עבור לתוכן

מפרט מחשב עד 4K ש"ח שאוסיף לו RX480

Featured Replies

פורסם

.חברים יקרים,

אני רוצה לרכוש מחשב טוב למשחקים ובעתיד להרבה תכנות בתקציב של כ-4000-4500 ש"ח אך לא יותר.

פעם הייתי מאוד בקיא בנושאים האלה אבל בגלל שלא התעסקתי בזה הרבה זמן אני כבר לא כל כך חזק במפרטים וכו'.

לכן אודה מאוד מאוד לייעוץ ממי שבעניינים :) 

מקריאת המלצות ומפרטים אחרים בניתי את המפרט המצורף. שימו לב כי במפרט שצירפתי אין כרטיס מסך שכן בשבועות הקרובים, לאחר שיתייצבו המחירים חשבתי על להוסיף RX480.

כרטיס המסך נכלל בתקציב האמור. ראו בתמונה המצורפת את המפרט שבניתי מאתר TMS (אשמח לעצות או שינויים!!)

מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?  500 גג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות (מתחיל, מתכוון להתקדם עם זה בעתיד), משרדי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד

• -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מבחינת כרטיס מסך. כפי שציינתי אני מתכוון לרכוש RX480 תוך מספר שבועות לאחר שיתייצבו המחירים אלא אם ממליצים על משהו אחר. כרטיס המסך נכלל בתקציב . כמו כן אין צורך בצורב.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השרון-מרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים חוץ מהכרטיס מסך שאיתו אוכל לחכותמספר שבועות.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? רוצה לרכוש מחשב שיחזיק בשנים הקרובות ולא יהיה צורך בשדרוג משמעותי.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: ראו הערתי לגבי כרטיס המסך בסעיף 4.

תודה רבה!!!!

MIFRAT.jpg

פורסם

I5 6600K + לוח Z170 ייתן לך יותר ביצועים בפחות כסף ואפשרות ליותר שידרוגים בעתיד כמו CF עם עוד RX480. רק שתדע שאם אתה קונה i7 6700 אתה בעצם משלם בערך עוד 350 שקל רק בשביל עוד 4 תהליכונים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה נראה לי שאלך על מה שאמרת.

שלוש שאלות

1. מה ההבדל בין  I5 6600K ל -6600 רגיל? הבנתי שזה משנה רק אם אני רוצה לעשות OC, זה נכון?

2. האם יש צורך בקירור מעבד יקר יותר ממה ששמתי במפרט? אם כן איזה מומלץ?

3. האם בכל לוח Z170 אני אוכל לעשות CF עם שני RX480 או שצריך דגם מסויים?

תודה

פורסם

1. אתה צודק ההבדל בינהם הוא ה OC. אבל 6600 רגיל לא יעבור את ה 3.6K GHZ במאמץ מלא לעומת ה- 6600K שאיתו אתה יכול להגיע ל 4.5K GHZ בלי בעיה עם אוברקלוק.

2. אם אין אוברקלוק לא צריך קירור מעבד יקר יותר אבל כדאי ללכת על קירור טוב בכל מקרה בשביל לפזר את החום ולשמור על קירור גם בשאר החלקים במחשב כולו. אני ממליץ על חברת Noctua שיש לי איתם ניסיון והם מעולים.

3. לא כולם תומכים ב CF, תבדוק במפרט טכני שכתוב Support for AMD CrossFire technology. נראה לי שגם כדאי שיהיה ללוח שני חריצי PCIe שרצים בו זמנית על מהירות x8 לפחות גם כששני כרטיסי מסך מחוברים אליו והלוחות האלה הם קצת יותר יקרים אז תבדוק את זה ותחליט מה כדאי לך לעשות.

נערך על-ידי Rusty Kuntz

פורסם
  • מחבר

חשבתי על ללכת על I5 6600K

ולוח asus z170 pro gaming

ככה שאוכל לעשות CF (בעתיד) וגם וOC למעבד.

האם השילוב מומלץ? זה לוח יקר יחסית למה שחשבתי להשקיע בהתחלה, האם יש לוח אם אחר יותר מומלץ במחיר דומה?

כמו כן איזה ספק אני צריך בשביל CF עם 2 RX480 ?

750W יספיק?

האם זכרונות 3000MHZ ייתן לי ביצועים טובים יותר מזיכרון 2133MHZ?

תודה רבה

נערך על-ידי Oraviv

פורסם

בדר"כ שאומרים אני יעשה את זה בעתיד, ואת ההוא בעתיד, בסוף לא עושים כלום, מערכת מותאמת ל-OC איכותי זו תוספת של המון כסף, מאות שקלים..

וממילא ישנו הטורבו בוסט של המעבד שאתה מקבל בחינם.

למערך של שני כרטיסי מסך יש הרבה יותר מינוסים מפלוסים, והוא כמעט אף פעם לא רעיון מבריק, וחוץ מזה הריי ממילא אתה מקבל עם כרטיס שכזה הגדרות

גבוהות מאוד ברזולוציית המסך שברשותך, הסיבה היחידה שבא באמת כדאי לשקול מערך כרטיסים זה רק במצבים של של רזולוצייה מאוד גבוהה שמורידה

מהביצועים מהותית, או ריבוי מסכים.

אם אתה חושב על זה שבעתיד תוסיף כרטיס נוסף בשביל לקבל עוד ביצועים במשחקים מודרניים עתידיים וכ' וכ'...  זה לא עובד ככה, עוד שנתיים

שלוש כבר יהיו כרטיסים יחידים שחזקים בעשרות אחוזים מהכרטיס הזה, ויציעו פיצ'רים ותכונות חדשות, ואתה בסופו של דבר תשדרג לכרטיס בודד חדש.

לכן, בגלל שקל להיסחף כי אין לזה סוף, רצוי להתעסק בעיקר, ולא לבזבז כסף מיותר על שטויות, מערכת עם יחס עלות\תועלת גבוהה תמיד מוכיחה עצמה כעסקה הטובה ביותר.

לשאלתך - לא מורגש.

פורסם

מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151
לוח אם: 389 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B150M-D3H (DDR4) S1151
זכרון: 290 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston DDR4 2133Mhz CL15
דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 510 ₪ - * מבצע * - Antec GX300 Window + ANTEC 650W 80+ MODULAR
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Zalman Ultra Quiet CNPS80F 83W

מחיר סופי: 2885 ₪ למזומן  
 2942 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

נערך על-ידי Roy.T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים