עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך למערכת קיימת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני מבקש עזרה בקשר החלטה לקניית כרטיס מסך.

היפרט התכני של המחשב שלי האו:

1)i3 6100

2)לוח אם asus 110m-a 

3)kingstorm hyperX 8gb

4) ספק seasonic 520w

אני רוצה להוסיף כרטיס מסך asus gtx 970 strix.

האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי?

בבקשה עזרה.

פורסם

מתאים? כן בהחלט.

השאלה היא למה את מעוניין בכרטיס מסך מהדור הקודם בכלל, גרסה טובה של 970 עולה כ1700 ש"ח כשהRX480 עם אותם ביצועים בבערך 1400ש"ח וגם זה כרטיס מהדור החדש.

הכרטיס הבא של NVIDIA ה-GTX1060 יוצא ב19 לחודש והחברה מבטיחה ביצועים גבוהים יותר מGTX980. במידה וזה נכון כמובן זאת תהיה הקניה החכמה יותר פה.

פורסם
  • מחבר

רגע אתה אומר שאני יכול לנצל ב100% מכרטיס מסך גם אם הלוח אם והמעבד כן??

אני שואל בישביל להיות בטוח.

פורסם

100% כניראה שלא, כפול ליבה יגביל GTX970 במספר משחקים שצריכים כוח עיבוד מהמעבד, אבל זה עדיין יהיה טוב יותר מכרטיס חלש יותר עם אותו מעבד.
אם אתה קונה חדש אני בדעה של maco, לך על 480 או 1060, אולי אפילו להמתין למשהו כמו ה 1050GTX או ה 470, יש שניה יש לך GTX970 במחירים טובים יחסית בפחות מאלפייה.

פורסם
  • מחבר

אורי תודה אל העצה אבל אני צריך את הכרטיס מסך gtx970.

-אם אני רוצה לנצל ב100% מהכרטיס מסך מה אני צריך לשפר?

מצטער אני לא יודע אך לשנות את הכותרת.

פורסם

מעבד חזק יותר נניח משהו כמו I5 6500 ומעלה, זה ילך טוב עם GTX970.

פורסם
ציטוט של inan182

רגע אתה אומר שאני יכול לנצל ב100% מכרטיס מסך גם אם הלוח אם והמעבד כן??

אני שואל בישביל להיות בטוח.

ראיתי פה בפורום מישהו העלה דיון\סרטון על "צוואר בקבוק של מעבד" ומסתבר שבכל המשחקים שהם אינטנסיבים על הכרטיס מסך כל הדורות החדשים יותר לא יעשו צוואר בקבוק משמעותי.

במשחקים שהם אינטנסיבים על המעבד כמו ARMA3 כנראה שכן יהיה אבל לרוב לא כלכך או לא מורגש בכלל . אם אני לא טועה הסרטון ההוא היה על GTX 1070

נערך על-ידי MekoPelet

פורסם

*שליחת הודעה מתוך שכרות בטעות ולא ניתן למחוק אז ערכתי*

נערך על-ידי MekoPelet

פורסם
  • מחבר

ותגיד, לדעתך המחשב שלי יוכל לנצל את מקסימום היכולת של rx480 ?

או שהוא ינצל אותו כמו שהוא ינצל את הgtx970.

פורסם

כמו שאמרתי ,במשחקים שהם צריכים הרבה כוח עיבוד סנטרלי כן יגרם צוואר בקבוק. אבל במשחקים שדורשים הרבה כוח עיבוד גראפי וכמעט ולא סנטרלי לא אמורה להיות בעיה ואם כן אז השוני יהיה ב5-15FPS הבדל אבל עדיין יהיה מעל 60FPS עם ה RX480

פורסם

בהתחשב בעובדה שrx480 כמעט שווה ערך ל970 הייתי אומר שהמצב יהיה בשניהם זהה O_O

פורסם

פותח הדיון, אתה חייב לקרוא ולהפנים מה כתבו לך החברים פה כי אתה חוזר על אותה השאלה ומקבל את אותה התשובה.

אתה ממשיך לשאול אם הכרטיס ינוצל ב100 אחוז אבל למה כוונתך פה? לא משנה איזה כרטיס מסך תשים, אם תשדרג מעבד יהיו מספר מסויים של משחקים שתראה שם שיפור.

ברוב המשחקים אתה תקבל fps דומה ממש גם עם המעבד שלך, גם עם I5 וגם עם I7.

אני אתן לך דוגמה יותר קיצונית, לפני שנתיים בערך קניתי R9 280X בהזדמנות ועדיין לא קניתי מחשב חדש אז שמתי אותו במערכת עם E8400 וגם שם קיבלתי ביצועים הרבה יותר גבוהים מהHD4870 שהיה לי בכל המשחקים. מסקנה? רוב המשחקים מסתמכים על כוח העיבוד של הGPU ולא כל כך על הCPU.

וגם אני חושב שיהיה לך חכם יותר לחכות ל1060

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים