עבור לתוכן

מחשב גיימינג

Featured Replies

פורסם

רב שלום

אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג לפרצוף.

למען האמת אין לי שום ניסיון בזה וזה המחשב הראשון שאני מרכיב.

רציתי לקבל קצת עצות לגבי דברים שאולי לא לקחתי בחשבון כשבחרתי את החלקים, או שיקולים חשובים שלא עשיתי ובעקבות זאת לא אנצל את מלוא ה"חוזק" של המחשב..

זה המפרט שבניתי עד כה:

לוח אם: MSI Z170A GAMING M5

כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming

זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12

מעבד: Intel Core i5 6600 Tray - האם עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את ה6600K? אני לא מתכנן OC אבל הוא 3.5GHz והרגיל 3.3GHz.

קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2

דיסק אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB

כרטיס רשת: Edimax EW7612PIN

ספק כוח: Antec 600W VP600P

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 - 6,000 כולל מסך

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, סרטים, גלישה באנטרנט

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD Black Ops III, Dragon Age: Inquisition, F1 2016

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K, מסך 27"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 (עדיף לשמור על השקט, אבל ביצועי המחשב חשובים לי הרבה יותר).

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 1/9/16

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB 3.1, USB Type C, DisplayPort, PCI E3

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג, תמיד טוב שתיהיה את האופציה. מעדיף יותר להשקיע בביצועים עכשוויים.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: האם אוכל להשתמש בFreeSync עם כרטיס מסך של Nvidia?

כל עצה ודעה תתקבל בברכה

אשמח גם לקבל הצעות מחיר!

שפע ברכות לעוזרים!

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם
  • מחבר

פליז?

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

תמלא את השאלון ותערוך את ההודעה שלך או שתפתח דיון חדש, יהיה לאנשים יותר קל לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים