עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מבחן ה1080, איזה כרטיס צד ג' טוב יותר?

Featured Replies

פורסם

^ דויד הי,

אסביר מדוע התייחסתי אליך:

משום שאתה הראשון שעושה זאת = מצביע לשלילה. ברמת העיקרון הנימוסי, לא מקובל ולא מכובד.

מנגד כן מקובל שאם רוצים להתייחס, אז נותנים פוסט קונטרה שטוען ומנמק אחרת. וגם אותו לגופו של עניין

ולעולם לא לגופו של אדם. זהו הנימוס הפורמאלי שאני לפחות מורגל לו מהזירה הבינלאומית.

וזה שאנחנו פה ישראלים מתנהגים כמו גורילות חסרי תרבות, זה רק אנחנו כאלו.

בכל מקום אחר שנתנהג כך במערב, יזרקו אותנו מכל המדרגות.

שים לב עוד, שבזכות הצבעתך דווקא קבלתי הערה טובה וחשובה, וזו גרמה לי לתקן את המודעה ולהבין,

שנדרש לבצע הרחבה והסברים על מנת להעמיד את הדברים במקום נכון, כך שיהיו מובנים לכל ולא דברים סתומים באוויר.

ואם למרות שעשית אתה משהו חיובי (שהניע אותי לשפר ולתקן), והמחמאה שאני נותן לך בעקבות זאת,

עדיין הנך סבור שרוצה להצביע נגד, שא ברכה.

נערך על-ידי nec_000

פורסם

אני שמח לראות שnec עדיין כוכב כאן.

במקרה של הכרטיסים הנ"ל, טבלה כזו לא הכי תעזור מבחינת ביצועים, כי האחוז הגדול מאוד (מאוד) של כרטיסי 1080 מגיעים לתדרים זהים. צד ראשון או צד שלישי, זה לא משנה. בדורות קודמים היתה משמעות גדולה יותר לטבלאות כאלה. אבל הטבלאות האלה לא משקרות כשמשווים ביקורות של כמה אתרים. לא צריך באמת 30 כרטיסים מאותו סוג בדיוק בגלל שזה לוטו.

מה שעכשיו יש זה אך ורק כדי לקבל אישור של 100% על תדרים מפורסמים, וביצועי קירור. מעבר לזה, אין לכל החברות משהו אחר להציע. לדעתי כמובן.

אני מתכוון להזמין השבוע 1080glh מפלונטר כי הקירור איכותי והתדרים המפורסמים גבוהים. מקווה שבאמת יהיה במלאי בסוף החודש.

פורסם

נראה שמים מוסיפים קצת בכל זאת. שלי על 2100 (עם ירידות קטנות ל-2088 ב-furmark), ומן הסתם גם הרבה יותר קרירים ושקטים.

מה שלא ברור לי הוא שמהגרף נראה שמה שהגביל את הכרטיסים זה ה-pt, ועל זה קירור מים לא משפיע.

Sent from my iPad using Tapatalk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.