עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך למחשב מותג

Featured Replies

פורסם
ציטוט של Moon-Mage

אל תקנה מחשבי מותג היא המסקנה המתבקשת.

וכולנו רצינו Alienware בשלב כזה או אחר בחיים - אפשר תמיד לקחת את Aurora הכי זול שלהם ולתקוע בו 1080.

• תגובות 36
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר עידן ותודה על ההמלצה מון מאג'. ככל הנראה אני יותר ויותר הולך באמת לכיוון של ה1060 מיני כהמלצתך עידן. השאלה, האם בכל זאת, אופציה של לקנות מארז חדש שיתאים ל1080 ולהעביר את כל החומרה אליו, היא בעייתית מבחינת האחריות של דל ובחינת נזק לרכיבים?

אגב, הורדתי עכשיו Battlefront של EA  והGTX745  לפחות על פי מה שכתוב בהגדרות. מריץ אותו על Ultra  ! והמשחק רץ יחסית חלק ונראה יפייפה ומאוד חד! איך זה יכול להיות? אני ממש מבולבל. אני הבנתי שהוא כרטיס חלש, האם זה בעצם מייתר את הצורך בשדרוג הכרטיס?

פורסם

חלש הוא מושג יחסי.

אתה יכול לקנות מארז וספק ולהעביר אליהם, מה זה אומר על האחריות? רק דל יודעים, תנסה לברר מולם. 

פורסם

אם ה GTX745 עוד עושה את העבודה ואתה מבסוט... תשאר איתו :)

ברגע שתנסה להריץ משהו ולא תצליח, או שתריץ אבל יעבוד לא כמו שאתה רוצה - תשדרג.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של Idanh

אם ה GTX745 עוד עושה את העבודה ואתה מבסוט... תשאר איתו :)

ברגע שתנסה להריץ משהו ולא תצליח, או שתריץ אבל יעבוד לא כמו שאתה רוצה - תשדרג.

ציטוט של Moon-Mage

חלש הוא מושג יחסי.

אתה יכול לקנות מארז וספק ולהעביר אליהם, מה זה אומר על האחריות? רק דל יודעים, תנסה לברר מולם. 

תודה שוב לכלכם על התגובות. 

עידן, מסתבר שהפרזתי בכח של הכרטיס הישן שלי חח. שמתי לב שאני משחק בBF4 ושם אותו על Ultra, המשחק נהייה מאוד מסורבל ומקוטע כזה... ושאני מחזיר לDefult שזה Meduim, המשחק רץ חלק. ממש חלק. מעבר לזה גם השיפור בגרפיקה ממש לא מורגש בכרטיס הזה בין המדיום לאולטרה. 

אני שוקל לעשות מה שMoon Mage  הציע ובאמת פושט לקנות מארז חדש וספק חדש ולהביא את ה1080.  או שבאמת ללכת על העצה השניה שלכם וללכת על ה1060 שיחסוך לי החלפת מארז וספק. העניין הוא, שאני לא רוצה להתפשר על האיכות של הגרפיקה של המשחקים שאני משחק בהם. אני רוצה להנות מהגדרות מקסימליות ככל הניתן, ומוכן להשקיע כמה אלפים טובים בשביל זה.  זו השקעה לטווח ארוך מבחינתי. כרטיס חזק כמו 1080 יריץ משחקים חדשים בהגדרות מקסימליות לפחות בשנתיים- שלוש הקרובות. השאלה שלי, כי התקשתי להבין זאת ממכם ,  האם ההבדלים בין ה1060 ל1080 משמעותיים מאוד?  האם ה1060 יענה על הדרישות שלי לעלות את המשחק באטלפילד 1 שיצא באוקטובר  על ההגדרות מקסימליות? כי אם כן, זה מצויין.

פורסם
ציטוט של Tsachi E

תודה שוב לכלכם על התגובות. 

עידן, מסתבר שהפרזתי בכח של הכרטיס הישן שלי חח. שמתי לב שאני משחק בBF4 ושם אותו על Ultra, המשחק נהייה מאוד מסורבל ומקוטע כזה... ושאני מחזיר לDefult שזה Meduim, המשחק רץ חלק. ממש חלק. מעבר לזה גם השיפור בגרפיקה ממש לא מורגש בכרטיס הזה בין המדיום לאולטרה. 

אני שוקל לעשות מה שMoon Mage  הציע ובאמת פושט לקנות מארז חדש וספק חדש ולהביא את ה1080.  או שבאמת ללכת על העצה השניה שלכם וללכת על ה1060 שיחסוך לי החלפת מארז וספק. העניין הוא, שאני לא רוצה להתפשר על האיכות של הגרפיקה של המשחקים שאני משחק בהם. אני רוצה להנות מהגדרות מקסימליות ככל הניתן, ומוכן להשקיע כמה אלפים טובים בשביל זה.  זו השקעה לטווח ארוך מבחינתי. כרטיס חזק כמו 1080 יריץ משחקים חדשים בהגדרות מקסימליות לפחות בשנתיים- שלוש הקרובות. השאלה שלי, כי התקשתי להבין זאת ממכם ,  האם ההבדלים בין ה1060 ל1080 משמעותיים מאוד?  האם ה1060 יענה על הדרישות שלי לעלות את המשחק באטלפילד 1 שיצא באוקטובר  על ההגדרות מקסימליות? כי אם כן, זה מצויין.

לא זוכר אם דיברנו על המסך שיש לך בבית...

אם אתה מתכוון גם לשדרג את המסך שלך ולהביא משהו שתומך משהו שמעל ל 1440p... אז 1080 זה בהחלט הכיוון.

אם לא והמסך הנוכחי שלך נותן במקסימום רזולוציה 1080p, אז ה 1060 יתן לך אחלה ביצועים גם באולטרה ואתה תהיה מבסוט אש (ולפי דעתי גם לא תצטרך להחליף את המארז או את הספק...)

פורסם

צא מנקודת הנחה שעוד שנתיים הX60 שיעלה גם באזור ה1400 כנראה יהיה טוב לפחות כמו ה1080 אז בכל מקרה תוכל לשדרג ולהנות מביצועים מצוינים לאורך 4+- שנים

פורסם
  • מחבר

עידן תודה שוב על המענה, זה המסך שלי :

https://www.amazon.com/Dell-UltraSharp-U2312HM-IPS-Monitor/dp/B005LN1JEC

זה בסדר או צריך לשדרג? המסך הזה כבר בן איזה 4 שנים פלוס מינוס. 

מון מאג תודה על המענה אך לא הבנתי אותך, אתה ממליץ לי לחכות עוד שנתיים? 

פורסם
ציטוט של Tsachi E

עידן תודה שוב על המענה, זה המסך שלי :

https://www.amazon.com/Dell-UltraSharp-U2312HM-IPS-Monitor/dp/B005LN1JEC

זה בסדר או צריך לשדרג? המסך הזה כבר בן איזה 4 שנים פלוס מינוס. 

אם לשדרג או לא - זה כבר עניין שלך.

המקסימום של המסך הזה הוא 1080p - קניה של GTX1080 זה OVERKILL עבור מסך שכזה.

מובטח לך שעם GTX1060 / RX480 - אתה תקבל את המקסימום איכות על רזולוציה FHD (כלומר 1080p) לעוד ים זמן...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Idanh

אם לשדרג או לא - זה כבר עניין שלך.

המקסימום של המסך הזה הוא 1080p - קניה של GTX1080 זה OVERKILL עבור מסך שכזה.

מובטח לך שעם GTX1060 / RX480 - אתה תקבל את המקסימום איכות על רזולוציה FHD (כלומר 1080p) לעוד ים זמן...

אוקיי שכנעת אותי . הבחירה בין לשדרג כרטיס מסך במחיר סביר שייתן לי אחלה ביצועים ולסגור עניין, לבין לשדרג כרטיס מסך במחיר כפול + מארז+ מסך + ספק כח + איבוד וודאי של האחריות הארוכה של השנתיים שנשארה לי מדל.. זה די ברור מה עליי לבחור לא? :) 

השאלה היא איזה 1060 עליי לקנות? יש כל כך הרבה סוגים ואין לי מושג מי נגד מי ומה ההבדלים כלל..

אגב, אני בטעות מדדתי והבאתי לכם מידות בכלל של ההארד דיסק במקום של הכרטיס מסך (אז אני מקווה שלא התייחסת לזה וזה עדיין רלוונטי למארז שלי?), רק ממחיש לכם כמה אני בור בחומרה 9_9

אז באמת תודה לכם ובמיוחד לך עידן  על העזרה.

נ.ב

ה1060 נחשב קפיצה משמעותית מה745 gtx  שיש ברשותי?

פורסם

^ עד שכבר החלטת נכנס עוד כרטיס מסך למשוואה.. ה RX470, יותר זול ויתן לך ביצועים מצויינים ב FHD (אם אתה בונה על VR בעתיד, אז תחזור חזרה ל RX480/GTX1060)

אם אין לך בעיה להשקיע - לך על ה 1060 - כרטיס פצצה..

אז איזה כרטיס לקנות? עניין של כמה כסף ומידות של המארז, בסופו של דבר הצ'יפ הוא של nVidia הסוגים זה החברות השונות שדואגות לגופי הקירור ולפלסטיקה של הכרטיסים..

לכל כרטיס יש את המידות שלו, תמדוד את הכרטיס הנוכחי שלך, וכמה עוד נשאר לך אקסטרה עד שאתה מגיע לברזל שמפריע.

זהו... שיהיה בהצלחה :)

פורסם
ציטוט של Tsachi E

נ.ב

ה1060 נחשב קפיצה משמעותית מה745 gtx  שיש ברשותי?

מאוד משמעותית... אתה תרגיש הבדל רציני מאוד.

פורסם
  • מחבר

-כרטיס הוא 16 ס"מ אורך על 6-8 רוחב. כל האורך של המארז עצמו זה 40 ס"מ כך שאקסטרה עד לברזל נשאר לי 24 ס"מ.

-  דיברתי עכשיו עם דל. יש לי באמת אחריות מלאה לעוד שנתיים. הם הסבירו לי ששידרוג כרטיס מסך שלא דרכם, משאיר לי אחריות על שאר הרכיבים במחשב כרגיל, אך לא על כרטיס המסך ונזק שייגרם בישירין או בעקיפין למחשב או אחד מרכיבי החומרה שלו כתוצאה מהכרטיס.

אם אתקין את הכרטיס דרכם, זה משאיר לי אחריות מלאה על הכל כמובן, גם על הכרטיס ועל כל נזק שייגרם כתוצאה מהרכבתו במעבדה שלהם. הבעיה? דל עובדים עם "יעל פתרונות", חברה שאין עליה כמעט מידע באינטרנט והמידע היחידי הוא ביקורות שליליות מאוד.  יש טענות קשות  על השירות האיטי והמסורבל וגם טענות אחדות על נזק שנגרם במעבדה שלהם למחשבים של כמה לקוחות. גם כאן בפורום אחד החברים   דיווח שגרמו לו לנזק. כמו כן, אין ליעל פתרונות  אתר אינטרנט  נורמלי עם קטלוג כזה או אחר עם מחירים.

יצא לי כבר לדבר איתם פעמיים,  מאוד לא אדיבים. עכשיו שהתקשרתי לגבי כרטיס, אמרו שאני צריך להתקשר למכירות, וכלל לא טרחו להעביר אותי. אמרו במידה ואני מעוניין הם מזמינים את הכרטיס מחו"ל, וזה 15 יום המתנה, אחר כך אני צריך לנסוע פיזית למעבדה בהרצליה להפקיד את המחשב להתקנה, וזה עוד שבוע המתנה, ואז שוב כמובן, לנסוע חזרה למעבדה ולקחת את הכרטיס. אשמח לשמוע מה דעתך?

-אפשרות אחרת, יותר קורצת לי, שאקנה  את הכרטיס בעצמי מאחד החנויות המומלצות כאן באתר, הכרטיס אמור להגיע חדש ולא מחודש. אטום, ועם אחריות של החנות, כך שלא אמורה להיות כלל בעיה. ויש לי חבר טוב שיוכל להרכיב לי את הכרטיס.

אלא אם כן, אחד מחברי הפורום גר כאן בסביבה? ( רחובות - נס ציונה) ויוכל בטובו לעזור לי להרכיב את הכרטיס? בבית שלי או שאגיע לבית שלו? בתשלום כמובן ! כמה שירגיש לנכון שהוא צריך לקבל על העבודה והבדיקה לאחר מכן שהכל עובד כשורה,  שיגיד לי. כל עוד זה נשמע סביר אין בעיה

פורסם

פחחחח... קטע, אני רחובותי.

דבר איתי בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים