עבור לתוכן

GTX 1060 SLI OR GTX 1080 ??

Featured Replies

• תגובות 45
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני רק שאלה של תם, או זה שאינו יודע לשאול:

רכשת באנגליה באותו מחיר כמו של ישראל. מהי פה הנפקא מינה ?

פורסם

רשע ?  אולי פספסתי משהו... ?  ואם כן תסביר לי במטותא.

עריכה: עכשיו ראיתי, הקירור מים זה מה שחיפשת.

אם כן אשמח להסבר מה קירור המים משפר, שתמורתו כדאי לתת עוד 800 ש"ח יותר

לעומת ה- MSI armor (כ 20-25% למחיר) ובהנחה שרוכשים בארץ.

לקט דוגמאות:

http://www.tms.co.il/product/16122

Asus strix ב- 3764 ש"ח

http://startpc.co.il/

MSI armor ב- 3499 ש"ח (תמונה מטה)

3499.jpg

פורסם

קריר יותר ושקט יותר, מעולה לOC או אפילו בסטוק.

פורסם

כן, אבל האם זה שווה 800 שקל?

פורסם

והנה חזרנו לעניין עלות תועלת שמככב בכל הת'רדים לאחרונה.

:kopfpatsch:

פורסם

וטוב שככה, עלות תועלת זה בערך הדבר היחיד שיש מעבר לביצועים נטו.

פורסם

לא כשמדברים על קירור מים

אם תסתכלו על כל מערכות קירורי המים תגלו יחס הזוי של עלות לתועלת אבל כנראה שמי שמשקיע בכך לא אכפת לו מהיחס הזה.

לא כולם רואים את העולם דרך העיניים שלכם, אני למשל מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים על רכיבים כך שיתאימו לצבעים מסויימים של המערכת שלי.

יש כאלה שמוכנים להשקיע מחיר של מחשב גיימינג לא פראייר בשביל שהמחשב שלהם יהיה מקורר באמצעות מים.

עולם הPC הוא לא שחור ולבן ואין כאן רק עניין של עלות אל מול תועלת יש סיפור שלם מאחורי כל אדם ואיך הוא מחליט שהמחשב שלו יראה ויעלה.

מקווה שתבינו את זה ותפסיקו לבקר אנשים שמשלמים יותר מהמחיר הכי זול בשוק כי הם רוצים משהו קצת שונה מכם.

פורסם

^ זה לא מדוייק..

כל מי שהולך על RX480 או GTX1060 - הולך על עניין של עלות מול תועלת, לשם כך הכרטיסים האלה נולדו.

לתת גיימינג מספיק איכותי במחיר שווה לכל כיס.

מי שהולך על GTX1080, אז אצלו להשקיע על קירור מים עוד כמה מאות שקלים באמת לא ישנה דבר.

פורסם

הראו כבר במספיק ביקורות שהקירור כמעט ולא משפיע על תקרת ה-oc עבור pascal.

FE וקירור עם שלושה מאווררים יתנו אותו דבר (תחת הגבלות המתח הקיימות היום)

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם
ציטוט של Idanh

^ זה לא מדוייק..

כל מי שהולך על RX480 או GTX1060 - הולך על עניין של עלות מול תועלת, לשם כך הכרטיסים האלה נולדו.

מי שהולך על GTX1080, אז אצלו להשקיע על קירור מים עוד כמה מאות שקלים באמת לא ישנה דבר.

רק שפותח הדיון קנה 1080

פורסם
ציטוט של Idanh

^ זה לא מדוייק..

לא נכון, פשוט לא נכון, כל אחד וההעדפות שלו בדיוק כמו שהוא אמר, יש אנשים שישקיעו 3000 שקל על קירור\מראה\בנייה, וכשיגיעו לשלב הבחירת כרטיס מסך פשוט יקנו לפי הצורך שלהם, וזה יכול להיות גם 1060, אני חבר במספיק פורומים בעולם לראות שזה קורה הרבה.

ראיתי בניות ומודים בעלויות פסיכיות ובמאות שעות השקעה, עם חומרה סבירה.

זה מאוד אינדיבידואלי, המיינסטרים הוא מיינסטרים כמובן, אבל לגבי אנשים שאוהבים מודים\בניות\קירור מים אין שום קשר למיינסטרים ולבחירות שלהם.

פורסם

^ אהה ברור... יש גם אנשים שיקחו לוח אם פצצה, מעבד הכי חזק שיש, 128GB זיכרון ויקנה כרטיס מסך GT610... למה? כי אינדיבידואלית בא לו - אז שיבושם לו.

אנשים שהולכים על 1080 יודעים שהם הולכים לשלם כסף טוב, אז מה זה כבר לשלם עוד קצת יותר בשביל איזה קירור או עיצוב מיוחד?

אנשים שהולכים על 1060 יודעים שהם הולכים לקחת כרטיס בינוני (ביחס ל 1080) והם קונים את זה כי זה מספיק להם והם לא רוצים לשלם יותר.

ויש גם את האינדיבידואל הלא חכם ממש שיעשה קניה לא ברורה בעליל... ולמה? אנערף למה... ^_^

פורסם
ציטוט של Liquid-Love

רק שפותח הדיון קנה 1080

הוא קנה 1080 כי נאמר לו שאין SLI ב 1060... אתה מוזמן לראות את הפוסט הראשון לפותח הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים