עבור לתוכן

מחפש לקנות כרטיס מסך חדש (GTX970 VS RX480)

Featured Replies

פורסם
ציטוט של nec_000

בארה"ב היתה ירידת מחירים גורפת לסדרה הזו כחלק מהתגובה שלהם הן ל RX480 וכן לקראת השקת GTX1060

(מרוקנים מלאים). למעשה בכל העולם הורדת המחיר היא רשמית מצידה של נוידיאה ופורסמה ברבים,

לא מדובר במשהו מקומי של newegg.

אך משום מה בישראל לא שמעו עליה המשווקים. זה מספיק ברור מר lurker שמחפש לעשות רעש על לא כלום ?

או שגם אתה נתקעת עם GTX970 בלוחות ומנסה להפטר ממנו מעל 1200 ש"ח (כשחדש עדיין עולה בישראל 1450)

ומפריע לך שיש מי שמעיר את הציבור ומעדכן אותו, וכך בדרך עקיפה מקשה עליך את מכירת הכרטיס שלך ?

פתאום נזכרתי, היינו בסבוב הזה פה בפורום רק לפני שבועיים. *שתהיה הצלחה במכירה חבר.

אני עדיין מחכה לתגובה עניינית על ההבדל בין טענותייך המקוריות (ירידת מחיר ה970 בארה"ב ל190 דולר בארה"ב) לבין המציאות שתיארתי בפוסט הקודם.

משהו אומר לי שאני אחכה לעד כי אתה, כרגיל, תוקע את הראש בחול כשמנסים לתקן את ההטעיות שלך.

כמו שכבר אמרתי לך, מר קונספירציה, אין לי 970, יש לי GTX 670 ששירת אותי נאמנה כבר מעל ל3 שנים.  אני גם לא עובד אצל יבואן ישראלי.

אני אפילו אקדים אותך וארגיע מראש שאני גם לא סוכן של המוסד, או חבר בתא רדום של הג'יהאד האיסלאמי.

מצחיק אותי שהדרך היחידה שלך להתמודד עם האמת שהצגתי פה היא להאשים אותי בפנטזיות שלך.

פורסם

אני גם אעיר שהחזר כספי של 30$ של newegg לא נחשב אצלי מחיר לצרכן. המחיר לצרכן של ה GTX970 לגרסא עם קרור נורמלי הוא סביבות ה 250$, ללא מעמ. לא פחות.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו כאן יודע אם הגיעו rx 480 4gb לארץ ? 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים