עבור לתוכן

1070 נחת במחשב שלי היום

Featured Replies

פורסם

^או שלא התנסחתי מספיק טוב קודם, או שלא הובנתי נכון (לא נכנס לנתח זאת כי לא מעניין).

אומר בפשטות שוב:

גם לו יהיה "הבדל מובחן" משום שיושבים מספיק קרוב, ההבדל הזה אינו תורם "לאיכות" עדיפה תחת גראפיקת CGI.

זאת להבדיל מדומיין הווידאו או הסטילס, שבהם ההבדל כן נותן "איכות" עדיפה במעבר לרזולוציה גבוה יותר.

מקווה שעכשיו ברור הנוסח.

• תגובות 74
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה, הבנתי אותך... טוב זה כבר עניין סובייקטיבי.

אני אישית כן שמתי לב להבדל... במקרה יש לי במשרד שני מסכי 27 אינץ׳ אחד ליד השני -  אחד 1440p והשני 1080p. הפעלתי עכשיו כמה משחקים וראיתי חדות משופרת וירידה משמעותית בjaggies במסך 1440p

פורסם

תתחדש זה כרטיס באמת טוב ולא מתחרט שקניתי אותו (G1 GAMINIIG)

מדהים אותי פשוט איך הוא שקט כשאתה לא משחק. היה לי 2 R9 270X ובחיים אני לא יעשה יותר SLI או CF. בגלל הרעש והחום ש/זה צורך גם מהספק SS M12 II EVO 850W BRONZE

והוא יושב בחריץ ממשר ישר ולא מתעקם מהמשקל בגלל הפלטה 

ובGTA V יש לי צוואר בקבוק ב1080P עם המעבד 4770K. אני מתכווןן לעשות דליד למעבד בקרוב וOC כשיגיע ה Coollaboratory Liquid Ultra

פורסם
ציטוט של alont

אה, הבנתי אותך... טוב זה כבר עניין סובייקטיבי.

אני אישית כן שמתי לב להבדל... במקרה יש לי במשרד שני מסכי 27 אינץ׳ אחד ליד השני -  אחד 1440p והשני 1080p. הפעלתי עכשיו כמה משחקים וראיתי חדות משופרת וירידה משמעותית בjaggies במסך 1440p

ירידה ב- jaggies ניתנת להשגה באמצעות הפעלת AA , ועלותה החישובית נמוכה לעין שיעור, לעומת המחיר של הכפלת הרזולוציה

פי 2 - כמו זו הנגרמת למשל במעבר מ- 1080P ל- 1440P, עליה שמתארת מעבר מ- 2 מיליון פיקסלים בתמונה ל- 4.

לאחר שיישרנו קו בנושא jaggies עם הפעלת AA, המשך נוסף של בחינת הפערים בתמונה בין 1080P לבין 1440P, יראו כי העליה ברזולוציה

אינה משפרת את "איכות התמונה", בטח לא בטכנולוגיה הגראפית שיש כיום למנועי הגרפיקה בעולם ה- PC.

אולי עוד 10 שנים הדבר יבוא ליידי ביטוי, כאשר עושר הפרטים בתמונה יעלה דרסטית ויוכל למצות את הרזולוציה עד תום.

אנחנו עדיין לא מדגדגים את הפוטנציאל שיש שם, בטח לא תחת 1080P.  כדי להבין עד כמה יש עוד להתקדם, הצצה חטופה על צילום תמונה

אופטי לעומת רינדורה של אותה תמונה, ימחיש את הפער.

פורסם
ציטוט של nec_000

ירידה ב- jaggies ניתנת להשגה באמצעות הפעלת AA , ועלותה החישובית נמוכה לעין שיעור, לעומת המחיר של הכפלת הרזולוציה

פי 2 - כמו זו הנגרמת למשל במעבר מ- 1080P ל- 1440P, עליה שמתארת מעבר מ- 2 מיליון פיקסלים בתמונה ל- 4.

צודק, אבל לפעמים AA לא מספיק. בתור אחד ששונא jaggies עד עמקי נשמתו, כל דבר שיכול לעזור להפטר מהם מבורך :)

פורסם
  • מחבר

אני גם לא מתכוון לעלות מ 1080P עד ליום ש 4K ייחשב כסטנדרט מבחינת משחקים. אבל אני לא מסכים כל כך

לגבי 1440P. אני חושב שלגיימינג כבד עם תקציב יפה זה ה sweet-spot ולא 1080P. לגבי אם רואים הבדל

בין הרזולוציות - זה נתון להחלטת המתבונן. אי אפשר להתעלם ברמה הפשוטה ביותר שזו רזולוציה צפופה יותר

ויראו שם חד יותר, האם ההבדל גדול או לא זה בעיני אדם לאדם משתנה.

עוד לא ישבתי על המחשב כמו שצריך מאז השבת שניקיתי אותו יסודי והכנסתי את ה 1070 החדש. פשוט אין לי

זמן בשבועיים האחרונים, מקווה שזה ישתנה בקרוב ואני יוכל לשחק קצת עם הקלוקים ידנית ולהביא אותו ל

OC יפה ויציב.

פורסם

אחחח. ההתלהבות מכרטיס חדש. בדיוק מה שהיה לי עם ה970 g1 לפני שנה. וככה זה הגלגל מסתובב לו. תתחיל כבר לחסוך לשנה הבאה אנוידיה ימצאו דרך להרוס את ה1070 בעוד עשרות סוגי טכנולוגיות חדשות שיצאו שנה הבאה ובדיוק כמו ה970 שלי שמתחיל לקרטע בלי סיבה (דא ביטלתי עידכון דרייברים לפני שאנוידיה תדפוק אותי לגמרי) שלא לדבר על התמיכה החלקית עד לא קיימת של סידרה 9 בdx12. שכמעט ומאלץ אותי עכשיו לקנות כרטיס חדש בשביל דאוסאקס החדש או לשחק על הגדרות נמוכות. כי ככה זה היום. קונים כרטיס לשנה. אל תבדוק מה יצא לאנוידיה שנה הבאה. שלא תתבאס. אני אחכה קצת אחזור לכרטיסים של amd. שפשוט עובדים כמו ה4870 שהיה לי ועבר לאחים הקטנים שלי עד שהכרטיס החליד ומת וכמו ה7970 שעדיין עובד במחשב של אחי שלא כמו המתחרים בירוק מהתקופה ההיא. 

אני פשוט לא מרוצה מאנוידיה בשום דרך. המונופול המסריח ביותר שיש בתחום. 

פורסם

הבעיות שיש לך בגלל הדרייברים, זה משהו אצלך.

עדכון דרייבר של כרטיס מסך לא פוגע בביצועים, אלה ההפך.

פורסם

מחזק, כמי שהיה לו GTX570 עד לא מזמן, הוא כל כך השתפר שלפני חודש הרצתי איתו BF3 על הגדרות מקסימליות, דבר שגם שנתיים אחרי היציאה שלו לא הצלחתי לעשות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Sween

אחחח. ההתלהבות מכרטיס חדש. בדיוק מה שהיה לי עם ה970 g1 לפני שנה. וככה זה הגלגל מסתובב לו. תתחיל כבר לחסוך לשנה הבאה אנוידיה ימצאו דרך להרוס את ה1070 בעוד עשרות סוגי טכנולוגיות חדשות שיצאו שנה הבאה ובדיוק כמו ה970 שלי שמתחיל לקרטע בלי סיבה (דא ביטלתי עידכון דרייברים לפני שאנוידיה תדפוק אותי לגמרי) שלא לדבר על התמיכה החלקית עד לא קיימת של סידרה 9 בdx12. שכמעט ומאלץ אותי עכשיו לקנות כרטיס חדש בשביל דאוסאקס החדש או לשחק על הגדרות נמוכות. כי ככה זה היום. קונים כרטיס לשנה. אל תבדוק מה יצא לאנוידיה שנה הבאה. שלא תתבאס. אני אחכה קצת אחזור לכרטיסים של AMD. שפשוט עובדים כמו ה4870 שהיה לי ועבר לאחים הקטנים שלי עד שהכרטיס החליד ומת וכמו ה7970 שעדיין עובד במחשב של אחי שלא כמו המתחרים בירוק מהתקופה ההיא. 

אני פשוט לא מרוצה מאנוידיה בשום דרך. המונופול המסריח ביותר שיש בתחום. 

האמת שלא הספקתי בכלל להתלהב מהכרטיס מסך עדיין, אבל זה יקרה עד סוף החודש שניכנס לדירה החדשה.

בכל מקרה.. 970 זה אחד הכרטיסים הכי טובים שהיו לי. 5870 זה גם אחד הכרטיסים הכי מוצלחים שהיו לי.

שתי החברות מבחינתי הם אותו דבר.. גם מישהו שקנה 290 ( מתחרה ל 970 נניח בביצועים ) יכול להגיד לך

אותו דבר לגבי הכרטיס.. אם יש לך משהו נקודתי שאתה מאוכזב ממנו זה לא אומר ש 970 כרטיס לא מוצלח..

דאוסאקס החדש לא מגיע עם DX12 בהשקה. הוא יקבל פאץ' נפרד לזה. בלי קשר - התקנה אוטומטית של דרייברים,

וכל הפיצ'רים שמגיעים עם הדרייבר של NV זה לא משהו שחייב להתקין. אני מאז ומעולם מסיר דרייברים ידנית, מתקין חדש

ידני ובוחר בדיוק מה להתקין ומה לא. אף פעם לא היה לי בעיות חריגות עם NV או עם AMD בכל הנוגע לדרייברים.

אחד החברים הטובים שלי עובד עדיין עם 560Ti בודד שקיבל ממני לפני יותר מחמש שנים.. שהייתי אצלו בחודשים האחרונים

ראיתי שהמאווררים שלו לא מגיבים ועזוב שהכול שם אבק ואי אפשר לראות את הגוף קירור בכלל. אותו חבר משחק איתי מידי

פעם Overwatch והכרטיס עובד לו כמו בדואי במדבר... גם NV עושה כרטיסים שיעבדו לך אחרי שנים וגם AMD. אם אתה לא

מרוצה מהם אז פשוט תעבור לאדומים.. אני בטוח שגם שם לא הכול יהיה מושלם. זה משתנה כל כמה שנים, תמיד אנשים ימצאו

בעיות פה שאין שם וכן להיפך.

פורסם
ציטוט של coch

האמת שלא הספקתי בכלל להתלהב מהכרטיס מסך עדיין, אבל זה יקרה עד סוף החודש שניכנס לדירה החדשה.

בכל מקרה.. 970 זה אחד הכרטיסים הכי טובים שהיו לי. 5870 זה גם אחד הכרטיסים הכי מוצלחים שהיו לי.

שתי החברות מבחינתי הם אותו דבר.. גם מישהו שקנה 290 ( מתחרה ל 970 נניח בביצועים ) יכול להגיד לך

אותו דבר לגבי הכרטיס.. אם יש לך משהו נקודתי שאתה מאוכזב ממנו זה לא אומר ש 970 כרטיס לא מוצלח..

דאוסאקס החדש לא מגיע עם DX12 בהשקה. הוא יקבל פאץ' נפרד לזה. בלי קשר - התקנה אוטומטית של דרייברים,

וכל הפיצ'רים שמגיעים עם הדרייבר של NV זה לא משהו שחייב להתקין. אני מאז ומעולם מסיר דרייברים ידנית, מתקין חדש

ידני ובוחר בדיוק מה להתקין ומה לא. אף פעם לא היה לי בעיות חריגות עם NV או עם AMD בכל הנוגע לדרייברים.

אחד החברים הטובים שלי עובד עדיין עם 560Ti בודד שקיבל ממני לפני יותר מחמש שנים.. שהייתי אצלו בחודשים האחרונים

ראיתי שהמאווררים שלו לא מגיבים ועזוב שהכול שם אבק ואי אפשר לראות את הגוף קירור בכלל. אותו חבר משחק איתי מידי

פעם Overwatch והכרטיס עובד לו כמו בדואי במדבר... גם NV עושה כרטיסים שיעבדו לך אחרי שנים וגם AMD. אם אתה לא

מרוצה מהם אז פשוט תעבור לאדומים.. אני בטוח שגם שם לא הכול יהיה מושלם. זה משתנה כל כמה שנים, תמיד אנשים ימצאו

בעיות פה שאין שם וכן להיפך.

הייתי תמיד באדומים וקפצתי לביקור ל970. וכל שנה אנוידיה זורקת כרטיסים לפח בלי בושה. אנשים קנו טייטנים וכרטיסים של 700 דולר עד לפני חצי שנה ועכשיו הוציאו כרטיס ב400 דולר ששובר את שניהם. ושנה הבאה יצאו ליבות Volta שישלחו את סידרה 10 לישון עם עוד עשרות טכנולוגיות חדשות. 

ומה שמעצבן שהדבר הכי בסיסי שיש תמיכה נורמלית בdx12 הכרטיס שלי נופל חזק בגלל אין ספור קומבינות. דאוס אקס היה אמור לצאת בתור משחק dx12. כניראה אנוידיה זרקו שם מלא כסף כדי שדבר כזה לא יקרה. כי אז היתי אוכל אותה לגמריי. 

פורסם
  • מחבר

דאוס אקס הוא DX12, זה פשוט יגיע שבועיים אחרי ההשקה המקורית. לגבי הטיטאנים.. במקור זה לא כרטיסי גיימינג, חד וחלק.

מי שרכש אותם בסכומים גדולים מאוד ואז בא וראה את 1070 - תאמין לי שהוא אוכל את הלב ובצדק.. אבל מה זה שייך ל NV ?

הם מתקדמים יפה מאוד מהשקה להשקה מבחינת ביצועים והרבה יותר טוב מ AMD בצריכת חשמל. אתה צריך להאשים את

אלה שקונים כרטיסים בסכומים שמגיעים בארץ ל 5000 שקל ומצפים שהכרטיס יחזיק בטופ עשר שנים.. זה לא ריאלי  :)

מי שקונה טיטאן לגיימינג אני אישית בכללי חושב שהוא צריך להתחיל לחשוב פעמיים על מה הוא מוציא כסף מאחר וזה כרטיס שמאבד

מהערך שלו אחרי שנה-שנתיים יותר מכל כרטיס אחר. זה לא נועד לגיימינג במקור, בגלל הכוח אנשים עם כסף - קונים ואז מתפלאים.

אתה תמיד יכול למכור את ה 970 יד שנייה ולהביא לך איזה 470\480 של AMD בתוספת לא רצינית בכלל.. אני יהיה הראשון שיקנה

כרטיס Vega וימכור את ה 1070 שלי במידה ויהיה יתרון יחסי שקורץ לי כמו הפרש ביצועים מטורף ב DX12 או משהו כזה.

הכול יכול להיות, רק ש AMD בינתיים מפסידים זמן ולקוחות.

פורסם

זה באמת לא בסדר שאנוידיה מוציאים כרטיסים וטכנולוגיות חדשות.  וממש לא בסדר שמפתחות משחקים מאפשרות לבעלי כרטיסים חדשים להינות מגראפיקה מתקדמת.

מה בסך הכל מבקשים, שהתעשייה תעמוד במקום 3 שנים מהרגע בו אתה רוכש כרטיס מסך, עד הרכישה הבאה שלך ?  :s07:

אגב מהבדיקות של gamegpu, דאוס אקס מאבד ביצועים ב-DX12 על כל הכרטיסים (אדומים וירוקים), כאשר סדרה 1000 של אנוידיה היחידה שבקושי מושפעת (מאבדת מעט מאוד fps).

פורסם

^אמרת יפה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של SyndromE

זה באמת לא בסדר שאנוידיה מוציאים כרטיסים וטכנולוגיות חדשות.  וממש לא בסדר שמפתחות משחקים מאפשרות לבעלי כרטיסים חדשים להינות מגראפיקה מתקדמת.

מה בסך הכל מבקשים, שהתעשייה תעמוד במקום 3 שנים מהרגע בו אתה רוכש כרטיס מסך, עד הרכישה הבאה שלך ?  :s07:

אגב מהבדיקות של gamegpu, דאוס אקס מאבד ביצועים ב-DX12 על כל הכרטיסים (אדומים וירוקים), כאשר סדרה 1000 של אנוידיה היחידה שבקושי מושפעת (מאבדת מעט מאוד fps).

כן רק מה שמוזר ז ש Fury X מאבד יחסית הרבה פריימים ב DX12. זה לדעתי המשחק עצמו או שהבדיקות לא מדויקות.

זה כרטיס בולט שאמור להראות דווקא שיפור ולא נפילה, ואם כבר נפילה.. אז לא כזו משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים