Nemesis פורסם 2016 בספטמבר 27 Share פורסם 2016 בספטמבר 27 מפה הדרך עוד ארוכה עד ל- "סטייק פילה איכותי" כפי שאמרת. מכונה ידנית עם מטחנה צמודה וקפה קלוי טרי ואיכותי. המהדרין יוסיפו גם מכונת קלייה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tsachi E פורסם 2016 בספטמבר 27 מחבר Share פורסם 2016 בספטמבר 27 ל"ת קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tsachi E פורסם 2016 בספטמבר 27 מחבר Share פורסם 2016 בספטמבר 27 ציטוט של Tsachi E אממ.. קטונתי מלהתווכח, אבל לפני הרכישה, שקראתי הרבה חוות דעת וסקירות שונות ברחבי גוגל היקר, מצאתי לא מעט דעות, בהחלט לא מעט דעות, שטענו כי הנספרסו לא נופל מטעמו של קפה טוב שנטחן במקום בבית קפה איכותי. ולראייה, תוכל למצוא לא מעט מסעדות ברחבי העולם וגם בארץ, מסעדות נחשבות מאוד ויקרות, כמו ה"טאיזו" בתל אביב המעולה של יובל בן - נריה, שהחליטו לזרוק לפח את המכונה שטוחנת במקום עם הסטרימר והברמן , ורכשו במקום מכונת נספרסו מקצועית - אגילה, למסעדות, שעובדת כמובן עם קפסולות: https://www.nespresso.com/pro/us/en/product/aguila אגב, הבעיה שלי עם קפה שנטחן במקום בבתי קפה, שאיכות הקפה משתנה ולא עקבית לעיתים. ומאוד תלויה במקצועיות הברמן( הקצפת החלב, מועד טחינת הקפה ומזיגתו). שראיינו את יובל בן נריה אגב, על למה החלט לבחור בנספרסו לטאיזו שלו, הוא אמר אותו דבר, שהיתרון של נספרסו שהוא יוצא אותו דבר כל פעם ולקוחותיו מקבלים אותה רמה של איכות שלא תלויה ברמתו של ברמן כזה או אחר. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nemesis פורסם 2016 בספטמבר 27 Share פורסם 2016 בספטמבר 27 לא הייתי לוקח קפה בבית קפה כרפרנס. איכות הקפה לא הכי גבוהה, הבריסטות לא מיומנים, הקפה מתייבש לו במחלק המנות ואף אחד לא טורח לכייל את המכשירים. המהדרין טוענים כי נספרסו אפילו טובה הרבה פחות מכל מכונה אוטומטית. עם זה אני כבר לא מסכים, אבל מול מכונה ידנית טובה, קפה קלוי טרי, מטחנה טובה ובריסטה שיודע מה הוא עושה - אין לנספרסו שום סיכוי. אפילו לא קלוש. אם אתה באיזור נתניה, אתה יכול לתת גיחה לבית הקלייה הכי טוב בארץ (לדעתי). הוא מארח בכיף. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tsachi E פורסם 2016 בספטמבר 27 מחבר Share פורסם 2016 בספטמבר 27 ציטוט של Nemesis לא הייתי לוקח קפה בבית קפה כרפרנס. איכות הקפה לא הכי גבוהה, הבריסטות לא מיומנים, הקפה מתייבש לו במחלק המנות ואף אחד לא טורח לכייל את המכשירים. המהדרין טוענים כי נספרסו אפילו טובה הרבה פחות מכל מכונה אוטומטית. עם זה אני כבר לא מסכים, אבל מול מכונה ידנית טובה, קפה קלוי טרי, מטחנה טובה ובריסטה שיודע מה הוא עושה - אין לנספרסו שום סיכוי. אפילו לא קלוש. אם אתה באיזור נתניה, אתה יכול לתת גיחה לבית הקלייה הכי טוב בארץ (לדעתי). הוא מארח בכיף. אני מרחובות, אבל אשמח לקפוץ בהזדמנות ולבדוק , מה שם המקום? אולי אפילו אשלח לך הודעה לפניי אם תהייה באזור ונקפוץ לשם ביחד בכיף. כל מקרה, קשה לי להתווכח כי מה שאתה אומר נשמע מאוד הגיוני וכי עוד לא יצא לי לשתות קפה ברמה שאתה מתאר. מה שכן, נספרסו טוענים וגם עם זה קשה להתווכח, שהקפה שלהם נטחן במקום ומיד אחריי נארז בלחץ בתוך הקפסולה האטומה, מה שאמור לטענתם, לשמור על איכות שלא נופלת מקפה שנטחן במקום. ואני יכול העיד שהקפסולה אכן נארזה בלחץ. כי שניסתי לפתוח אחת עם סכין, כל הקפה עף לי לפרצוף עקב שיחרור הלחץ שהיה בקפסולה האטומה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nemesis פורסם 2016 בספטמבר 27 Share פורסם 2016 בספטמבר 27 הוא נמצא באלישיב: http://negro.co.il/ בית קלייה קטן, לא מייצר במאסות לרשתות בתי הקפה. נמצא במושב אלישיב. הסיכוי לסנכרן הגעה אליו ביחד קטן. לרוב אני לא מגיע אליו, מזמין ממנו. בכל מקרה הוא נחמד, ואפשר לתאם ולקפוץ. יש לו גם ציוד מצויין, מכונת מנוף 2 ראשים תעשייתית וגם משאבה רגילה (פרופיל טעם שונה בכל מכונה). אצלי בבית אני שותה חלק מהקפה - קלייה שלו, וחלק מהקפה קלייה שלי. יש לי הרבה מה ללמוד כדי להתחיל להתקרב לרמה שלו. הבעיה העיקרית עם התחביב הזה היא שהוא יקר נורא. נספרסו זה פתרון זול מאוד ביחס לרכישת ציוד טוב. אין ספק שהם אורזים את הקפה בלחץ חנקן, והוא נשמר הרבה יותר טוב מקפה טחון שחשוף לאוויר. קפה טחון שחשוף לאוויר - יש לו דגרדציה מהירה מאוד. תוך 5 דקות יש כבר הבדל מורגש מאוד בטעם, ותוך חצי שעה לדעתי הוא בקושי ראוי לשתייה. אורך החיים של הקפה בקפסולות ארוך הרבה יותר. עדיין, לדעתי אפילו כאשר מדובר בקפסולה טרייה, לא ניתן להשוות. תטעם ותחליט בעצמך. בתי הקפה בארץ (או בהרבה מקומות בעולם) הם לא מדד לכלום. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
alont פורסם 2016 בספטמבר 27 Share פורסם 2016 בספטמבר 27 ציטוט של Nemesis הוא נמצא באלישיב: http://negro.co.il/ בית קלייה קטן, לא מייצר במאסות לרשתות בתי הקפה. נמצא במושב אלישיב. הסיכוי לסנכרן הגעה אליו ביחד קטן. לרוב אני לא מגיע אליו, מזמין ממנו. בכל מקרה הוא נחמד, ואפשר לתאם ולקפוץ. יש לו גם ציוד מצויין, מכונת מנוף 2 ראשים תעשייתית וגם משאבה רגילה (פרופיל טעם שונה בכל מכונה). אצלי בבית אני שותה חלק מהקפה - קלייה שלו, וחלק מהקפה קלייה שלי. יש לי הרבה מה ללמוד כדי להתחיל להתקרב לרמה שלו. הבעיה העיקרית עם התחביב הזה היא שהוא יקר נורא. נספרסו זה פתרון זול מאוד ביחס לרכישת ציוד טוב. אין ספק שהם אורזים את הקפה בלחץ חנקן, והוא נשמר הרבה יותר טוב מקפה טחון שחשוף לאוויר. קפה טחון שחשוף לאוויר - יש לו דגרדציה מהירה מאוד. תוך 5 דקות יש כבר הבדל מורגש מאוד בטעם, ותוך חצי שעה לדעתי הוא בקושי ראוי לשתייה. אורך החיים של הקפה בקפסולות ארוך הרבה יותר. עדיין, לדעתי אפילו כאשר מדובר בקפסולה טרייה, לא ניתן להשוות. תטעם ותחליט בעצמך. בתי הקפה בארץ (או בהרבה מקומות בעולם) הם לא מדד לכלום. לא הכרתי את המקום, תודה על ההמלצה! אנסה אותו בפעם הבאה שאזדקק לrefill של פולים קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nemesis פורסם 2016 בספטמבר 27 Share פורסם 2016 בספטמבר 27 קח רק בחשבון שהקפה אצלו טרי מאוד בד"כ, וצריך לחכות כשבועיים מתאריך הקלייה כדי להתחיל לשתות את הקפה. אז אל תרוץ לקנות רק בשנייה שנגמר קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
alont פורסם 2016 בספטמבר 27 Share פורסם 2016 בספטמבר 27 שבועיים?? אני מכיר שצריך לחכות בין 12 שעות לשבוע, תלוי בסוג הקפה וברמת הקלייה... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
almog1620 פורסם 2016 בספטמבר 27 Share פורסם 2016 בספטמבר 27 אמא שלי קבלה מכונת נספרסו מהעבודה בשנה שעברה. אני מאוד מרוצה! כל פעם שאני בא אלייה אני שותה הפוך מבוסס קפסולה "ROMA", לדעתי זה יותר טוב מכל נס קפה שקיים ואני חושב שסיבה לכך היא שהמכונה מוצאי מיצוי מהגרגירים (הגרגירים עצמם לא נמסים בכוס) והטעם יוצא נקי וטהור. אני חייב לומר שהשירות בחנויות של נספרסו טוב יותר מבארמון המלכה באנגליה חחחח... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nemesis פורסם 2016 בספטמבר 27 Share פורסם 2016 בספטמבר 27 ציטוט של alont שבועיים?? אני מכיר שצריך לחכות בין 12 שעות לשבוע, תלוי בסוג הקפה וברמת הקלייה... אולי המילה "לפחות" היתה לא במקום. 12 שעות נראה לי נורא מעט. תהליך שחרור הגזים בד"כ הרבה יותר ארוך. לדעתי הקפה, לפחות בקליות שאני מכיר מתחיל להתאזן לאחר 10 ימים ואופטימלי לשתייה לאחר שבועיים - לפחות בשקית אטומה עם שסתום חד כיווני. אם הוא חשוף לאוויר אולי התהליך מעט מהיר יותר. זה כמובן תמיד תירוץ למפגש קפה וטעימה של כמה קליות שנערכו יום אחרי יום, הסקת מסקנות - ובסוף הרעלת קפה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tsachi E פורסם 2016 בספטמבר 28 מחבר Share פורסם 2016 בספטמבר 28 ציטוט של Nemesis הוא נמצא באלישיב: http://negro.co.il/ בית קלייה קטן, לא מייצר במאסות לרשתות בתי הקפה. נמצא במושב אלישיב. הסיכוי לסנכרן הגעה אליו ביחד קטן. לרוב אני לא מגיע אליו, מזמין ממנו. בכל מקרה הוא נחמד, ואפשר לתאם ולקפוץ. יש לו גם ציוד מצויין, מכונת מנוף 2 ראשים תעשייתית וגם משאבה רגילה (פרופיל טעם שונה בכל מכונה). אצלי בבית אני שותה חלק מהקפה - קלייה שלו, וחלק מהקפה קלייה שלי. יש לי הרבה מה ללמוד כדי להתחיל להתקרב לרמה שלו. הבעיה העיקרית עם התחביב הזה היא שהוא יקר נורא. נספרסו זה פתרון זול מאוד ביחס לרכישת ציוד טוב. אין ספק שהם אורזים את הקפה בלחץ חנקן, והוא נשמר הרבה יותר טוב מקפה טחון שחשוף לאוויר. קפה טחון שחשוף לאוויר - יש לו דגרדציה מהירה מאוד. תוך 5 דקות יש כבר הבדל מורגש מאוד בטעם, ותוך חצי שעה לדעתי הוא בקושי ראוי לשתייה. אורך החיים של הקפה בקפסולות ארוך הרבה יותר. עדיין, לדעתי אפילו כאשר מדובר בקפסולה טרייה, לא ניתן להשוות. תטעם ותחליט בעצמך. בתי הקפה בארץ (או בהרבה מקומות בעולם) הם לא מדד לכלום. שמע, עושה רושם שיש לך ידע עצום בקפה. כיף לקרוא ולהשכיל, תודה. אחלה תודה, רשמתי לי את בית העסק,בהחלט מלא תגובות אוהדות כמו שלך ניתן למצוא בדף הפייסבוק של העסק. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tsachi E פורסם 2016 בספטמבר 28 מחבר Share פורסם 2016 בספטמבר 28 אני מחר קופץ לבוטיק של נספרסו, לעשות הזמנה. יש קפסולות מסוימות שמישהו כאן יכול להמליץ לי עליהם? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nemesis פורסם 2016 בספטמבר 28 Share פורסם 2016 בספטמבר 28 הסגולות לדעתי הטעימות ביותר, אבל זה כבר עניין של טעם אישי. תבקש לטעום כל מני. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tsachi E פורסם 2016 בספטמבר 28 מחבר Share פורסם 2016 בספטמבר 28 ציטוט של Nemesis הסגולות לדעתי הטעימות ביותר, אבל זה כבר עניין של טעם אישי. תבקש לטעום כל מני. אכן אני יכול להעיד שמאלה שטעמתי עד כה, הארפג'יו הסגולה הכי אהבתי. תודה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.