עבור לתוכן

שאלה שאולי תעזור למישהו שרוצה לקנות GTX1080 במחיר מוזל

Featured Replies

פורסם

אני אמנם קניתי בסוף כרטיסים של MSI אבל יש לי עדיין PREORDER פתוח במחיר מאוד נמוך באמאזון שביצעתי לפני מספר שבועות ושקלתי לבטל , אמור להגיע בשבועיים הקרובים למלאי שלהם ולהשלח אליי .

מישהו מעוניין בEVGA GTX 1080 FTW במחיר שפוי יחסית לארץ ? ( יעלה בערך כמו לקנות אותו בKSP אילת שאני רואה שהביאו לפני כמה ימים וכבר הכל נחטף ) 

אני יכול בכל מקרה לקנות אותו ולמכור ברגע שיגיע לארץ ( לא מבקש ממישהו לשים כסף מראש )

פורסם

שלח לי מחיר בפרטי

עריכה: 1500 הודעות :rolleye0018:

פורסם
  • מחבר

כמו שכתוב בחוקי הפורום , זוהי לא זירת מכירה , רק מעוניין לבדוק אם לבטל או להשאיר את ההזמנה עבור מישהו שמעוניין בכרטיס כי העלו את המחיר ב80 פאונד מאז שהזמנתי , אמאזון פשוט מקבלת את הסטוק רק בתחילת אוגוסט .

Monopoly , אני אשלח לך בפרטי בכל מקרה . 

פורסם

אשמח אם תפרט מחיר וכו

פורסם
  • מחבר

זה יוצא טיפה יותר מ-3500 ש"ח אחרי כל המיסים והמשלוח ככה שזה כבר 500 ש"ח יותר זול מלקנות "רגיל" ובערך כמו מחיר אילת ובגלל שהשירות של EVGA הוא בינלאומי אז גם מבחינת אחריות לדעתי אנחנו מכוסים .

יכול להיות שיצא בסוף יותר זול אם שער הלירה שטרלינג לא יעלה חזרה ( פשוט נראה שהוא מטפס חזרה באיטיות )

פורסם

לפותח השרשור, כל הכבוד על האכפתיות והמחשבה על החברה. אם רק כולנו נזכור להתנהג כך כל יום שעה שעה כלפי הסובבים אותנו, נהיה במקום אחר לחלוטין ולטובה. 

פורסם
  • מחבר

בכיף :hi:

אם מישהו מעוניין אני רואה שנשאר אחד בKSP לגונה אילת אם יש לכם חברים כרגע באילת .

עכשיו אם מישהו יכול לעזור לי לקנות HB SLI BRIDGE עם מרווח של סלוט 1 בין הכרטיסים , NVIDIA לא שולחים לישראל וגם EVGA לא , פניתי לשתיהן , הישועה לא תגיע משם .

פורסם

מצאתי באיביי במחיר של 950 שקלים, מניח שזה לא יעזור כל כך. יש באמאזון במחיר של כ40 דולר, מניח שעם משלוח זה יעלה בערך 300 400 שקל

פורסם

אתה יכול לרכוש את זה כולל שליח עד הבית דרך BUYAMERICA ב288 שקלים

פורסם
  • מחבר

טוב , חזר למלאי באתר של NVIDIA , הזמנתי ושלחתי לכתובת שלי בBUY2USA , יקח איזה שבועיים פלוס מינוס עד שזה יהיה אצלי .

אני מעדיף את EVGA כי יש לו קווים נקיים יותר אבל לא נורא ,מקסימום נפרק אותו ונצבע לפי צבעי המערכת .

פורסם

הדרעק הזה (של NV) לא תואם ל-WB של EKWB...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של captaincaveman

הדרעק הזה (של NV) לא תואם ל-WB של EKWB...

דווקא לבלוקים של הMSI הוא תואם :$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים