבר 69 שנים ברגע שיש לך שילוח בינלאומי זה לא שווה במיוחד למישהו בלי נסיון בזה. יש כלכך הרבה סיכוי לסיבוך עם המכס בשליחה ובחזרה.
פורסם 2016 בספטמבר 89 שנים תמיד קניתי רכיבים למחשב מחו"ל, עוד לא יצא לי ליפול על רכיב תקול ואני חושב שעם כל הבקרות איכות שכרטיסים עוברים בפס הייצור ההסתברות נמוכה מאוד שזה יקרה(אבל יש הסתברות, תהא אשר תהא, שרכיב ייצא תקול מהמפעל) הכל בחיים זה סיכונים ותשואות, אתה לוקח סיכון בקניה מחו"ל והתשואה שלך זה החסכון של 600 שקל , אני עשיתי את אותו הדבר וקניתי את הG1 של Gigabyte, התקנתי בעצמי ולא מתחרט לשניה. ציטוט של alon23 ברגע שיש לך שילוח בינלאומי זה לא שווה במיוחד למישהו בלי נסיון בזה. יש כלכך הרבה סיכוי לסיבוך עם המכס בשליחה ובחזרה. ובשביל זה יש חברות שילוח עם כתובת בארה"ב שיסתבכו בשבילך, זו לא תורה מסיני וכל אחד יכול להעזר בשירות כזה נערך 2016 בספטמבר 89 שנים על-ידי Aviv_1g
פורסם 2016 בספטמבר 89 שנים ציטוט של Aviv_1g ובשביל זה יש חברות שילוח עם כתובת בארה"ב שיסתבכו בשבילך, זו לא תורה מסיני וכל אחד יכול להעזר בשירות כזה אני דיברתי בכלל על משלוח לשם אם צריך לממש אחריות.
פורסם 2016 בספטמבר 89 שנים מחיר מצויין, חברה עם שירות מצויין. לך על זה. לא יודע מאיפה אתה קונה, אז שים לב שלעיתים (כמו באמאזון) ההפרש בין גרסאות יכול להיות מוגזם בעליל. למשל שקניתי את ה-1070 בגרסת ה-SC המחיר היה זול ב-200 שקלים מה-FTW, שזה 10% מערך המוצר.. אז אם אתה יכול לחסוך הפרש דומה לך על ה-SC, את ההפרש הקטן בתדרים אתה תמיד יכול לסגור בעצמך אם תרצה.
פורסם 2016 בספטמבר 89 שנים מחבר @Roy.T תודה על התגובה. אני רוכש את הכרטיס מ-B&H (פיזית בחנות) - כרגע המחיר שם 440 דולר לגירסת הFTW. גירסאות הSC והACX3.0 ("הרגיל") נמכרות בדולר אחד פחות ככה שזה אפילו לא שיקול.
פורסם 2016 בספטמבר 89 שנים אפשר לשאול איך אתה מתכוון להביא אותו לארץ? אני גם בקרוב איזה בBH ואני רוצה לקנות משם המון דברים, מפחד ממכס בחזור.
פורסם 2016 בספטמבר 89 שנים מחבר סוחב אותו פיזית בתיק גב שעולה למטוס, יעבור יעבור, לא יעבור, נתפלל שהם יבקשו רק מע"מ על המחיר ששילמתי על הכרטיס (בהתאם למחיר בקבלה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.