עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד לגיימינג קל 3500~

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?200 שח לכל כיוון

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח לכל כיוון

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בסגנון Lineage 2, וכמובן ללימודים (word excel etc)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של המסך

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אבל כמובן של משחקים לא כבדים מדובר במשחקי MMORPG

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7? רצוי שיהיה שקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז רצוי תא\ראשון\חולון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש\חודשיים קרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא זה נייד P:

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: רצויה אפשרות לקנות עם אשראי בתשלומים (רצוי 10 תשלומים)

מצאתי כאן בפורום את המחשב הזה אבל מספר התשלומים המקסימלי הוא 3

http://www.laptop4u.co.il/Product/36144714/מחשב-נייד-Lenovo-IdeaPad-700-15-80RU005FIV

פורסם

note : להרבה ניידים יש אפשרות לשדרוג ראמ לעוד DIMM נוסף .רק אומר.

מבחינת מחשב מצאתי את זה http://www.newpc.co.il/items/869269

Intel core i7 5500u

8gb ram (can be upgraded to 16) 

Nvidia GTX 950m

זה אמור להיות נחמד ביותר לגיימינג קל ונמצא באזור חיוג של התקציב שלך..

פורסם
  • מחבר

נראה מעולה אבל לא ראיתי שם שום מידע על סוללה לא שאני מבין בזה אבל אפשר לסמוך על זה?

ועוד שאלה קטנה לא עדיף להוסיף כמה שקלים בשביל זכרון ddr4?

פורסם

לגיימינג הדבר הכי חשוב זה הכרטיס מסך כמובן וזה הכרטיס מסך הכי טוב שתוכל להשיג בלפטופ בתקציב שלך..

בקשר לסוללה ידוע שהמעבד Core i7 זולל סוללה בלפטופים בגלל ה hyperthreading ,אבל אפשר להכנס לביוס ולכבות את הפיצ'ר הזה וגם לכבות כמה ליבות וגם את הכרטיס מסך לצורך חיסכון בסוללה בזמן שאתה לא צריך גיימינג או שאתה רחוק ממטען.. רוב הלפטופים לגיימינג גם לא בתקציבים גבוהים יותר לא יוכלו לשחק יותר מ3 שעות רצוף לדעתי.

סך הכל מחשב עם core i7 וגם GTX950M נשמע די טוב גם בישביל כל מיני תוכנות שצריכות כוח מעבד וגם גראפי לתקציב הזה. אולי אם תמצא אחד עם i5 אולי אפילו תוכל לרדת במחיר :) 

אבל אם לא אז פשוט תכבה את hyperthreading כי גם ככה אין לזה הרבה השפעה על משחקים אלה אם אתה תשתמש בתוכנות שצריכות כוח עיבוד. אנסה למצוא משהו אחר עם מעבד פשוט יותר.

עריכה :

קראתי חוות דעת על הלפטופ ואומרים שבשימוש רגיל (במצב default של המחשב, ז"א שכל הליבות והכרטיס מסך פועלים) חיי כ5 שעות בפעילות. אז אני משאר שבfull load  של גיימינג אולי שעה שעה וחצי אז הייתי ממליץ להשאר קרוב לשקע ובמידה ואתה יוצא לכבות כמה ליבות לצורך חיי סוללה ארוכים יותר.

נערך על-ידי MekoPelet

פורסם

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18407 

מעל התקציב אבל מעבד פשוט יותר עם DDR4 וכרטיס מסך טוב יותר.

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15966

הרבה מתחת לתקציב אבל מעבד פשוט יותר עם DD3 וכרטיס מסך פחות טוב פחות דיסק קשיח גם.

לא יודע כמה הם טובים או לא כי לא בדקתי אותם כמובן אבל מבחינת חומרה אלו וגם מה שפרסמתי קודם סבבה לגמרי.

מה שפרסמתי בתגובה הזאת רק מראה לך את ההבדל כשאתה עולה ברמה של הכרטיס מסך ויורד ברמה של כרטיס מסך ושם זה בין לבין עם מעבד חזק יותר מאלו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על האפשרויות 

למרות שאני חובב לנובו יותר מאשר טושיבה אבל עד כמה הוא באמת יותר טוב מטושיבה כי לטושיבה קיים גם 8ssd נכון זה לא הרבה אבל זה יאפשר לי להתקין שם את המשחק העיקרי 

פורסם

זה לא באמת SSD ואין לך גישה ל8GB האלה. הם חלק מהכונן המכני שנועד לשפר ביצועים.

פורסם

מה שכן שים לב שהטושיבה מגיע עם חלונות 8.1 ועד סוף חודש ההורדה של חלונות 10 בחינם נפסקת שלדעתי 10 יותר טוב (7 עדיין טוב יותר מהאחרונים לדעתי)

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי לגבי הזיכרון אבל האמת אני הייתי מעדיף לחסוך על חלונות כי יש לי את 7 ו10 בדיסק

אבל את הטושיבה אהבתי יותר מה הביקורות אומרות עליו 

פורסם

ראיתי ביקורות טובות אבל רק הסוללה כנראה קצת בעייתית אלה אם אתה תוכל להסתדר עם4-5 שעות עבודה למרות שכמו שאמרתי ניתן "להוסיף" עוד זמן עבודה ללפטופ כשאתה לא צריך אותו לגיימינג וגם יש לו אפשרות להגדלה זכרון RAM שזה פיצ'ר טוב מבחינתי.

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם לנובו שניסיתי למצוא אתר ביקורות (לא ישראלי) וכל האתרים מראים גירסא עם I7 ו 16 ראם לא הצלחתי למצוא את הגירסא שפורסמה פה ואפילו לגירסא היותר טובה יש בעיה גדולה של התחממות.

דווקא אני עכשיו עם מחשב נייד שלי כבר 5 שנים עבר הרבה כולל שנתיים בצבא בלי שום תקלה אבל הגיע הזמן לשדרג

נערך על-ידי NikkieMotors

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על היעוץ הזמנתי לנובו, נמצא ברשותי כבר יומיים.

מאוד מרוצה, מריץ לי GTA 5 על גבוה חלק :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים