עבור לתוכן

חיבור כ.מסך נוסף שמתאים ל-ATI 5850?

Featured Replies

פורסם

זה הדגם של הכרטיס מסך המדוייק:

Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE

וזה המפרט שלי:

Intel Core i7-920

Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם

G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון

Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך

Samsung sh-s223 צורב               

Fractal R4 מארז

Chieftec A-135 650W ספק כוח

Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד 
Thermalright hr-01 bolt         

Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD                     

Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח

איפה אני יכול לראות רשימה של כרטיסים שאפשר להוסיף?

או שבכלל אפשר לחבר רק את אותו דגם פעמיים?

תודה.

פורסם

עם ה 1GB זיכרון של הכרטיסים האלה אני אומר פשוט תוותר על זה, אתה אולי תוסיף עוד כוח עיבוד (הוספה של 5850 או 5870) אבל 1GB זיכרון תמיד יגביל אותם היום (כן, הכפלת כרטיסים לא מכפילה זיכרון).

מה התקציב שיש לך לשפר את העסק ?

פורסם
  • מחבר

האמת שזה תלוי בכמה אני אצליח למכור את הכרטיס שלי.

יקנו את זה בכלל חח?

800 שקל בערך התקציב

פורסם

לא ההיתי בונה על מכירה שלו...

ב800 שקל אני חושב שראתי GTX970 בלוח יד שניה, עולם אחר ממש שיש לך היום.

אם אתה רוצה חדש אז יש לך כרטיסים כמו GTX950 במעט פחות מ800, יש GTX960 ו R9 380 במעט מעל 800 (ולדעתי שווים את זה, במיוחד ה 380)

פורסם

motix,

כיום כרטיס מסך 5850 כבר אפילו אין לו עדכון דרייברים עדכני, הוא הועבר אצל AMD לרשימת obsolete.

הוספת כרטיס 5850 תאום בתצורת crossfire תעשה יותר נזק מאשר תועלת.

בכרטיס כזה מיושן, ספק אם יעבוד בכלל כשאין יותר תמיכה בדרייברים חדשים מהיצרן עבורו ועבור crossfire בשבילו.

מעבר לכך זה כרטיס כל כך מיושן, עם כל כך מעט זיכרון, שמה יעזור להוסיף לו אח תאום,

אם הוא אינו מסוגל מבחינת ה- 1GB זכרון שיש לו, להריץ כותרים מודרניים ברמת גרפיקה סבירה.

אציע שתרכוש כרטיס מסך אחר ביד שניה, עד 800 שח יש כל כך הרבה שפע והיצף בלוחות שלא צריך לחפש רחוק.

יש כרטיסי 970 של נווידיאה, יש כרטיסי 290 המקבילים לו מ- AMD. אפשר גם ללכת על כרטיסי 7950/280 ב- 400 ש"ח בלבד וזה ממש גן עדן.

לשאלתך, לא ממש ניתן למכור כיום כרטיס מסך מיושן שכזה. אם מישהו ייתן לך 50 שח תגיד תודה, זה עדיף על לזרוק אותו לפח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

השאלה היא האם הלוח אם/המפרט שלי מתאים לכרטיסים האלה? לכולם? כדי שאדע מה לחפש בדיוק ביד 2.

האם שווה להשקיע עוד כסף על כרטיס מסך יותר יקר וטוב אם כבר אני קונה?

כלומר, המפרט שלי יגביל את הביצועים של הכרטיס מסך היקר במשחקים?

איך אני בודק כרטיס מסך יד 2? לא מבין בזה כ"כ. איך אני מוודא שהכל תקין אצלו לפני שאני קונה?

לא רוצה להדפק עם כרטיס שלא יעבוד אחרי חודש...

פורסם

המפרט שלך בסדר ויעבוד עם כל כרטיס מודרני. לכל היותר תדרש לעדכן את ה bios של הלוח אם לגרסא אחרונה. כנס לאתר של לוח האם שלך וקרא מה יש איך להוריד ואיך להתקין.

כרטיס מסך משומש בדוק אצל המוכר שעובד במחשבו ועובר ללא כל בעיות בנץ של 3d mark firestrike ועוד אחד כמו למשל unigine . בדוק שריסוט המחשב עובר חלק לרבות כיבוי והדלקה מלאות ולא רק restart. בדוק שהמאווררים עובדים תקין ללא בעיות או רעשים חריגים. ראה שפריסת הוידאו תקינה לרבות יוטיוב ובגדול מעבר לזה זה יותר מזל משכל. נסה להתרשם שהמוכר עושה רושם של אדם אמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים