עבור לתוכן

האם סביר שמעבד Athlon XP 2500+ חדש יגיע עם סטפינג כזה?

Featured Replies

פורסם

הסטפינג של המעבד הוא

AQXDA 0313

בכל מקרה לפי תמונות של ברטונים אחרים מהאינטרנט הוא נראה שונה(מיקום תוויות שונה וכו). לא בדקתי אם הוא פתוח או נעול.

כרגע המעבד מתקשה לתפקד בתור 3200 והוא לא מחזיק פריימ יותר מ6 דקות.

גוף הקירור הוא Volcano 12 לוח אם NF7-S REV 2.0

הטמפרטורות הם 37 במנוחה ו 44 במאמץ כאשר המחשב מתרסק כעבור מספק דקות עם מסך כחול וזאת בין אם מריצים פריימ או שמריצים תוכנה אחרת כגון אימיול.

הזיכרונות פועלים סיכרונית (400mhz)בתיזמונים לפי ה SPD והם כמו הזיכרונות במפרט שלי (PC3200).

אני הולך לבצע בדיקה בעזרת Memtest בקרוב, רציתי רק לברר מה דעתכם האם תאריך היצור המוקדם מעיד על מעבד פחות איכותי?

פורסם

לפי הסטפינג המעבד פתוח מכפלה , וכאן אתה מרוויח , אבל מה אתה מפסיד? יכול להיות שזה מעבד שנשאר במחסן הרבה זמן ללא עבודה ופשוט לא נמכר... לך תדע..

פורסם

יש לי אותו סטפינג ואני סובל מבעיות התחממות נוראיות האם גם לך זה היה לפני אוברקלוק?

אני במנוחה

49-54 מעלות עם

vantac...

וזה לא הגיוני הגריז נמרח נכון ושאר הטמפרטורות במארז מעולותתת

בעעע

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחרי מספר מיבחנים ובדיקות הגעתי למסקנות הבאות

1.המעבד נעול למרות השבוע המוקדם שלו, ניסיתי להוריד מכפלה ל10.5 והוא לא הגיב לשינוי ונשאר ב11

2.הוא סובל מבעיות חום כמו שתואר, אין אפשרות להביא אותו לרמה של 3200 ושהוא יחזיק פריימ יותר מ30 דקות.

3.המקסימום שהבאתי אותו זה באס180 וכך הוא רץ ב40 מעלות מנוחה ו47 מעלות במאמץ מאכזב למדי :-\

בכל מקרה אני דיי שמח שגיליתי שהמכפלה של ה Athlon XP 2700+ 256kb שלי לא נעולה, משמע אני ינסה להוריד אותה נמוך מאוד

ולעלות לבאס יותר גבוה בכדי לשפר ביצועים למרות שבינתיים הוא לא הדהים אותי במיוחד, הוא כן רץ יותר קר משמעותית מהבארטון 30

מעלות במנוחה ו 35 במאמץ למרות שהייתי מוסיף 10 מעלות למדידות האלה, אני בטוח שה AN7 מזייף.

פורסם

בעיות התחממות מאוד קשות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים