עבור לתוכן

בקשת מפרט 10K משחקים צפייה בסרטים/סדרות

Featured Replies

פורסם

*התקציב שלי עומד על 10K

*ניתן יהיה לחרוג אם וכאשר זה ייתן שיפור משמעותי לביצועי המחשב (עד 1K)

*המחשב מיועד למשחקים בעיקר. אני אוהב משחקים עם גרפיקה איכותית

ומשחקי RPG כמו witcher 3,final fantasy,wow,eso.  ועוד חשוב לי שגם משחקים עתידיים

הוא יוכל להריץ בגרפיקה הטובה ביותר.

כמו כן אני צופה המון בסרטים וסדרות וחשוב לי איכות צפייה גבוהה. אני גם צופה במשחקי ספורט

בצפייה ישירה ברשת מפעם לפעם.

*בתקופה הקרובה אני ירכוש מסך טלוויזיה ברזולוציה של 4K לא יודע עדיין כמה אינץ'

אשמח להמלצה בנושא אם יש לכם (לא כלול בתקציב)

*אין צורך בציוד הקפי.

*השקט לא ממש חשוב לי, אבל כמובן אני לא רוצה שהמחשב יעשה רעש מוגזם

*לפי המעט מאוד שידוע לי oc מקצר את חיי הרכיבים ולכן אני לא יבצע כזה

*אשמח לדעת כמה עולה win 10. יש לי אפשרות לרכוש גם מהרשת עם אשראי בינלאומי במידה

וזה זול משמעותית מהארץ. [לא חלק מהתקציב]

*החדר שלי צובר אבק בכמות מפחיד ולכן אם יש מארז שהוא יותר אנטי אבק מאחרים אני ישמח לדעת

*אני גר באור יהודה [אזור בקעת אונו, קרוב מאוד לתל אביב] אני נייד ואין לי חנות מועדפת

אשמח להמלצה בנושא.

*אני מעוניין לרכוש את המחשב בשבוע שבועיים הקרובים

*אני אוהב לשמור על המחשב סדרות וסרטים שאני אוהב לצפות בהם יותר מפעם אחת ולכן

חשוב לי אפשרות אחסון גדולה.

*חשוב לי שהמחשב ירוץ מהר וטוב. ושיחזיק מספר שנים גדול ככל הניתן.

המון המון תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

מכיוון שאני לא מבין גדול בנושא אשמח לכל פירוט שתוכלו לתת לי על המפרט

שהרכבתם ולמה הרכבתם אותו כמו שהרכבתם.

תודה רבה מראש על ההבנה והסבלנות.

פורסם

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151
לוח אם: 1149 ₪ - * מבצע * - MSI Z170A GAMING M7 S1151
זכרון: 470 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX SAVAGE XMP DDR4 2400Mhz CL12
כרטיס מסך: 3159 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - Gainward GTX1080 8G D5 1607MHz-1733MHz Phoenix
דיסק קשיח: 1890 ₪ - * חדש במלאי * - Samsung SSD 512GB 950 PRO M.2 PCI-E X4
דיסק קשיח: 448 ₪ - WD Caviar Purple 2TB 3 Years Warranty
מארז: 590 ₪ - Antec P280 Black
ספק כוח: 610 ₪ - FSP Aurum Platinum 92+ 650W Modular
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 9794 ₪ למזומן  
 9989 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

תנסה לברר יותר לעומק על מארז נגד אבק. שמתי משהו שאני מכיר ויודע שהוא מעולה.

קישור למפרט אם תרצה

פורסם
  • מחבר

אם זה לא חוצפה, תוכל לתת לי קצת מידע על המפרט?

ותודה על ההמלצה על המארז.

פורסם

בשמחה:

מעבד - המעבד הכי חזק היום. קיימת גרסת 6700K, הוא קצת חזק יותר, אבל לא שווה את ההפרש במחיר. גרסאות K מיועדות ל- OC, ואם אתה לא מתכנן OC חבל לקנות K.

לוח אם - אני מעריץ את הלוחות של MSI, לא מזמן קניתי מחשב עם לוח שלהם, ה- BIOS מאוד נוח, הלוחות הקצת יותר יוקרתיים שלהם תומכים בזיכרונות במהירות של 2400MHz, כל לוח של כל חברה אחרת (ממה שאני יודע) בטווח מחירים של עד 1000 תומכים עד 2133MHz, מעבר לזה רק עם אוברקלוק (XMP). מעבר לזה, יש בלוח כל מה שאתה צריך: 2 חיבורי M.2, שאלה חיבורים ל-SSD שקצת יותר מהירים מ-SATA וגם מתחברים ישירות ללוח ובלי כבלים בכלל- כאשר כונן SSD רגיל מתחבר עם כבל ללוח וכבל לספק כוח. הלוח הזה מעולה ל-SLI (מערך של 2 כרטיסי מסך או יותר) - יש בו שלושה חיבורי PCI-Ex16 שזה חיבור מצויין לכרטיס מסך, ברוב הכרטיסים יש 1-2 כאלה. יש בו יציאות USB 3.1 כולל TYPE C. כמובן שהוא תומך במעבד ששמתי לך.

זיכרונות - מכיוון שלקחתי לך לוח שתומך בזיכרונות של עד 2400MHz, אז מן הסתם שאקח זיכרונות במהירות המתאימה, לא פחות מזה כי אז הם יהיו קצת אטיים יותר, ולא יותר מזה כי זה לא יבוא לידיי ביטוי אם לא תעשה OC. יש דבר נוסף שנקרא תזמונים (CL),ב- DDR4 התזמונים הם CL11-CL16. ככל שהמספר נמוך יותר, הזיכרונות מהירים יותר. שמתי לך במפרט CL12 שזה תזמונים מעולים , הפרש במחיר בין 12 ל-11 הוא מאוד גדול ולא שווה את ההשקעה, בכל מקרה זה לא כזה קריטי למשחקים, אבל בתקציב כמו שלך אני כן רואה מקום להשקיע בזה.

כרטיס מסך - GTX 1080 זה הכרטיס הכי חזק שיש היום. יש לו המון גרסאות של חברות שונות, כרגע הגרסה הכי משתלמת היא הגרסה ששמתי לך במפרט, בכל מקרה ההפרשים בין הגרסאות הם מאוד מינוריים ולא שווים את ההשקעה, לכן בחרתי באחד מהזולים יותר דווקא, אבל הוא לא נופל בביצועים מהרבה גרסאות יקרות יותר (שוב, לא שההפרש קריטי ומורגש).

SSD - בחרתי לך לוח עם שני חיבורי M.2, שזה חיבור מהיר יותר לSSD, ולכן בחרתי לך SSD שמתחבר בM.2. ציינת שאתה צריך הרבה שטח אחסון, ככה שיש לך עוד M.2 במידה ותרצה להוסיף עוד SSD בעתיד. הדגם הזה הוא הדגם הטוב ביותר שקיים היום High-End חד משמעית. SSD מטורף!

HDD - דיסק קשיח זה לא משהו שיש מה להשקיע עליו המון כסף, שמתי לך 2TB במהירות 7200RPM שזה המהירות הטובה ביותר להארדיסקים.

מארז - אחלה מארז. חפש עליו ביקורות ותבין. תבדוק לגבי משהו נגד אבק אם קיים דבר כזה (בכל מארז נורמלי היום יש מסננים נגד אבק, יכו להיות שיש מארזים יותר רציניים ויעודים לזה).

ספק כוח - לא חסכתי כאן, לספק כוח חשיבות גבוהה מאוד, מעבר לזה שהוא יכול להשפיע על ביצועי המחשב, הוא יכול לחסוך לך הרבה כסף. כאן מי שקונה בזול עלול לשלם ביוקר. ספק מודולרי (כבלים מתנתקים) - קודם כל זה נוח, ודבר שני זה מאפשר זרימת אוויר טובה יותר בתוך המארז, מה שיכול להשפיע על הביצועים במקרה שהמחשב "מתאמץ" ומתחמם, וגם להפחית בכמות האבק שתצטבר בתוך המארז.

קירור למעבד - סה"כ זה לא קירור מטורף, אבל אתה בהחלט לא צריך יותר מזה אם אתה לא מתכוון לעשות OC. זה קירור מעולה, חפש עליו ביקורות. אני גם משתמש בו אגב :) . 

פורסם
  • מחבר

המון המון תודה. עזרת לי מאוד.

שאלה בהחלט אחרונה. החנות שדרכה הרכבת

את המפרט, אתה ממליץ עליה כזולה ואמינה ואם

לא האם אתה יודע להמליץ לי על חנות כזאת?

פורסם

החנות שדרכה הרכבתי את המפרט מאוד אמינה, נותנים שירות מעולה. קניתי דרכם מחשב לא מזמן.

היא גם די זולה אבל אפשר למצוא חנויות זולות יותר. מה שכן, הם מתחייבים למחיר הנמוך ביותר.

תרכיב את אותו מפרט בחנויות אחרות (כמו plonter, TMS) אני מאמין שיצא לך קצת זול יותר. שלח להם את המפרט והם יתנו לך הצעה טובה יותר.

שמחתי לעזור :)

בהצלחה

פורסם
ציטוט של --- The King ---

כרטיס מסך - GTX 1080 זה הכרטיס הכי חזק שיש היום. יש לו המון גרסאות של חברות שונות, כרגע הגרסה הכי משתלמת היא הגרסה ששמתי לך במפרט, בכל מקרה ההפרשים בין הגרסאות הם מאוד מינוריים ולא שווים את ההשקעה, לכן בחרתי באחד מהזולים יותר דווקא, אבל הוא לא נופל בביצועים מהרבה גרסאות יקרות יותר (שוב, לא שההפרש קריטי ומורגש).

רק לצורך דיוק Titan X הכרטיס חד ליבתי החזק ביותר בשוק.

פורסם
ציטוט של urib

רק לצורך דיוק Titan X הכרטיס חד ליבתי החזק ביותר בשוק.

מקבל

פורסם

אני אמליץ על מפרט דומה אך עם כמה שינויים.

קודם כל אני ממליץ על SSD רגיל בחיבור SATA, הM.2 קצת לא מתאימים לכונן מערכת הפעלה, הם מתחממים ומאבדים ביצועים לאורך זמן ממושך של הפעלה, וחוץ מזה אם אתה לא עורך קבצי וידאו גדולים או משהו כזה, אין לך צורך להכפיל את הסכום שאתה מוציא על SSD בשביל עליה קלה במהירות של אפליקציות יומיומיות. 

בנוגע ללוח ולזכרונות, אני מעדיף להמליץ לך על 2133 כי ההבדל בינהם הוא אפסי, אם אתה מוכן לעלות ללוח יקר יותר וזכרונות 3000Mhz אז כן, אם להוסיף מאות שקלים בשביל לעלות ל2400, מיותר לחלוטין לדעתי, בנס אתה תראה מהם 3FPS הבדל.

מבחינת כרטיס מסך, הלכתי על חברה יותר מוכרת ולדעתי יותר איכותית, עם אחריות מעולה ודגם שזוכה להרבה כבוד בביקורות.

המארז של ANTEC די נקטל בביקורות, ANTEC של היום זה לא מה שהיה לפני כמה שנים, אני מעדיף ללכת עם מוצרים של CORSAIR או FRACTAL DESIGN (בתקציב שלך).

המארז 450D מארז מעולה, מאוורר טוב, בנוי איכותי ומרגישים את זה מהרגע הראשון.

הספק שהמלך המליץ לך מעולה, אך אני פשוט ממליץ על מה שאני יודע שהוא טוב באופן אישי.

קירור אוויר למעבד אני ממליץ על זה, כי הוא קטן, הרבה יותר קל להרכבה ופירוק, וכמובן הרבה יותר אסטטי, חבל לשים גוש מתכת בתוך המארז אם אתה לא עושה OC.

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151
לוח אם: 529 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H170-D3H (DDR4) S1151
זכרון: 359 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14
כרטיס מסך: 3350 ₪ - * מבצע עד 5.09 * - EVGA GTX1080 8G D5 1721MHz-1860MHz FTW ACX 3.0
דיסק קשיח: 659 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 750 EVO 500GB SATA III
דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty
מארז: 625 ₪ - Corsair Obsidian 450D + Window
ספק כוח: 590 ₪ - * מבצע * - Seasonic X-Series 660W PLATINUM Modular BULK
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 

מחיר סופי: 7859 ₪ למזומן  
 8016 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים