פורסם 2016 באוגוסט 119 שנים מחשב ראשי בחדר מחשב נייד בסלון הצלחתי להגיע למצב שרואים את המחשבים ב NETWORK ואז פשוט הלכתי לתיקייה ספציפית של סרטים שאני רוצה לשתף עשיתי קליק ימני ושיתוף עם HOMEGROUP זה עובד ובמחשב הנייד בסלון רואים את התיקייה ואפשר לנגן את הסרטים אבל שאני מנסה להעתיק קובץ אני רואה שהמהירות העברה עצמה לא עולה על 3 מגה לשניה וזה יקח חצי שעה להעתיק סרט לא הגיוני שככה זה צריך להיות מה אני עושה לא נכון? ראוטר TP LINK W9980 שאני מריץ SPEEDTEST בסלון אני מקבל 20-30 מגה לשניה דרך WIFI בזמן שהמהירות על המחשב היא 40 מגה ואם אני מביא את הנייד לחדר שלי המהירות עולה ל 36 מול הראוטר אני מניח שהמהירות העברת קובץ בין המחשבים צריכה להיות יותר גבוהה מ 3 מגה לשניה מה הבעיה פה? נערך 2016 באוגוסט 119 שנים על-ידי oxn35131
פורסם 2016 באוגוסט 129 שנים כשאתה עושה בדיקת מהירות ומקבל 20-30 אתה מקבל אותה ביחידות של MegaBit וכשאתה מוריד\מעביר קבצים זה נמדד בMegaByte. העניין הוא שעל כל MegaBit 8 בבדיקת מהירות אתה מקבל 1 MegaByte. כלומר אם אתה מעביר ב3 מגה בממוצע אזי המהירות התקינה הממוצעת שאתה אמור לקבל בבדיקת מהירות היא 24~ MegaBit שזה בערך מה שאמרת בגלל זה זה כן הגיוני. הדרך היחידה שאני יכול לעלות כדי לשפר את זה זה רק לשחק עם ההגדרות של הוויפי בראוטר
פורסם 2016 באוגוסט 129 שנים מחבר זה שיא הטכנולוגיה היום? העברת קבצים ב 3 מגה ? אפילו לא מספיק לנגן סרטים שהם קצת יותר כבדים יש בפרינג כל כמה שניות איזה אכזבה
פורסם 2016 באוגוסט 129 שנים תיבדוק באיזה מהירויות מתחברים מתאמי הרשת לרשת בשני המחשבים. בסטטוס של המתאם זה רשום. ברשת קווית מלאה ותקינה המהירות תהיה כ 8 מגה - תלויי בפיזור הקובץ על הכוננים. ואין שום קשר למהירות האינטרנט שלך. נערך 2016 באוגוסט 129 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 באוגוסט 129 שנים מחבר על המחשב בחדר 1Gbps על הנייד בסלון רק 72Mbps 72 שווה ערך ל 3-4 מגה ? שחיברתי בין המחשבים בכבל קיבלתי 10 מגה לשניה העברת קובץ נערך 2016 באוגוסט 129 שנים על-ידי oxn35131
פורסם 2016 באוגוסט 139 שנים 72 Mbps זה 8.58 MBps באלחוטי מקבלים פחות מקווי באחוזים לעומת המקסימום התאורטי. ראיתי מדריכים לנסות לשנות מ72 ל150.
פורסם 2016 באוגוסט 139 שנים מה מהירות החיבור כשהנייד ליד הנתב ? האם הנתב והמתאם מוגדרים לעוצמת שידור מקסימלי ? נסה לתחליף את ערוץ השידור בנתב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.