עבור לתוכן

אשמח לעזרה בקשר ל960GTX

Featured Replies

פורסם

אהלן, 

ברשותי Gigabyte 960GTX GV-N960C 4D Retail , על פי מה שכתוב במפרט שרכשתי (לא המבין הכי גדול בעולם בכ. מסך), עם מעבד i5 6600. אני משתמש בכרטיס בעיקר לגיימינג ולמשחקים כמו וויטצ'ר 3, אוברווץ' וליג אוף לג'נדס. אבל מה? באוברווץ' ובוויצ'ר לעיתים המשחק מתחיל להתקע, הCPU עולה לשמיים (ברמה של כמעט 100%) והחוויה נהרסת. יש לציין שהמחשב הוא יחסית חדש, בן כ7 חודשים. 

השאלה שלי האם הבעיה היא בכרטיס? או שאולי במעבד? או שבכלל בהגדרות כאלו ואחרות. אין לי מושג. אני יודע שכרטיס כזה אמור להריץ משחק כמו וויצ'ר על HIGH בערך ללא בעיה מיוחדת. 

אגב, התקנתי דרייברים של נוידיה אתמול, אבל לא שיחקתי מספיק כדי להרגיש אם הבעיה עדיין קיימת. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות? 

פורסם

סרוק רוגלות עם Malwarebytes. יתכן ויש לך Cryptominer כתוצאה מהורדות פיראטיות

פורסם

דבר ראשון כדאי שתפרסם את המפרט שלך במלואו,

1. במעבד שלך מתחתם וזה טבעי - ייתכן והוא מגיע לטמפ' גבוהות בגלל שהקירור לא מספיק טוב.

2. הכרטיס נחשב כבר יחסית חלש בשוק, בעיקר בשל העובדה שיצא דור 10 של כ. המסך. (הכרטיס מסך עצמו בסדר אבל המשחקים הולכים ונהיים כבדים יותר) בכל מקרה הוא אמור להצליח להריץ את המשחקים,
מאוד יכול להיות שכדאי שתעשה אופטימיזציה למשחקים דרך התוכנה של nivida. (יכול להיות שאתה מנסה להריץ על הגדרות מעבר למה שהכרטיס מסוגל.)

3. תנסה לעדכן דרייברים, לנקות את המחשב מאבק, באותה הזדמנות שווה להריץ תוכנות לבדיקת טמפ' וביצועים (ולהעלות לכאן את התוצאות)

4.אם אין לך עדיין SSD זה הזמן להוסיף אחד.

5. הייתי ממליץ לנסות למכור את ה960 יד שנייה, לחסוך ולקנות כבר כרטיס חדש (1060 הוא אחלה כרטיס במחירים יחסית זולים) 

6.שווה לפרמט את המחשב ולוודא שאין תוכנות רוגלה שמנצלות אותו.

אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית ואנסה לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אפרט את המפרט שלי כאן:

i5 6600 

קירור Artic Freezer 11LP

לוח אם Gigabyte GA H110M S2H

מארז IPPON case Gaming Beast Black

ספק FSP Hyper 600W active PFC 85+

ראם Hynix 8G 2133 DDR4 x2

Gigabyte 960GTX GV-N960C 4D Retail כ. מסך

קשיח WD 1TB SATA3 64MB Blue

SSD Samsung EVO 850 250GB

אגב, אלקטריק מצאתי איזה משהו וניקיתי, נקווה שעכשיו יהיה טוב יותר. 

לגבי למכור ולקנות, חשבתי על זה אבל אם אקנה זה יהיה 1070 ומעלה ואני לא חושב שהשקעה על כ. מסך חדש זה משהו שאני רוצה עכשיו. יש לי הוצאות אחרות כרגע ואני חושב שהכרטיס הוא די והותר לדרישות שלי נכון לעכשיו. לפחות לחצי שנה הקרובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים