עבור לתוכן

התייעצות לגבי רכישת מסך חדש1440P 144Hz Vs. 4k 60Hz

Featured Replies

פורסם

דווקא תוכנות עריכה למינהם מרוויחות המון ממסך רחב, גודל התוכן שנכנס במסך הוא ממש גדול לעומת 27" 1440P.

• תגובות 35
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

התכוונתי יותר לעניין הקיעור

פורסם

מהסקירות שעשית מסך קעור לא היה לי נוח לעריכה ( PREMIERE) אבל לגיימינג זה היה תענוג שהיה קשה לי להיפרד ממנו,

לגבי הACER HU זה באמת מסך מדהים. ה X34A נותן חווית גיימינג מעולה אבל לדעתי אתה צריך את החומרה לכך... עדיין QHD UW זה לא קל להריץ על מקסימום ועל 100FPS :)

בינתיים אין את המסך של ACER 27" בארץ...בינתיים.. נלחם על זה בשביל חברי הפורום פה :) 

במחיר של 3500 שקל על המסך הזה אני חושב שזה NO BRAINER ותלך עליו, יש לי נסיון טוב עם מסכים של ACER, במיוחד הPREDATOR למיניהם, וסיקרתי/ראיתי לא קצת :P

פורסם

אף פעם לא ראיתי מסך 1440P עם 144. כן ראיתי 144 וגם 240 על FHD ולא כ"כ מצאתי לנכון להסתכל על זה כשדרוג.

מה שציינת לגבי ה IPS - זה היה חתיכת שדרוג לעבור ממסכים עם פאנל זול. לא מזמן יצא לי לראות איך משחקים עולים

במסך 4K די איכותי וההבדל לדעתי שווה את השדרוג מ FHD אם יש לך תקציב להכניס כרטיס לפחות כמו 1080. אפילו

בשולחן עבודה אפשר לראות הבדל משמעותי בין 4K ל FHD.

אני חושב שנטו שדרוג מ FHD -> זה ישר ל 4K ולא מתחת.

פורסם

אני גם שוקל ברצינות לרכוש את ה-Acer Predator XB321HK.

השאלה היא כמה זה משלח ומיסים, מישהו יודע ?

פורסם

הם רשמו לך באתר.

בגודל הזה זה נחשב כמו טלוויזיה ז"א מע"מ ומס קנייה.

ז"א 34.6% מיסים, בשביל שיהיה מה לקלל את אוכלי החינם במדינה ששוטים לנו כסף, אז המס קנייה חל גם על המע"מ!!

חארות, נבלות. 1.17*1.15=1.346.

מחיר מסך 1289$

משלוח 237$

ברור שהחמודים אוכלי האדם לוקחים גם מיסים על המשלוח.

(1289+237)*0.346=527$

תחשב לבד כמה יוצא.

אם בטעות יצא פחות יזכו אותך.

אם זה אותו מסך, פה הרבה יותר זול, נראה שלא במלאי לבדוק מתי שולחים, המשלוח גם זול בהרבה.

**המחיר לא כולל מיסים בארץ.

לוודא שבוחרים ישראל ואנגלית (בשביל הנוחות) כדי שירד מע"מ מקומי.

https://www.computeruniverse.net/en/products/90635626/acer-xb321hkbmiphz.asp

פורסם

לא יאומן.

אז פה המחיר יצא 1289$ (מחיר המסך) + 237$ (משלוח) + 527$ (מיסים) ? ואו זה מגיע למעל 2,000$

פורסם

נכון.

שים לב, הבאתי קישור שיצא זול בהרבה, תוודא שזה אותו מסך, ותראה את הערות שרשמתי.

פורסם

מבחינת הזמינות רשום רק:

Ordered on demand

dispatched in about 3-4 weeks 

המחיר עומד על 840 ארו שבהמרה ישירה לדולרים עומד על 940$, די מוזר בהתחשב בזה שזה לא רחוק מ-300 פחות מהמחיר באמזון\new egg

כשאתה רושם  המחיר לא כולל מיסים בארץ אתה מתכוון שצריך להוסיף לזה מע"מ + מיסים (מהמחיר המלא + מע"מ) ?

אגב איפה אני בוחר את מהשהסברת בכדי שירד מע"מ מקומי ?

פורסם

למעלה יש מדינות, תבחר אחר ואז ישראל.

המשלוח זול מאוד כ30 אירו, יקחו לך עוד כמה אירו על תשלום בpay pal, תוסיף 34.6 מיסים על הכל בלי התוספת לpp.

תוודא שזה המסך שאתה רוצה, שלא פיספסנו.

אם אני מבין את ההערה, אחרי הזמנה זה הזמן שיקח עד שישלחו בלי זמן המשלוח עצמו.

פורסם

כן אבל לא מוזר קצת המחיר שזול בכמעט 300$ מהמזון או New Egg ?

פורסם

החנות עצמה אמינה, הזמנתי משם כמה דברים כולל שואב אבק 9 ק"ג ורמקולים.

לגבי המחיר יורדים לך 160 אירו על המס המקומי, עדיין יש הבדל, בשביל זה אמרתי לך לבדוק טוב שזה אותו דגם בלי הבדלים כלשהם, במידה וזה אותו דגם ולא אכפת לך לחכות עד שישלחו לא הייתי מהסס, מעבר לעניין הרגיל של קנייה מחו"ל, אחריות וכו'.

פורסם

הsku זהה.

שאר האותיות מופיע גם בקישור שלך.

המוצר מופיע גם בamazon גרמניה באותו מחיר אחרי הורדת מס מקומי, המשלוח שם יקר יותר.

**הsku בקישור הראשון שלך שונה.

UM.JX1AA.001

לעומת UM.JX1EE.001

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים