עבור לתוכן

שאלות לגבי רכישת GTX 1080 בסינגפור

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אחותי יכולה לרכוש לי את הכרטיס בסינגפור ואני שוקל זאת.

1. איך זה הולך מבחינת המכס בשדה תעופה? צריכים להצהיר/לשלם?

2. האם למישהו יש בטעות מושג היכן מומלץ לרכוש שם את הכרטיס?

3. איזה דגם הכי מומלץ?

תודה.

פורסם

1. לפי החוק צריכים לשלם מע"מ (17%) אחרי הצהרה במסלול האדום. לא כולם אזרחים שומרי חוק, אבל זה לא קשור.

2 + 3. לא יודע...לא מכיר ספציפית את הגרסאות השונות. היסטורית, ASUS/MSI/GIGABYTE/EVGA עושות כרטיסים טובים, אבל אולי ב-1080 זה שונה.

4. (שלא שאלת אבל חשוב להזכיר) - אף אחד לא יתן לך אחריות אם הכרטיס יגיע לא תקין או יתקלקל, וזה כרטיס לא זול, אז קח בחשבון.

פורסם

EVGA החברה היחידה שאני מכיר שמכבדת אחריות בינלאומית, אולי כדאי לשקול ללכת בכיוון הזה מכיוון שאתה רוכש בארץ זרה.

פורסם

אני מתגורר בסינגפור. ה-GTX1080 הזול ביותר כאן (וגם זה שקניתי) הוא PALIT GTX 1080 SUPER JETSTREAM. הוא עולה כ-988 דולר סינגפורי (כ-2802 ש"ח לפי שער יציג) בבניין SIM LIM (לא זוכר באיזו חנות כרגע). לא התנסיתי איתו מספיק כדי לחוות דיעה, אבל הכרטיסים שלהם דיי טובים, והקירור הוא מסיבי. מבחינת אחריות אין לי מושג. לגבי מכס - כבר אמרו לפניי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המידע.

מה אתם ממליצים לי בכל זאת לגבי המכס?

האם זה משהו ששווה לקחת את "הסיכון" או שעדיף להצהיר/לשלם וזהו?

אני רואה שב-ksp אילת הכרטיס עולה בסביבות 3,300 ש"ח.

אולי עדיף...

פורסם

עדיף בהרבה.

פורסם

לקנות בחו"ל בשביל 500 ש"ח (לכרטיס של PALIT, אני הייתי מעדיף MSI/ASUS)?

אם תשלם מע"מ במכס זה אותו מחיר. אם לא תשלם מע"מ ויתפסו אותך זה גם קנס בנוסף למע"מ.

ואפילו אם היא תעבור על החוק ותקבל את הכרטיס ב-500 ש"ח הנחה... מה עדיף, כרטיס בלי אחריות של PALIT או כרטיס מ-KSP עם 3 שנים אחריות?

פורסם

הבדל קטן ביחס למחיר של הכרטיס

עדיף לרכוש בארץ, אחריות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים