עבור לתוכן

1080 TI

Featured Replies

פורסם

מהנסיון המעשי שלי, פשוט לך על הסטריקס. הקירור של ל-GB הוא מטופש לחלוטין. שומר על טמפרטורת פעולה נוחה יחסית זה נכון, אבל בעל אמינות בינונית בגלל מערכת קירור המים שלו, לא שקט לחלוטין במנוחה, ועם 1000 השקלים הנוספים הללו אפשר לשפר כל כך הרבה איזורים אחרים במחשב, או בכלל בחיים.

פורסם

ממליץ על הEVGA, גם מחיר טוב וגם כרטיס באיכות גבוהה.

www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
כרטיס מסך: 3350 ₪ - * מבצע עד 5.09 * - EVGA GTX1080 8G D5 1721MHz-1860MHz FTW ACX 3.0

פורסם
  • מחבר

תודה אחי :) 

מבחינת ביצועים מה עדיף להביא עוד 980 ולעשות מערך SLI 

או לקנות 1080 ?

פורסם

ממליץ למכור את ה980, מערך כרטיסים סתם יסבך אותך.

אפשר לשאול מה שאר המפרט שלך ועל איזה רזולוציה אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

Asus VG248 24מסך

מעבד 4770K

זיכרון 16

לוח MAXIMUS VI EXTREME

לגבי רזולוציה אני מחכה למסך 4K שיהיה לו לפחות 144 HZ

פורסם

ה980 לא מספק אותך עם המסך הזה?

בכל מקרה אני לא ממליץ להוסיף עוד 980 לקיים, אם ממש בא לך להתחדש/להתחזק מכור אותו ותקנה 1070/1080.

פורסם

לשואל,

אל תעשה את הטעות של עבודה בתצורת SLI. זה יותר "פיקציה" מאשר משהו שבאמת תורם פרודוקטיבית לעבודה.

המנוסים שומרים מרחק מעבודה בתצורה כזו. ולכן תראה בשרשור זה את כל החברס מעודדים אותך אם כבר אז כבר,

להחליף את ה- GTX980 בכרטיס אחד בודד חזק יותר. GTX1080 הוא בחירה בהחלט ראויה אם כי קצת יקרה (מעל 3K ש"ח).

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם :) 

פורסם

גם אם יצא 1080TI הרי שלפי ההיגיון הוא יתומחר בערך ב-900$ בחו"ל, מה שיתורגם בארצנו היפה ללא פחות מ-5000 שקל לדעתי...עדיין יקר מדי לכרטיס בודד לראות עיניי בהנחה שאתה לא שואף להריץ 4K על 60FPS( אם זה יקרה :P)

פורסם
ציטוט של nec_000

לשואל,

אל תעשה את הטעות של עבודה בתצורת SLI. זה יותר "פיקציה" מאשר משהו שבאמת תורם פרודוקטיבית לעבודה.

המנוסים שומרים מרחק מעבודה בתצורה כזו. ולכן תראה בשרשור זה את כל החברס מעודדים אותך אם כבר אז כבר,

להחליף את ה- GTX980 בכרטיס אחד בודד חזק יותר. GTX1080 הוא בחירה בהחלט ראויה אם כי קצת יקרה (מעל 3K ש"ח).

אני מזמין אותך לבוא אלי ולראות את ההבדל בין כרטיס בודד ל-SLI.

נכון, השימוש שלי הוא לא סטנדרטי (5 עותקים של world of warcraft במקביל ברזולוצית 4K), אבל ההבדל הוא בין עבודה חלקה לקרטועים מורגשים מאוד.

פורסם

רגע רגע בוא נעצור פה שנייה ! WTF? 

ציטוט של captaincaveman

שימוש שלי הוא לא סטנדרטי (5 עותקים של world of warcraft במקביל ברזולוצית 4K)

Care to explain? אנחנו לא נעזוב אותך (לפחות אני לא) עכשיו עד שלא תסביר למה לכל הרוחות :D 

פורסם

כי wow קל מידי כשאתה שולט על דמות אחת.

הרבה יותר מאתגר לשלוט על 5 במקביל ;)

פורסם

לפחות אפשר להתנחם בזה שמולטיבוקסרים הם זן של גיימרים שלא רואים אותם בכלל בטבלאות שיאים של WOW ו-D3. לא מגיעים רחוק כשהקומפוזיציה היא אימפוטנטית ולא משלימה את עצמה סינרגית :)

פורסם

דווקא התמודדתי לא רע בזמן Cataclysm (כן, אני יודע שזה היה מזמן :P)

אבל העניין פה הוא אתגר מסוג אחר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים