עבור לתוכן

עזרה לבנית מפרט למחשב גיימינג חזק

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי.

image.pngimage.png
הנה השאלון הזה שצריך כנראה

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, doom 4

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 23״ 1080p (לא זוכר כמה זה) אך בקרוב מסך טוב יותר 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ואפילו גבוהות מאוד

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין, הקניה היא בנפרד מהמחשב

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?קורא אופטי לדעתי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6-8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?בינוני ...?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.יש אפשרות לksp בסביבות עפולה חיפה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אחרי ה9 ביולי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).חיבור אודיו אופטי חיבור usb 3 ואפשר גם 3.1 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יש לשמור על אופק השדרוג אבל ללא שדרוגים מאסיביים לעיתים קרובות (שיהיה עם אותם חלקים שנה שנתיים יכול להיות)

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:אפשרות לתמיכה במסכים מרובים ומעל 60fps

פורסם

מפרט מזעזע :)

אם KSP זו הבחירה שלך, לך על המפרט שבשירשור הזה:

ופשוט תמתין מעט עד לירידת מחירי ה-1070/480 או שיגיע ה-1060. אין טעם לקנות R9 390 במחיר שכזה שאתה יכול לקנות מאמזון בפחות כסף R9 390X בדיוק מאותו הדגם.

בלי קשר לא כדאי לקנות שום כרטיס כרגע. פשוט תחכה מעט.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

מפרט מזעזע :)

אם KSP זו הבחירה שלך, לך על המפרט שבשירשור הזה:

ופשוט תמתין מעט עד לירידת מחירי ה-1070/480 או שיגיע ה-1060. אין טעם לקנות R9 390 במחיר שכזה שאתה יכול לקנות מאמזון בפחות כסף R9 390X בדיוק מאותו הדגם.

בלי קשר לא כדאי לקנות שום כרטיס כרגע. פשוט תחכה מעט.

אז איפה אני אקנה

אין פה משהו באזור שיותר זול 

האם זה בסדר לקנות מחשב בksp וכרטיס +(דברים אחרים שזולים יותר) באינטרנט 

ואם אני אקח 390x אז זה בסדר

תפסיק זה אף פעם לא זמן טוב לקנות מחשב

נערך על-ידי Ofekdeu

פורסם
ציטוט של Ofekdeu

תפסיק זה אף פעם לא זמן טוב לקנות מחשב

אתה רוצה להסביר לי מתי זה טוב או לא טוב?

ברור לי שאתה איזה ילד שסביר שעוד לא הגיע לגיל בר-מצווה, אבל אם אתה מבקש עזרה ומקבל אותה

כדאי שתקשיב. 

שנית אתה לא גר בעזה, יש דבר שנקרא משלוחים, זה בחינם לרוב או עולה כמה עשרות שקלים, ויש חנויות נורמליות גם בחיפה.

לא שזה משנה לי, תקנה איפה שנוח לך, בלי קשר לחנויות מחשבים מקצועיות יותר שלא מוכרים גם בלדרים בין היתר, אישית הייתי

מעדיף את אייבורי כחנות שמוכרת מחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים