עבור לתוכן

רכישת מחשב נייד עד 7K בעיקר לצרכי תכנות

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה אני רוצה לרכוש מחשב נייד עד המחיר שכתבתי,

הצורך הוא לטובת תכנות, עבודה עם מכונות וירטואליות ולימודים,

כמו כן אני אשתמש בו לטובת צפייה בסדרות ואלי קצת משחקים.

מאוד חשובה לי הניידות שלו ויכולת הנשיאה לכן מבקש בגדול 13.3"

אני חשבתי על Lenovo yoga 900,

מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו או שכבר עדיף להמתין למחשבים חדשים שיצאו באופק?

תודה לעוזרים!!

פורסם

שים לב שליוגה הזה מסך QHD ( 3200 x 1800 ) , מצד אחד יכנסו לך יותר דברים על המסך וזה נהדר לתכנת אבל מצד שני הכל יראה די קטן על מסך שהוא די קטן מלחתחילה. תבדוק מראש זה בכלל מתאים לך לעבוד ככה. לדעתי האישית זה לא נוח. אבל כל אחד והעדפות שלו. בנוסף לראות סדרות על מסך ברזולוציה כזאת גבוהה יראה כנראה לא הכי טוב כי רוב התכנים שקימיים הם ב HD או FHD. היוגה הוא מחשב טוב בסה"כ אבל מנסיוני מסך מגע זה גימיק לא שימושי שאתה סתם משלם עליו עוד כסף.

אני חושב שלתכנות ובמיוחד ל VM עדיף מעבדים מסדרת HQ ולא U , אין בארץ הרבה דגמים עם מעבדי HQ שהם גם קטנים וקלים בתקציב הזה. המלצה שלי היא ללכת על DELL Latitude E5470 עם מעבד i5 6440HQ ואם נכנס בתקציב אז i7 6870HQ אבל זה ממש לא הכרחי. אלו מחשבים בגודל 14 אינץ (אין בתקציב הזה 13.3 עם מעבדי HQ) ושוקלים מעט מאד (1.6-1.7 קילו). הוא לא קומפקטי כמו היוגה אבל לא מאד רחוק ממנו. אני גם חייב להגיד לך שזה גם לא בהכרח חיסרון.  מניסיון של חבר שהיה לו את היוגה , מרוב שהא כזה קומפקטי ולא מורגש , הוא פשוט היה זורק אותו בתוך התיק עד שיום אחד הוא קיבל כיפוף והפסיק לעבוד.

בקיצור לתכנות ו VM לך על ה DELL Latitude E5470 , לפחות זה המחשב שהייתי קונה לעצמי.

פורסם
  • מחבר

היי, תודה, אפשר חוות דעת נוספות?

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיצא סדרה חדשה של מחשבי yoga,

בשם yoga 910: קישור,

הבנתי שזה מגיע לארץ בחודש אוקטובר, האם זה משפר את המעמד של Lenovo או שעדיף ללכת על Dell XPS/HP Spectre?

פורסם

אני לא רואה הבדל דרמטי בין ה 900 ל 910

פורסם
  • מחבר

ב910 קיים שדרוג של המעבד לדור לkaby lake 

(דור 7 ), אתה לא חושב שזה מצדיק?

פורסם

ברגע שיצא kaby lake אז הוא יגיע לכל הנידים לא רק ל 910.

למיטב ידעתי עוד אין תאריך יצא ל kaby lake .

פורסם

^^^^^^

הממממ

אני שמח שיש תזוזה לכיוון "מעבדים אמיתיים", לפחות

במקרה הזה.

לגופו של עניין, אני מסכים עם לומפי בקשר להמלצותיו.

ורק מזכיר שאולי באמת להציץ גם ב - Dell XPS/HP Spectre .

פורסם

אני לא ממש יכול לבדוק כרגע, אבל יש את סדרת לנובו T

וגם בטושיבה יש את פורטז'ה וכו'.

כי בכל זאת, 7000 ש"ח זה תקציב מכובד לכל הדעות.

נערך על-ידי askme

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים