עבור לתוכן

התייעצות לפני קניית מחשב עד 9000

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? 8000-9000

האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 9000

מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, דיאבלו, משחקי רשת דוגמת באטלפילד למינהם

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 עם אופצייה לשדרוג בעתיד

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, הרד דיסק רגיל

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתכוון

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מרכיב לבד, יש כבר מערכת הפעלה מוכנה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מתכוון לקנות מKSP

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מתכננן לקנות בשבוע הקרוב

זה המפרט שבניתי (מצורף בתמונה)

תודה על העזרה מראש.

מחשב.JPG

פורסם

אני לא יודע מה הסיבה שאתה מעוניין לקנות מKSP, אבל נסה להעתיק את המפרט לעוד חנויות כמו פלונטר,TMS,סטארט PC, אני מאמין שתקבל מחיר יותר טוב ויותר אפשרויות.

אני לא מוצא סיבה להוציא 8-9K על מפרט כזה, אתה לא מעוניין בOC, אז לוח\קירור\מעבד זולים בצורה משמעותית.

לדעתי את השאר תשקיע במסך טוב או שתעלה בכרטיס ל1080, שיקול שלך.

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H170M-D3H LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
      זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 16GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX 1070 Superclocked ACX 3.0 8GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III 1
      ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series Active PFC 12CM Fan PSU 1
      מארזים: מארז ללא ספק Corsair Carbide Clear 400C Compact Mid-Tower  1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 6424 שקל
עמוד מוצר

נערך על-ידי shapin

פורסם

אין לך מה לקחת זיכרונות בתדר 3000MHz, הלוח אם שלך תומך רק ב2133. זה סתם בזבוז של כסף.

גם מעבד אין לך מה לקחת את הגרסת K כל עוד אתה לא עושה OC, קח את הגרסה הרגילה.

כנ"ל לגבי לוח אם, Z170 מיועד לOC, אתה יכול לקחת H170.

אם אתה רוצה לוח טוב שתומך גם בSLI יש את זה:https://www.msi.com/Motherboard/Z170A-GAMING-PRO.html#hero-overview (אין אותו בגרסת H170)

http://ksp.co.il/?uin=28359

אם כבר אתה רוצה להוציא כסף, ללוח הזה יש יתרון מאוד גדול שהוא תומך בSLI, ויש לו שני חיבורים של PCI-Ex16, שזה חיבור מעולה אם תרצה להוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך ולעבוד עם מערך של 2.

אגב הלוח הזה כבר תומך בזכרונות קצת יותר מהירים גם (2400).

כרטיס מסך אתה יכול באמת ללכת על 1080 כמו שנאמר, זה עדיף מלהוציא את הכסף על קירורים יקרים אם אתה לא מתכנן OC.

או לחילופין ללכת על גרסא קצת טובה יותר של 1070, כמו זאת ש-shapin נתן במפרט שלו.

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם
  • מחבר

ואם לעשות OC לזכרון שייתמוך ב3000mhz כמו שהלוח תומך? זה משנה את הדברים מבחינת הקירור או עדיין אין צורך לקחת את הזה שרשמתי?

ואם בסופו של דבר כן אחליט לעשות בשלב מסויים OC אז מה כן כדאי. לגבי SLI אני לא אקנה כרטיס נוסף, 1070 אחד מספיק לי. ב3 שנים האחרונות היה לי את הGTX 660 אז זה יהיה שדרוג די רציני בשבילי.

לגבי הSSD אני לוקח את ה500 שיהיה משני אצלי למשחקים ותוכנות. יש לי אחד ראשי כבר של 250 למערכת הפעלה.

מארז אני רוצה להשאיר כמו שרשמתי. קראתי עליו ביקורות דיי טובות והוא לא יקר יחסית, השאלה לגבי ספק כח אם הוא יספיק או לקחת 750W ואם עדיף את הANTEC שרשמתי או לקחת SEASONIC כמו שרשמו לי למעלה.

תודה.

פורסם

בOC אני לא מבין כלום.. ולגבי ספקי כוח גם אני לא יודע לתת לך תושבה מספקת. אני חושב ש650W יספיק לך אם תיקח משהו איכותי.

לגבי דגמים אני לא יודע להגיד מה עדיף.

אתה יכול לנסות להסכל על ביקורות על הספקים ולפי זה לדעת.

פורסם

או שאתה עושה OC או שלא, אם אתה חושב על בעתיד אולי לעשות OC, מנסיוני רוב הסיכויים שלא תעשה.

לדעתי המפרט שנתתי לך מעולה, אולי תוכל להחליף ללוח עם יותר פיצ'רים כמו שהמלך הציע.

נערך על-ידי shapin

פורסם
  • מחבר

לזכרון אני בטוח אעשה כדי שיתמוך ב3000. השאלה אם אני צריך בשביל זה משהו מיוחד או קירור בסיסי כמו שהצעת לי מספיק טוב?

פורסם

למה אתה צריך זיכרון בתדר 3000MHZ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים