פורסם 2016 באוגוסט 99 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב ? וירטואליזציה וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, כבד\פרנסה. VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? RAID 0 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המפרט שאני הרכבתי הוא כזה: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1070 G1 מעבד Intel Core i7 6800K לוח אם תושבת 2011-3 Gigabyte GA-X99M-Gaming 5 דיסק SSD Samsung 850 EVO - 250GB X2 מארז NZXT H440 White קירור למעבד Corsair Hydro H115i Extreme Performance ספק כח 550W Antec 550W 80+ Gold EDG550 דיסק מכני HHD Western Digital WD20EZRZ 2 TB זיכרון ראם(כבר קנוי) Crucial Ballistix Elite 32GB Kit 2666 האם אתם הייתם משנים בו משהו ? מאחר וזו הבנייה הראשונה שלי אני אשמח לדגשים מאנשים מנוסים. האם אני צריך כבלים מיוחדים שלא נכללים במארז או בספק? תודה ! נערך 2016 באוגוסט 109 שנים על-ידי Trashold חוקים
פורסם 2016 באוגוסט 109 שנים במארז שנכנס לוח atx עדיף לוח atx ולא מיקרו, בדר"כ אזור הvrm משודרג קצת ויותר מרווח, לא משהו דרמטי. הספק טוב, קח בחשבון שלפעמים יש רעשים בסיבוב נמוך לפי מה שקראתי, מאז שהתחיל להכנס מיסב fdb שבעקרון שקט יותר, להרבה ספקים מכל החברות יש לפעמים כל מיני בעיות מוזרות, לא שאני ממליץ להחליף, לידיעה, לפי מה שרשמת השקט חשוב לך, תעקוב אחרי זה אחרי ההרכבה. אישית אני לא חובב קירורי מים, לא מצדיק את ההתעסקות, מה גם שלא יותר שקט מקירור אוויר טוב, נכון שמפנה מקום לאוורור, מצד שני אין זרימת אוויר קרובה ללוח, מומלץ שיהיו לפחות מאוורר מכניס אחד, מול הלוח אם אפשר ואחד מוציא. דעתי בלבד, יש הרבה עם קירור מים ומרוצים. המארז לפי מפרט מגיע עם 4 מאווררים, תוודא זרימה באזור הלוח במידה ויש רדיאטור.
פורסם 2016 באוגוסט 109 שנים מחבר ציטוט של none77 במארז שנכנס לוח atx עדיף לוח atx ולא מיקרו, בדר"כ אזור הvrm משודרג קצת ויותר מרווח, לא משהו דרמטי. הספק טוב, קח בחשבון שלפעמים יש רעשים בסיבוב נמוך לפי מה שקראתי, מאז שהתחיל להכנס מיסב fdb שבעקרון שקט יותר, להרבה ספקים מכל החברות יש לפעמים כל מיני בעיות מוזרות, לא שאני ממליץ להחליף, לידיעה, לפי מה שרשמת השקט חשוב לך, תעקוב אחרי זה אחרי ההרכבה. אישית אני לא חובב קירורי מים, לא מצדיק את ההתעסקות, מה גם שלא יותר שקט מקירור אוויר טוב, נכון שמפנה מקום לאוורור, מצד שני אין זרימת אוויר קרובה ללוח, מומלץ שיהיו לפחות מאוורר מכניס אחד, מול הלוח אם אפשר ואחד מוציא. דעתי בלבד, יש הרבה עם קירור מים ומרוצים. המארז לפי מפרט מגיע עם 4 מאווררים, תוודא זרימה באזור הלוח במידה ויש רדיאטור. תשמע אחי אני לא שמתי לב שזה micro.. איזה מזל שאמרת לי חח. הרדיאטור יושב בפתח העליון ובקדימה של המארז יהיו 3 המאווררים, ואחד מאחורה. תודה !
פורסם 2016 באוגוסט 109 שנים אוקי, נשמע בסדר. רצוי שתחכה לתגובה של כאלה שמתעסקים עם קירורי מים, לא מבין בזה.
פורסם 2016 באוגוסט 109 שנים חבל על הכסף שאתה מוציא על X99. לך על 6700K ולוח Z170, הקירור שבחרת מעולה.
פורסם 2016 באוגוסט 109 שנים מחבר לאחר בדיקה נוספת נשארתי עם הלוחות אם האלו. Gigabyte GA-X99-SLI MSI X99A SLI PLUS Gigabyte GA-X99-UD4 Asus X99-A/USB 3.1 Asus X99-A2 כולם עולים פחות או יותר 100 שח אחד מהשני. חוץ מ Asus X99-A/USB 3.1 שהוא יוצא הכי זול. אבל אני לא בטוח שאני יודע לבחור איזה מהם הכי טוב לי.. הלוח אם של ASUS הוא הכי עדכני מביניהם.. הלוחות אם שבשמם יש SLI זה אומר שהלוח אם מותאם ל SLI במיוחד? כי אם כן אני לא צריך זאת.. ואם כן, אז הבחירה שנשארת היא בין Asus X99-A/USB 3.1 לבין Gigabyte GA-X99-UD4. מה דעתכם? נערך 2016 באוגוסט 109 שנים על-ידי Trashold הוספה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.