עבור לתוכן

אזניות קשת חוטיות לגיימינג עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי :)

אני מחפש אזניות קשת חוטיות (בלי מיקרופון עדיף) בעיקר למשחקי מחשב, סרטים, שומע בעיקר סאונדטאקים ומוזיקה אלקטרונית  באזור ה 600 ש"ח

כרגע אני משתמש באזניות קשת - סנהייזר PX 100II ומאוד מרוצה מהם, אבל הן מכאיבות לאורך זמן (יושבות על האוזן בלחץ) ולפעמים קשה להיות איתם בגלל הקשת עצמה (מפריעה בצוואר). חוץ מזה - מאוד אוהב את הסאונד שלהם ובגלל זה מתייעץ איתכם פה, מחפש המלצות :)

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

ממ אני לא יודע אם מותר לשים פה לינקים לפורומים אחרים אז אני אנסח את זה ככה:

אם תגש לאתר הישראלי בשם hometheater ותחפש בפורומים שם "Philips Fidelio X2" תמצא מישהו שמוכר את האוזניה הנ"ל לטענתו במצב די חדש בכ700 שקלים.

זה אחלה מחיר ולדעתי אחלה אוזניה למוזיקה אלקטרונית בפרט וכן לשאר השימושים שלך.
הדגם הזה הוא over ear ולא on ear ולכן יהיה לך הרבה יותר נוח.
יתרון נוסף כאן הוא האפשרות להוסיף מיקרופון בהמשך (המיקרופון של vmoda שמגיע עם מחבר pl 3.5)
אם אתה לא מעוניין במשומשים, מוזמן לבדוק כאן:

http://soundforless.co.il/index.php/product-category/headphones/around-ear-headphones/

אתר ישראלי המרכז מחירים טובים של אוזניות מאמזון (בדרך כלל ניתן למצוא שם מחירים נמוכים במאות שקלים מהמחירים שיש בארץ) - יש שם אוזניות טובות כמעט לכל תקציב

לדוגמה תוכל למצוא שם את הפיליפס שדיברתי עליה בכ1060 ש"ח

פורסם
  • מחבר

תודה רבה
אתה מכיר אולי עוד דגמים שיכולים להיות רלוונטים?
אני מריץ חיפושים בזאפ - משווה ומסתכל על ביקורות אבל אם יש משהו מומלץ ממכם, עדיף 

פורסם

אם אתה לא צריך מיקרופון הייתי ממליץ לך לחפש דגמים של steelseries, יש להם אוזניות ממש טובות..

אלה אחלה אוזניות במחיר ממש טוב:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=921592

http://ksp.co.il/?uin=28882

ואם בא לך להשקיע יותר ואתה יכול להזמין מחו"ל - SteelSeries H Wireless

פורסם

ציטוט של nissim tr

ממ אני לא יודע אם מותר לשים פה לינקים לפורומים אחרים אז אני אנסח את זה ככה:

אם תגש לאתר הישראלי בשם hometheater ותחפש בפורומים שם "Philips Fidelio X2" תמצא מישהו שמוכר את האוזניה הנ"ל לטענתו במצב די חדש בכ700 שקלים.

זה אחלה מחיר ולדעתי אחלה אוזניה למוזיקה אלקטרונית בפרט וכן לשאר השימושים שלך.
הדגם הזה הוא over ear ולא on ear ולכן יהיה לך הרבה יותר נוח.

נמכר :)

חלק גדול מאוזניות הגיימינג לא יעשו חיל עם מוזיקה, מנגד אוזניות איכותיות שמיועדות למוזיקה יעשו את העבודה בגיימינג, ברור שיש

את הקיצוניים שרוצים לשמוע כול צעד וצעד במשחקי ה-FPS התחרותי שהם משחקים וכ', ובמקרה כזה צריך אוזניות עם אופי מסויים

שלא בהכרח יתאימו למי שמחפש גם לשמוע מוזיקה בהן בין היתר כי זה אומר יותר סאונד טרבלי רזה ונטול באס, מה שרוב 

האנשים אינם אוהבים.

אוזניות ALL ROUND שיתאימו לכל שימוש באיזור התקציב שגם מאוד נוחות להאזנה מרובת שעות ללא כאב, וגם עם חתימת

סאונד שרוב האנשים אוהבים מה שאומר פחות סיכון בקניה ללא האזנה מוקדמת, ואפילו כצ'ופר יהיה אפשר לצאת איתן החוצה בלי

להיראות כמו חייזר יהיו אלו למשל, המחיר שלהן (680 ש"ח עד הבית) הוא מחיר מצויין.

פורסם
  • מחבר

תודה למגיבים :)
לא ידעתי שיש אוזניות עם חיבור USB, ככה שהעדפה שלי הם לאוזניות עם חיבור רגיל ולא רק USB (אלא אם יש מתאם? אבל זה לא יעלה באיכות?)

Roy.T יש אותם בארץ? או שאפשר להזמין מאמזון לארץ? (אני יודע שלפעמים כן ולפעמים לא - תלוי במוכר)

פורסם

גם אם כן המחיר שלהן בארץ יהיה בטח כפול. הלינק שנתתי לך זו מכירה של אמאזון ישירות

והמוצר נשלח לארץ, המחיר יהיה בסוף כולל הכל עד הבית בדיוק 680 שקלים.

הן כרגע נמצאות במחיר הנמוך ביותר שלהן כמדומני בתקופה האחרונה, ככה שאם מבחינה

תקציבית זה מסתדר לך אל תחכה הרבה כי הדברים מאוד דינמיים באמאזון.

פורסם
  • מחבר

מאוד מפתה, תודה רועי :)
אני קצת מסתמך על המזל כי לא שמעתי אותם לפני הקנייה אבל הביקורות נראות טובות מאוד וגם המחיר שלהם סבבה, הבנתי שהיה פעם כ 300 דולר.

אני לא מבין איך הגעת למחיר המדויק? דרך אמאזון זה יוצא 590 בערך, עשית חישוב עם המס?

ראיתי בתגובות שאנשים קונים מגבר עם האזניות האלה, אני קצת לא מבין במגברים לאזניות ככה שלא יודע - זה חשוב/ הכרחי? מה השיקול? 

פורסם

בקשר למחיר המדויק, אתה צריך להכניס את המוצר ל"סל הקניות שלך" ולהתחיל את תהליך התשלום (כולל הזנת כרטיס אשראי לדעתי) ומסך אחד לפני אישור סופי של התשלום (שים לב לא לעבור אותו וממש לשלם..)  תקבל מחיר מדויק - שם תראה שהמס הבריטי יורד מהמחיר הנוכחי, ומתווסף מחיר משלוח ומיסים (מכס/מע"ם) וכך יש לך מחיר סופי של הכל כולל הכל. שים לב שיכול להיות שחישוב שלך של המיסים ומה שאמזון מציגה שונה - אצלי לפחות אמזון הציגה סכום שנראה לי נמוך - אבל התקנון שלהם אומר שאם יש הפרש בין המיסים ששילמת לאמזון לבין מה ששולם בפועל אמזון משלמת את ההפרש.

עוד טיפ - כשאתה קונה אמזון תציע לך לשלם בשקלים או במט"ח, עד כמה שהבנתי עדיף לבחור במט"ח כי יחס ההמרה של אמזון גבוהה מהיחס של כרטיס האשראי.

בנוגע להגברה:
יש המון חומר על העניין ברשת, לדוגמה:

http://www.makeuseof.com/tag/what-is-a-headphone-amp-and-do-i-need-one/

בגדול העכבה (אימפדנס) של הסוני לא הכי נמוכה אבל גם לא גובהה - 48ohm - ונראה שהנצילות גם גבוהה מספיק - 105 dB/mW כך שהאוזניה תעבוד בסדר גמור גם בלי מגבר. עם זאת, מנסיון עם הsennheiser hd598 שלי מוצר לא כ"כ יקר כגון הfiio e10K (שכולל ממיר דיגיטלי לאנלוגי - dac ומגבר באותו המכשיר) ייתן פוש חביב לאיכות הסאונד.

אתה יכול לקנות את האוזניות ולהחליט בקשר למגבר מאוחר יותר. 
תוכל למשל לקפוץ לשמוע מגבר אצל אחד מחברי הקבוצה - אני לצורך העניין נמצא באזור הקריות..

פורסם

בדיוק, המחיר שאתה רואה בתחילת העמוד כולל מיסים מקומיים שבפועל מתבטלים בעמוד הקניה הסופי.

גם מה שנאמר על עניין המטבע מדוייק, כדאי לשלם בדולרים בלבד ללא המרות למטבעות אחרים, גם לא מקומיים.

בנוגע להגברה, במקרה של הסוני לא צריך שום הגברה\ממיר יעודי, בדר"כ כמעט כל אוזניה תדע להרוויח מהגברה ודאק 

איכותיים, במקרה של הסוני באמת שאין צורך מבדיקה שעשיתי אישית, וזה חיסכון של לפחות 200 שקלים.  

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הסבלנות ועל כל העזרה :)
גם קראתי לגבי המגבר, אני כנראה אנסה קודם ככה ואז אחליט אם אני צריך או לא, אחרי הכל אני "מגיע" מאזניות פשוטות יחסית

דיי שכנעתם אותי על האזניות האלה של סוני, אבל בכל זאת רציתי לשאול אם יש עוד משהו שכדאי לבדוק לפני שאני קונה אותן?

עריכה -

קניתי אותם, תודה רבה לעוזרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים