עבור לתוכן

יוטיוב הודיעו לי שהוגשה תביעה נגדי

Featured Replies

פורסם

על שירים שהעלתי לאיזה סרטון מסכן שהעלתי עם 20 צפיות בסה"כ. מה הם רוצים ממני? רכשתי את השירים כחוק דרך איי טיונס . 

מה זה אומר בתכלס? באמת אני עלול להיות עכשיו בבתי משפט? או שזה איום סרק?

שלום Tsachi E,

בעלים של תוכן שמשתמש ב-Content ID הגיש תביעה בשל תוכן מסוים בסרטון שלך.

זוהי רק הודעה מוקדמת
אל דאגה. אינך בבעיה ומצב ניהול החשבון שלך לא יושפע מכך.

ישנן מודעות פעילות בסרטון שלך שההכנסות מהן מועברות לבעלי זכויות היוצרים, או שבעלי זכויות היוצרים מקבל נתונים סטטיסטיים על הצפיות בסרטון שלך.

• כותרת הסרטון: Dyson V8 Absolute Unboxing and performance
  • השיר המוגן בזכויות יוצרים: All You Need To Know
  • נתבע על ידי: UMG

צפה בפרטי התביעה

מה השלב הבא?
אם אין בעיות, אינך צריך לעשות דבר. אין צורך למחוק את הסרטון.

אם משהו השתבש ובעלי זכויות היוצרים או המערכת שלנו טעו, תוכל להגיש ערעור. היעזר בתהליך הערעור רק אם אתה בטוח שיש בידיך את הזכויות להשתמש בכל התוכן שבסרטון שלך.

- הצוות של YouTube

פורסם

זה לא איום סרק! אני מציע לך להסיר את הסרטון, ולהתנצל בפני בעלי זכויות היוצרים על השימוש בשיר שלהם ללא אישורם.

פורסם

מחזק את יוסף.

הניסוח של גוגל נועד מצד אחד לצאת לידי חובה ומצד שני להרגיע אותך, אתה לא מעניין אותם יותר מינמלה בטיבט. הם רוצים תעבורה וכסף מפרוסומות. תעיף את הסרטון מהר בנוסף למה שיוסף אמר תוסיף נשיקה, כדי שלא יתברר לך בסוף שהקנס הוא סכום קבוע שלא קשור לצפיות.

פורסם
ציטוט של Tsachi E

רכשתי את השירים כחוק דרך איי טיונס . 

לא רכשת את השיר דרך אייטונס, רכשת את הזכות לשמוע אותו באופן פרטי.

כדי לרכוש את הזכות לנגן אותו בפומבי או לטובת תוכן שיווקי כמו סרטון unboxing תצטרך לשלם הרבה כסף ולקבל אישור בכתב, מה שכנראה אין לך.

מצטרף להמלצה להוריד את הסרטון או לפחות להחליף לפסקול שאין איתו בעיות של זכויות יוצרים.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא, הערוץ שלי לא מסחרי. אני לא מקבל כסף משום גורם  ואין לי פרסומות. למה שאני יעניין מישהו מאולפני הענק האלה שמייצגים את האומנים ששמתי? ההודעות האלה ממה שהבנתי אלו הודעות אוטומטיות שנשלחות , עקב אלגוריתם מיוחד ביוטיוב שמזהה איזה שיר פועל לך בסרטון שהעלת, אך מכאן ובאמת שלגורמים האלה יהייה אכפת מאיזה ערוץ מסכן עם סרטון אחד ושתי מנויים כמו שלי?

פורסם

כמו שציינו פה כבר, לאף אחד בגוגל לא אכפת ממך, מה אתה עושה ואם אתה מרוויח או לא מרוויח מסרטון כזה או אחר. אין להם שום דרך לדעת שחברת XYZ שעליה עשית את הסרטון לא שילמה לך עבורו וזה גם לא משנה בכלל. עברת על תקנות זכויות היוצרים שעליהן חתמת כשפתחת את חשבון היוטיוב שלך וקיבלת התרעה. מפה ואילך, תעשה מה שאתה רוצה.

פורסם
ציטוט של Tsachi E

העניין הוא, הערוץ שלי לא מסחרי. אני לא מקבל כסף משום גורם  ואין לי פרסומות. למה שאני יעניין מישהו מאולפני הענק האלה שמייצגים את האומנים ששמתי? ההודעות האלה ממה שהבנתי אלו הודעות אוטומטיות שנשלחות , עקב אלגוריתם מיוחד ביוטיוב שמזהה איזה שיר פועל לך בסרטון שהעלת, אך מכאן ובאמת שלגורמים האלה יהייה אכפת מאיזה ערוץ מסכן עם סרטון אחד ושתי מנויים כמו שלי?

אתה צריך להבין שזאת עדיין הפרה של זכויות יוצרים, בין אם יתבעו אותך או רק יסגרו לך את הערוץ זאת הפרה של זכויות יוצרים, גם אם יש לך רק 20 צפיות.

כדי להשתמש בשירים בסרטונים שלך אתה צריך שאלה יהיו השירים שנמצאים ביוטיוב כברירת מחדל, או שירים שאין עליהם זכויות יוצרים(לדוגמא מסרטונים של אנשים אחרים שעשו איזה שיר חובבני ואתה יכול לבקש מהם רשות להשתמש בשיר).

יותר מזה אתה כבר תצטרך לשלם, ולקבל אישור שהוא יותר מyeah man it's cool you can use my song מהבחור שהעלה סרטון של איזה שיר חדש שלו ונתן לך אישור ביוטיוב.

פורסם

למרות על ההפחדות שקבלת כאן, אתה יכול להמשיך להיות רגוע.  המילה "תביעה" שמופיעה בהודעה של גוגל היא תרגום לא מוצלח של המילה CLAIM.  המשמעות היא שמישהו פנה לגוגל וטוען שהמוזיקה בסרטון שייכת לו.  כתוצאה מכך גוגל לא תאפשר לך לקבל הכנסות מפרסום שמופיע בסרטון אלא תעביר אותם לבעל זכויות היוצרים.  הסבר מפורט יש כאן - https://support.google.com/youtube/answer/6013276?hl=iw

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות. חלק אמרו להסיר חלק אמרו להשאיר, בכל מקרה אני מחקתי just in case. והעלה את הסרטון  מתישהו אולי שוב מחדש עם מוזיקה מImovie או הספרייה הציבורית של יוטיוב.

מקווה שהמחיקה לצמיתות מהיוטיוב סתמה  את הגולל  על איום התביעה שהיתה כאן לדברי רובכם או לא היתה כלל לדברי Cheif

כל מקרה עושה רושם לפי דבריו של Cheif  והקישור המעולה שהוא נתן, שלא היה כאן שום כלום וסתם הפחדתם אותי חבר'ה. 

פורסם

קרה לי  מ  מזמן    ואפילו על שתי שירים בסרטון     ולא לא ביקרתי בבית משפט    

ככל   שהסרטון מרוויח כסף   זה יעבור  לבעלי זכויות יוצרים זה הכל

אתה יכול לעלות ל dailymotion.com    בדרך כלל הכל עובר שם : )

yttttd.jpg

פורסם

זה לא עובר מיידית לבית משפט. ברגע שיש claim על סרטון כלשהו כל הזכויות עוברות לבעל הזכויות (כפי שנאמר למעלה) והוא יכול לעשות מה שבראש שלו לסרטון. להפעיל פרסומות (שכל הרווח הולך לבעל הזכויות), להגביל צפייה לאיזורים מסויימים או לחייב אותך למחוק את הסרטון לגמרי. אתה יכול לערער על ה- claim אבל אם אתה מערער מגיש ה- claim יכול להעביר את הטיפול לבית משפט.

ותבדיל את זה מ- copyright strike שבמקרה כזה התוכן שלך יוסר אוטומטית והחשבון שלך יקבל נקודת אזהרה (ואחרי 3 מוחקים לך את החשבון לגמרי)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הרבה תודה לכולם על המענה והעזרה בסוגייה. רק מעדכן שמחקתי והעלתי מחדש עם מוזיקה imovie והספרייה הציבורית של יוטיוב, כך ש

problem_solved.jpg

פורסם
  • מחבר

הנה הגרסה המתוקנת:

אגב, אשמח אם מישהו מבין בעריכה וצילום ( צולם עם אייפון 6 ללא חצובה) ויכול לתת לי נקודות לשיפור, כמו כן אם יכול  להמליץ לי על תוכנה יותר נורמלית מIMOVIE שניתן לערוך איתה בכיף, אפילו אם התוכנה בתשלום(מחיר סביר). תודה. 

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חבריה רציתי לשאול, הסרטון המחודש שהעלתי כבר הספיק להגיע ל700 צפיות תוך שבוע וזה ממשיך לעלות ב100-200 ציפיות ליום כרגע.

השאלה הנשאלת היא, כדי לי לחבר את החשבון לADSENSE של יוטיוב בכדי להרויח מזה כסף? יכול לצאת מזה משהו או שזה כמה אגורות בכמות הצפיות הזו?

פורסם

חשבת לפתוח קריירה בערוץ הקנייות? חחח

איזה פרסומת עשית להם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים