עבור לתוכן

המלצה על אוזניות איכותיות למוזיקה?

Featured Replies

פורסם

אני צריך אוזניות איכותיות (+נוחות) לשמיעת מוזיקה. כמובן שאוזניות קשת (גדולות)..

עדיפות עם באסים טובים ושמיעה נקייה..

יש לי תקציב של 500-600 שקל לזה..

מה אפשר להביא במחיר הזה?

פורסם

האוזניות צריכות להיות ניידות?

לאיזה מכשיר אתה מתכוון לחבר אותן?

האם חשוב לך שיהיו אטומות לרעשים מבחוץ (ושלא תפריע לכל מי שסביבך)?

פורסם
  • מחבר

היי etal

הם לא צריכות להיות ניידות.. זה למשרד בלבד.

אני מחבר אותם ל-iMac

ולא דחוף לי.. רק חשוב לי שיהיה סאונד טוב ושיהיה אוזניות מחומר איכותי שלא מתבלה ברגע..

פורסם

באוזניות פתוחות אלו מומלצות

https://www.amazon.com/Philips-SHP9500-Precision-Over-ear-Headphones/dp/B00ENMK1DW

לגבי סגורות לmassdrop יש עכשיו מחיר מעולה על Akg שהן רמה מעל מה שאר ההצעות פה אבל אחרי משלוח ומס זה מותח טיפה את התקציב

https://www.massdrop.com/buy/akg-k553-pro-studio-headphone

פורסם

ה-553 מצויינות (לפי חוות דעת של אנשים וביקורות לא שמעתי אותן), מנגד הן ענקיות וסביר שיקח מעבר לחודש עד שיקבל אתן.

ה-SHP9500 אוזניות מדהימות לטעמי למחירן, עם נוחות ללא תחרות, רק שדליפת הסאונד שבהן היא מקסימלית, הדרייבר שלהן

חשוף לחלוטין מצידו החיצוני.  

אוזניות אלגנטיות ועדינות למראה, סופר נוחות עם דגש על באס איכותי וביצועים יחסית טובים לכל אורך התדרים שלא זקוקות לשום

הגברה מיוחדת יכולות להיות ה-MDR-1A של סוני, חורגות קצת מהתקציב אבל כרגע במחיר נמוך למדי מתחת ל-700 שקלים.

יש אותן בשני צבעים לבחירה.

תמיד קניית אוזניות ללא האזנה מוקדמת היא מעט מסוכנת, אבל ה-MDR זו יחסית קניה בטוחה כי היא קולעת לטעם המיינסטרים.

אופציה נוספת היא ה-M50X של אדיו טכניקה גם כן בחריגה של כ-100 שקלים, אני אישית חושב שהן אופציה פחות טובה מה-MDR לטובת

האזנת "פאן", כי הן הרבה פחות נוחות, וגם יכולות להיות קשות להאזנה ממושכת.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

איך כן אפשר לבדוק אוזניות לפני הרכישה שלהם?

נגיד שאני רוצה את ה-MDR כמו שהמלצת פה..

1) יש אפשרות להביא אותם בארץ?

2) עד כמה הם איכותיות ברמת הסאונד? וגם שהסאונד לא ידלוף החוצה? וגם כמה הם נוחות לשמיעה ממושכת?

פורסם

לא חושב שניתן להשיג אותן בארץ, וגם אם כן המחיר יהיה כנראה יקר משמעותית. אין סיבה שלא להזמין אותן מאמאזון, המחיר כולל

הכל עד הבית, ומגיע תוך מספר ימים עם שליח. יש לך גם לא פחות מחודש להתחרט ולהחזיר\להחליף.

1.הן מאוד נוחות, כמו שתי כריות מפנקות לאזניים. אין בעיה להאזין להן במשך שעות רצופות.

2.הן אזניות איכותיות ביחס למחירן, כמו שציינתי יש להן חתימת סאונד שמתאימה לרוב האנשים המוחלט, עם

דגש מסויים על הבאס אבל לא כזה שחסר שליטה ומעפיל על שאר התדרים כמו הביטס או הסוני XB950.

יש להן סאונד רך ונעים, לא דוקר ומכאיב, אזניות "fun/laid back" לגמרי.

יש להן מעט דליפת סאונד כמו רוב האוזניות שאין להן בידוד רעשים אקטיבי, אבל לא משהו מאוד

מורגש וסביר שלא יפריע אלא אם אתה עובד בספרייה ושומע בווליום גבוה.

בכל מקרה אוזניות מבודדות רעשים ברמה הזו של ה-MDR זה סיפור הרבה יותר יקר. וגם יש הרבה אנשים

שטוענים שהבידוד הרעשים האקטיבי פוגע בסאונד בצורה מסויימת, אני בטוח שהיית מאוד מרוצה מאזניה

בסגנון ה-QC25 של BOSE שמבודדת רעשים, אבל זו כבר עולה בערך כפול מהתקציב שלך.

נערך על-ידי Roy.T

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ממליץ בחום על :

philips fidelio l2

או על   beyerdynamic dt770

http://passionforsound.lachlanfennen.com/wp-content/uploads/2015/06/Fidelio-L2-0270.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים