עבור לתוכן

בקשת עזרה - מפרט למחשב עריכת וידאו וגרפיקה

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. מאד רצוי שלא.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, גרפיקה, (וגם קצת שימוש משרדי (Excel,Powerpoint)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות adobe השונות,  בעיקר פרימייר, אפטר אפקטס, אילוסטריטור. תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. סט מקלדת ועכבר אלחוטי, זול וטוב. מסך איכותי שיתאים לצרכי העבודה.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיד כשיהיה לי מפרט מוכן.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אם מבחינה מקצועית יהיה מה לשדרג, ויהיה נדרש, וכעת לא נכנס בתקציב, אז כן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין

תודה רבה לעוזרים!!!

פורסם

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=79309

שתי שאלות: 

שאלה ראשונה, אתה צריך הרבה מקום אחסון? כעיקרון שמתי לך ssd של 250 ג'יגה ועוד הארד דיסק של 2 טרה, סביר להניח שזה לא מספיק ברגיל לכל העבודות שיש לך אבל אם יש לך עוד איזה שרת או משהו שאתה יכול לשמור עליו דברים זה יעזור בלהוריד  קצת את המחיר. 

שאלה שניה, לגבי מסך, לא הכנסתי אחד למפרט בגלל שאני לא בטוח מה אתה מעדיף - כעיקרון הייתי ממליץ לך ללכת על מסך 4k מסוג ips שהוא הכי טוב מבחינת עבודת צבע, מצד שני יש אחד די טוב של Dell אבל הוא גורם לחריגה של 350 שקל מהתקציב כולל החריגה האפשרית (יוצר בערך 7850). בנוסף לכך הוא בגודל 23 אינצ ולא מספק מקום עבודה גדול (מכיר כמה אנשים שעובדים בגרפיקה וכאלה ומעדיפים מסכים בגודל 27-29 אינצ, כל ה ultra wide וכאלה) מה אתה מעדיף מבחינת גודל מסך ורזולוציה? 

פורסם

הייתי עולה קצת בלוח ולוקח ספק איכותי, לא את הספק הבסיסי ביותר שיש לחברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים