עבור לתוכן

EVGA GTX 1070 FTW - להביא מניו יורק או לא?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

כמו שכתוב בכותרת - יש לי הזדמנות לקנות בניו יורק את כרטיס המסך ב445 דולר (ועל זה להוסיף 40 דולר מס קניה בניו יורק 8.875%) ואני מתלבט אם זה דיל משתלם מספיק.

המחיר בהמרה לשקלים יוצא באזור ה-1830 ש"ח שזה כ-600 ש"ח פחות ממחירו בארץ.

בנוסף, בכל מקום משבחים את EVGA על שירות הלקוחות המצוין שלהם ועל זה שהאחריות היא למעשה בינלאומית (וזו הסיבה שבחרתי בדגם הזה ולא בSTRIX של ASUS).

דעתכם?

פורסם

אני קניתי RX480 8GB רפרנס של ספיר בחו"ל, זה יצא בשקלים 924 במדוייק.. כשפה בארץ עוד מוכרים את הכרטיס ב 1400 שקל (עושקים אותנו) - הכל עובד סבבה והכרטיס אשששששששששש..

אם יש לך אפשרות לחסוך, ויש לך וואחד אפשרות פה - אז לך על זה, נדירים המקרים ששמעתי שכרטיס מסך הגיע מת - ואם הוא עובד כמו שצריך בהתחלה הוא כנראה גם יעבוד לך ככה במשך שנים.

בדקתי מול Newegg עכשיו - המחיר שלך הוא זה שמופיע שם - לך על זה.

פורסם

אני גם חושב ששווה ללכת על זה, באמת נדיר יהיה אם הכרטיס תקול.

אגב, יש לי בדיוק את הכרטיס הזה, מפלצת אמיתית והוא ניראה ממש טוב במיוחד אם יש לך מארז עם חלון.

פורסם

אין שום אחריות בין לאומית....לך ליבואן בארץ והוא יצחק לך בפנים.

היבואן נמצא בכרמיאל, לא נגיש בכלל.

פורסם

יש אחריות בינלאומית - אין מה ללכת ליבואן בארץ. לא מעניין את CRG שקנית כרטיס בחול.

השירות הוא באתר מול EVGA ישירות

פורסם

כרטיס מסך מחול- רק evga , בגלל האחריות.

אבל הבנתי, במקרה שתרצה לממש אחריות, כאשר הם שולחים לך את הכרטיס חזרה לארץ, אתה עלול לשלם מיסים.

כך את זה בחשבון...

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות.

@deelad אני מודע לנושא תשלום המיסים כאשר הכרטיס חוזר מתיקון/החלפה בחו"ל - בעבר שמעתי שיש דרך להימנע מהתשלום אבל זה לא משהו שמטריד אותי כרגע.

גם אם אצטרך לשלם מע"מ, עדיין חסכתי עלויות בהשוואה לקנייה בארץ.

@djelectric תודה רבה ליאור על אימות העובדות :-)  -  באופן כללי אתה ממליץ על הרכישה של הכרטיס במחיר הנ"ל?

פורסם

בכיף

תתחדש

פורסם

ברגע שיש לך שילוח בינלאומי זה לא שווה במיוחד למישהו בלי נסיון בזה.

יש כלכך הרבה סיכוי לסיבוך עם המכס בשליחה ובחזרה.

פורסם

תמיד קניתי רכיבים למחשב מחו"ל, עוד לא יצא לי ליפול על רכיב תקול ואני חושב שעם כל הבקרות איכות שכרטיסים עוברים בפס הייצור ההסתברות נמוכה מאוד שזה יקרה(אבל יש הסתברות, תהא אשר תהא, שרכיב ייצא תקול מהמפעל)

הכל בחיים זה סיכונים ותשואות, אתה לוקח סיכון בקניה מחו"ל והתשואה שלך זה החסכון של 600 שקל , אני עשיתי את אותו הדבר וקניתי את הG1 של Gigabyte, התקנתי בעצמי ולא מתחרט לשניה.

ציטוט של alon23

ברגע שיש לך שילוח בינלאומי זה לא שווה במיוחד למישהו בלי נסיון בזה.

יש כלכך הרבה סיכוי לסיבוך עם המכס בשליחה ובחזרה.

ובשביל זה יש חברות שילוח עם כתובת בארה"ב שיסתבכו בשבילך, זו לא תורה מסיני וכל אחד יכול להעזר בשירות כזה

פורסם
ציטוט של Aviv_1g

ובשביל זה יש חברות שילוח עם כתובת בארה"ב שיסתבכו בשבילך, זו לא תורה מסיני וכל אחד יכול להעזר בשירות כזה

אני דיברתי בכלל על משלוח לשם אם צריך לממש אחריות.

פורסם

מחיר מצויין, חברה עם שירות מצויין. לך על זה.

לא יודע מאיפה אתה קונה, אז שים לב שלעיתים (כמו באמאזון) ההפרש בין גרסאות יכול להיות מוגזם בעליל.

למשל שקניתי את ה-1070 בגרסת ה-SC המחיר היה זול ב-200 שקלים מה-FTW, שזה 10% מערך המוצר..

אז אם אתה יכול לחסוך הפרש דומה לך על ה-SC, את ההפרש הקטן בתדרים אתה תמיד יכול לסגור בעצמך

אם תרצה.

פורסם
  • מחבר

@Roy.T תודה על התגובה.

אני רוכש את הכרטיס מ-B&H (פיזית בחנות) - כרגע המחיר שם 440 דולר לגירסת הFTW.

גירסאות הSC והACX3.0 ("הרגיל") נמכרות בדולר אחד פחות ככה שזה אפילו לא שיקול.

פורסם

אפשר לשאול איך אתה מתכוון להביא אותו לארץ? אני גם בקרוב איזה בBH ואני רוצה לקנות משם המון דברים, מפחד ממכס בחזור.

פורסם
  • מחבר

סוחב אותו פיזית בתיק גב שעולה למטוס, יעבור יעבור, לא יעבור, נתפלל שהם יבקשו רק מע"מ על המחיר ששילמתי על הכרטיס (בהתאם למחיר בקבלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים